Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Еми, Гарфийлд, при втори случай санкциите са по-сериозни, поне така мисля. А ако мача беше с Черно море, нямаше да е на Васил Левски, нали идеята е, все пак, да е удобно на Локото. Ама В. Левси не е в тяхна посока, може на Академик, примерно, на Герена няма да дадат, щото ги е страх. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- bobonikolov
http://vbox7.com/play:08ce0b79Ето ви линк.Гледайте клипа и ми кажете не са ли същите олигофрени?То даже и не трябва и така да ги наричаме,защото олигофрените са болни хора,които никога не правят такива неща и като оприличаваме такива изроди като тях само ги обиждаме.За тези само бой по скапаната кратуна.А за тоя дето щял яке да продава.Ако мойто яке е откраднато там и си говидя в нета да се продава уреждам си среща с тоя да го купя и там му докарвам куките.Като го опандизят за това и в панделата мангалите го подредят къде от бой къде от нещо друго ще му дойде акъла.Това са боклуци.Самият факт че призовават към анархия говори, че са анархисти, а не фенове.Плюс това този форум не е официалният на ЦСКА.Официалният си е към сайта на клуба.А за наказанието и аз мисля,че ще е лишаване от домакинство+15000 глоба плюс 4:о заради тези ИЗРОДИ.И да от сектор Б излезли с обръщение какъв бил коефициента на интелигентност на публиката на ЦСКА.Ще им кажа да си гледат техните идиоти,които не са по-малко.
защо написа:Еми, Гарфийлд, при втори случай санкциите са по-сериозни, поне така мисля. А ако мача беше с Черно море, нямаше да е на Васил Левски, нали идеята е, все пак, да е удобно на Локото. Ама В. Левси не е в тяхна посока, може на Академик, примерно, на Герена няма да дадат, щото ги е страх.
Е,на Академик.Той съвсем не е в тяхната посока.Бях войник в София и съм запознат със стадионите.
Само Черно море.
Това не бяха фенове на ЦСКА!!!
САМО ЦСКА!!!
САМО ЦСКА!!!
garfild8 написа:Kasperle написа:garfild8 написа:Така се случи,че по програма имахте мач с Локо Сф.И какво е наказанието,ми кажи?Вместо аз(примерно съм фен на ЦСКА),ще ида на националния стадион,вместо на 500 метра по-встрани,Българска армия.
Ти на това,лишаване от домакинство ли му викаш?
Иначе да играят в Белград,ако искат.
Виждаш ли как сам си отговаряш - мачът беше със СОФИЙСКИЯ отбор Локомотив. Ако по програма мачът беше с отбор от БУРГАС например, домакинството щеше да е на стадион в град по посока БУРГАС. Така както ако сега накажат ЦСКА, мачът с Пирин БЛАГОЕВГРАД ще е в Кюстендил. От Борисовата градина към Надежда къде да се играе мача?
Пред Централна гара или на Лъвов мост.Так ще е еднакво близо на всички.
Айде сега, Лъвов мост... какъв ти мач на работното място на жените на левскарите...

Пиша го за първи и последен път.И ПОДЧЕРТАВАМ,че не защитавам никого за вчера!!!
Всички сте много силни за компютъра,а да ви попитам беше ли някой на мача вчера?????Знае ли какво става въпрос ,че бъразате да си счупите пръстите в обвинения!!!Добре всчики сте недоволни,ами елате и го кажете на тези срещу които плюете-нали са 50-60 човека ,а вие сте хиляди -какъв е проблема????Изгонете ги от сектора!!Много сте доволни всички ,когато има такава подкрепа от 'Г" и се правят хореографии ги възхвалявате ,а сега станаха наркомани и боклуци.Да има и такива,но не всички!!!80% от тези дето нахлуха не бяха нито пияни ,нито надрусани-това ви го гарантирам,защото за арзлика от вас БЯХ там!!!!!
И последно,защо никой не за зададе въпроса,ЗАЩО второ поредно гостуване НЯМАМЕ не гол,не положение,НЯМАМЕ точен удар!!Ако това за вас е ноемално, за мене не е!!!
Всички сте много силни за компютъра,а да ви попитам беше ли някой на мача вчера?????Знае ли какво става въпрос ,че бъразате да си счупите пръстите в обвинения!!!Добре всчики сте недоволни,ами елате и го кажете на тези срещу които плюете-нали са 50-60 човека ,а вие сте хиляди -какъв е проблема????Изгонете ги от сектора!!Много сте доволни всички ,когато има такава подкрепа от 'Г" и се правят хореографии ги възхвалявате ,а сега станаха наркомани и боклуци.Да има и такива,но не всички!!!80% от тези дето нахлуха не бяха нито пияни ,нито надрусани-това ви го гарантирам,защото за арзлика от вас БЯХ там!!!!!
И последно,защо никой не за зададе въпроса,ЗАЩО второ поредно гостуване НЯМАМЕ не гол,не положение,НЯМАМЕ точен удар!!Ако това за вас е ноемално, за мене не е!!!

- bobonikolov
.Защото тези въпроси щяха да се задават след края на мача.Ако беше свършил.Тогава щяхме да си говорим как сме играли зле и логично сме загубили примерно.А не да стават такива работи.Сега чета изявление от фен клуба:"Нахлухме заради бездушниците на терена".Е майка му стара тоя Дучето няма ли да го разкарат.Така ли се решават проблеми?Тоя идиот да не би да иска да съсипе отбора?Това не е начина.Обаче е лесно да сформираш една шайка от кретени и да я направят тая работа.Заради такива изроди сега всички почват да говорят публиката на ЦСКА с най-нисък коефициент на интелигентност.Това са изявления на сектор Б.Все едно те си нямат същите уроди и не правят гаменски работи.Разбирам да бяха по-различни ама не са.А на хореографията хората се радват,защото тази работа се прави от ИСТИНСКИТЕ фенове,а не от лекета като тези,които провокираха този скандал вчера.Заради тези боклуци сега отбора няма да помирише титла.Макар, че с играта вчера не я заслужаваха,но поне имаше възможност до последно мача да не го загубим.Можеше да стане всичко.Изравняване и т.н.Обаче се нейсе.Нали някой трябва да си покаже селянията.И последно,защо никой не за зададе въпроса,ЗАЩО второ поредно гостуване НЯМАМЕ не гол,не положение,НЯМАМЕ точен удар!!Ако това за вас е ноемално, за мене не е!!!
cska_90 написа:Пиша го за първи и последен път.И ПОДЧЕРТАВАМ,че не защитавам никого за вчера!!!
В момента не обсъждаме играта на отбора и добре, че БФС не може да налага санкции за слаба игра, понеже изхвърлянето щеше да е в кърпа вързано.
На практика няма законово основание за изваждане от А група на ЦСКА, дори и на всеки мач да има нахлуване на публиката и прекратяване на мача. Може да ви звучи тъпо и абсурдно, но е така - чл.39 от правилника е ясен -
При навлизане на публиката на терена:
- спиране на играта, с последствие и прекратяване на срещата - Лишаване от домакинство за 2 срещи и глоба 8000 лева
- при всяко следващо нарушение - Лишаване от домакинство за 3 срещи и глоба 10 000 лева
Аз обаче питам и друго - част от задълженията на домакините е
чл.33 от закона за провеждане на първенство
ал.6. Да не допуска броя на билетите, пропуските и пока-
ните да надвишава пределно допустимия капацитет
на стадиона и на отделните сектори и ложи, като
осигури и ефективен контрол при разпространението
и продажбата им.
================================================
ал.11. Да осигури съгласувано с полицейските органи
сектор за привържениците на гостуващия отбор с
отделен вход и с осигурена охрана
Секторът за гости включва ли в себе си и пистата за вратата? Правостоящите места на тази писта официални места на стадиона ли са?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Re: браво на европубликата !!!
hlucho написа:maximalniq написа:hlucho написа:сините да мълчат!
Ще нахлуеете и в дома ми ли?![]()
Ходи си пий хапчетата бре! Това е ненормален стадион или кат си седиш в къщи не ги разбираш много тези неща! А домакините защо не са подсигуриле адекватна полиция или говеждото отроче Бачев пак пести пари!
Значи щом няма полиция дайте да изработим 3 гола за Мездра това ли са си мислели ''верните фенове на четирибуквието'' ?

Re: браво на европубликата !!!
ricco написа:joro bad написа:ха ха ха служебно 3:0 за Локото и наказание без няколко домакински мачове минимум за четирибуквието. Айдеееееееее мечти в розово, пак тая година ще се борите за влизане в тройката![]()
Всичко си идва на мястото.
Според мен не трябва да е за няколко мачсамо без домакинство а направо изваждане от първенството
Може и до това да се стигне дължат пари на БФС на Пирин .... но с тея изваждания то без отбори останахтме...