Пирин – Локо Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Пирин – Локо Сф

Мнениеот plamen etov » 21 мар 2010 16:03

Sole написа:
Lord_Dexter написа:Може ли само да попитам какъв е резултата в крайна сметка, понеже пише че Пирин са били с 1:0.... :?: :?: :?: :?: :?:

Защото дузпата бе фалшива и голът на Локо Сф не се зачита.Краен резултат 1:0 за Пирин

Ене е като ваща събута бутонка ,че и от Славия да си вкарват автогол зада ви покажат как се вкарва гол :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 мар 2010 16:53

Обичам Батков написа:Абе цесекар съм,но евала на такива отбори като Пирин,Берое и Миньор! След такова съдийство се питам - защо ли се играят мачовете, а не се решяват в БФС.

Те нали за това ни взимат точки от Пирин за да може левскицска да са шампиони

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 21 мар 2010 18:05

Гигов да го оставя вече това изкуствено отборче и да ги праща при Септември Сф, където е местото и на Славия.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 мар 2010 18:55

Опасен чар написа:Гигов да го оставя вече това изкуствено отборче и да ги праща при Септември Сф, където е местото и на Славия.

Абе бих ти казал какво мисля за такива като тебе, ама ще ме баннат... Ма се надявам да се сетиш и сам...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 21 мар 2010 19:30

Lyubaka01 написа:
Опасен чар написа:Гигов да го оставя вече това изкуствено отборче и да ги праща при Септември Сф, където е местото и на Славия.

Абе бих ти казал какво мисля за такива като тебе, ама ще ме баннат... Ма се надявам да се сетиш и сам...

+1
Изображение

не се опитва да се качи на гърба на Праслав, ама изобщо
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 мар 2010 21:40

Интересен мач се получи....Познах резултата,но този кръг всички от водещите отбори се издъниха,без Левски 8-)

brun4ev
Контакти:

Мнениеот brun4ev » 22 мар 2010 09:31

дузпата си я има.просто защитника на пирин прегоря в тая ситуация и вината си е изцяло негова.сега се вдига голяма врява щото беше 90 мин. ако беше 60 мин. никой нямаше да я оспорва.аз винаги съм бил на мнение че да фалираш противников играч когато е с гръб към твоята врата е най голямата простотия а нашите футболисти често го правят от което следва че не могат да мислят много много

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 22 мар 2010 12:28

james написа:След този мач остава само един въпрос Кой се опитва да спре ЛОКОМОТИВ 1. цска,2.литекс, 3.левски 4. или просто стефан спасов мрази Локо.А за да не обиждам Пирин мога само да кажа добри сте продължавайте така просто днес играхте срещу истинския ШАМПИОН

Най-добрия коментар в тази тема ;) , с който съм прекалено много съгласна :mrgreen: !

kartago написа:Говориш ги тези работи, защото такова нещо не е свирено срещу твоя отбор! Затова няма да има хора по стадионите! Вместо да стане празник за града, идва си софийския отбор със свитата си и си тръгва доволен! А местните нека си вият, да не са се раждали в Благоевград, а да са живяли в столицата! Има телевизия, на седмица гледаме по 20 мача от Европа, можем да направим разлика кое, къде, как се свири! картаго изправения

Явно си гледал само последните 5 минути от мача.. Е този Софийски отбор, който си е тръгнал "доволен" е един от най-ощетяваните отбори от съдии, ако искаш да знаеш.. и това, че можехме да ви бием, ако съдията не ни режеше при всяка наша атака [изключвам тази на Камбуров където изпусна на празна врата и на Генков за тази с глава] щяхме да си ви бием 2-0 [3-0, etc.] Например Асамоа тамън овладя топката [с гърди] и съдията даде фал [мисля, че беше] за пирин, от к'ъф зор?! След като през целия мач ни ряза [всяка спорна топка я даваше за пирин, ако не ги го видял, сложи си очила] , той накрая реши, за да няма наказание и да каже, че е свирил 50-50 да ни даде дузпа, която Я ИМАШЕ! :!: :!: И ако не си видял, колко пъти вашите футболисти спъваха нашите [и съдията трябваше да вземе мерки ;d ] , и колко пъти се направи на ударен, че нищо не е станало , докато при всяко падане от страна на вашите футболисти [дори и сами да са паднали] , фал отново за вас.. Червения картон не искам да го коментирам, но още докато идвахме обсъждахме как задължително ще ни дадат поне 1 червен картон, за да извадят някого от мача ни с левски, съдията си ви беше подарен от литекс или цска [или и двата, я прочети тази статия ЦСКА и Литекс плащат срещу Гигов ] .. затова нека незапознатите спрат да коментират, като дори не са гледали целия мач :) И нека не започваме темата София - провинцията ;)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 22 мар 2010 13:17

Има дуспа на 36-ти. Добре, че беше чернодрешкото та да вземете точица.

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 22 мар 2010 14:08

Lyubaka01 написа:Абе бих ти казал какво мисля за такива като тебе, ама ще ме баннат... Ма се надявам да се сетиш и сам...

Сигурно се сещаш какво казвам за майка ти в тоя момент? :lol:

Върни се в “Пирин”