11 мача остават и Реал Мадрид вече поставиха рекорд по точки за 27 кръга, но на хоризонта са 107-те гола отбелязани 1989/90. Постижение, което сегашният състав може да изравни ако вкара още 33 гола.
Реал Мадрид са най-резултатният отбор в Ла лига и са на 5 гола от 79-те отбелязани за 27 кръга през 1989/90. Още повече, че отборът тази година е спечелил повече срещи от хората на Тошак тогава и все още не са губили точки у дома, докато през 1989/90 отборът имаше вече 1 равен на "Сантяго Бернабеу".
Белите имат 11 мача, за да вкарат 33 гола, което ще изравни рекордът от 107. За да успеят обаче, те трябва да вкарват по 3 гола на мач, съотношение, което е по-високо от моментното - по 2.7 на мач. 17 пъти този сезон отборът е вкарвал поне по 3 гола, което е с два мача повече от 1989/90. 6 от следващите 11 мача са гостувания, където има отбелязани 27 гола, което е със 7 повече от преди 20 години.
33 гола до рекорда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
33 гола до рекорда
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Re: 33 гола до рекорда
Бля, бля, бля
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Да бе,ти тука някви теории на конспирацията извади,някви глупости-ако вкарат в първите 15 минути на първото полувреме ще имат преднина,която могат да затвърдят в последните 10 минути на второто полувреме,за да могат следващия мач на полувремето да имат 5 гола от засада,3 от дузпи и 2 от ългови удари.Някви такива глупости пишеш ти.Чакай да стане "чудото" тогава вади тия статистики от нафталина и изтъквай колко велик отбор всъщност е Реал!
Ще вкарат 33 гола и после ще дойде Барса и ще направи "разкритието 2". тоя път 2:7 да ви "оправи" головата разлика и "рекорда"
Agentriot написа:Да бе,ти тука някви теории на конспирацията извади,някви глупости-ако вкарат в първите 15 минути на първото полувреме ще имат преднина,която могат да затвърдят в последните 10 минути на второто полувреме,за да могат следващия мач на полувремето да имат 5 гола от засада,3 от дузпи и 2 от ългови удари.Някви такива глупости пишеш ти.Чакай да стане "чудото" тогава вади тия статистики от нафталина и изтъквай колко велик отбор всъщност е Реал!
Какво ми опяваш нещастнико,аз само ти показвам статистика .........

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Според мене няма никакво значение колко гола ще вкараме важното е да вземем титлата, че иначе срамът ще бъде пълен след поредния провал на 1/8 финал в ШЛ 

Барса, ако не играеха за всичко миналата година, щяхте да имате 55 да вкарвате до рекорда. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Успех на Реал в шампината и дано постигнат рекорда това ще означава хубав футбол а това за мен като неутрален фен за испанския шампионат де ще е хубаво.
fcb_bg написа:Барса, ако не играеха за всичко миналата година, щяхте да имате 55 да вкарвате до рекорда.
"Ама ако играели само за това, ама ако играели само за онова...." Пишеш глупости като някой пубер. Все едно аз да ти дрънча по канчето, че ако не е уникалния Меси (евала за класата и скромоността му!!!!), който буквално ви носи на гръб, да сте отпаднали от ШЛ и да се борите с Херес за отпадане в Сегунда.
Човекът вади интересна статистика, вместо да уважаваш труда му (нищо, че е фен на "врага") - спамиш темата и провокираш феновете на "Реал". Пусни си тема "Колко Кеш-а има "Барса" и колко "Реал" и отивай да се докомплексираш във вашия раздел...
Абе, Васко, вие сте били много обидчиви мадридските запалянковци. Каква провокация измисли? Казах си истината - Барса спря да играе след второто Ел Класико (няма да споменавам нищо друго тук, защото пак ще ме изкарат хубавата Елена) и започна ад раздава точки на всеки съперник, предвид наказаните футболисти за финала в ШЛ за да се предпазят футболистите от някоя нелепа контузия.
Ама ти явно не си преглътал "успехите" на любимците си през този сезон и търсиш под вола теле! После аз съм бил провокатор.
Относно Меси - недей да развиваш теории, защото по твоята логика, когато Касияс вадеше по пет гола на мач, къде щяхте щяхте да играете?
Много ми е интересна психологията на мадридския запалянко. Преди провалите са много ербап, но впоследствие винаги се започва добре познатия им рефрен "Барса това, Барса онова".
Айде със здраве!
Ама ти явно не си преглътал "успехите" на любимците си през този сезон и търсиш под вола теле! После аз съм бил провокатор.
Относно Меси - недей да развиваш теории, защото по твоята логика, когато Касияс вадеше по пет гола на мач, къде щяхте щяхте да играете?
Много ми е интересна психологията на мадридския запалянко. Преди провалите са много ербап, но впоследствие винаги се започва добре познатия им рефрен "Барса това, Барса онова".
Айде със здраве!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.