Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cska_evropeiski
- Контакти:
Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Не би трябвало заради тези 15-20 дрогирани фена, сега да наказват целия отбор на ЦСКА и всички останали фенове на ЦСКА да страдат заради тези 15-20 гамена. Не е справедливо, а и не е изключено във феновете на ЦСКА де са били внедрени фенове на друг отбор, които нарочно са организирали това, което се случи с цел отнемане на точки на ЦСКА. Всичко е възможно.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя
-
- Контакти:
Когато става въпрос за пари,отговора е ЦСКА
- bobonikolov
fenx написа:Ок, никъде не съм казал да вадят отбора! Аз съм от Левски, но аз си ги искам цска в А група! Но смятам, че нормалното наказание е мача да завърши със служебна загуба и няколко срещи лишаване от домакинство + без собствена публика и на гостуванията, и солидна глоба! А за феновете, които се установи, че са участвали най-строги наказания(затвор, забрана за посещаване на футболни срещи и тн.)! Иначе отбора могат да го извадят и по други причини! Питайте "хубавото" си ръководство, какви са и защо!
bobonikolov, относно феновете, тези фенове са на цска! Имаха си всички атрибути, фланелки, шалчета и тн.! А запонаха да си закриват лицата, защото се усетиха, че ги снимат и утре ще ги привикат и ще ги хванат, затова! Видно е от всички, че това бяха 100 % -тови червени фенове! Гледай пак репортажа и ще видиш! А тези в Сандански, също си бяха фенове на Локо ПД! Доказа се, ако не си чел! Но истината е че са от най-буйните и лумпенизирани части на агитките си, това е истината! Другите приказки за световната конспирация, ЦРУ, ДЖеймс Бонд и тн. са плямпания с цел "Пу аз не бях"! Иначе за такива наемници по национални протести, е ясно че ги има и че голяма част, да не кажа всичките(тези дето правят боя с полицията) са от тези лумпенизираните част на агитките, но те са си истински фенове, а не мними такива, на цска, левски, локо и тн.!
Човек мога да ти гарантирам че това не са никакви футболни фенове,още по-малко пък на ЦСКА.Казвам ти-това са или скинари или анархисти.Това че носят шалове на отбора нищо не значи.И аз в сряда мога да закарам 30 човека с шалове на Левски и да направим приерно едно такова меле.Обаче това не означава,че аз съм левскар.Освен това една част от тези на видеото бяха с маски от Скери муви.Друга част бяха загърнати със черни шалове и облечени в черни суичъри.Все долна сган.Тяхната основна цел е да идат на мач за да се сбият.Разбираш ли?Те просто са търсели причина да го направят.Тези дето уж бяха фенове на Локо са същите.От клуба дори заявиха,че това не са техни фенове и нямат нищо общо с тях.В агитката на Левски ги има същите.В България се доказа отдавна,че за да има ред на стадиона трябва да има полиция.До сега колкото пъти са поемали охраната охранителните фирми никога не са се справяли.Факт.Ето един пример от няколко години.На стадион Васил Левски по време на мач на Левски част от тяхната агитка изкърти и без туй вафлената ограда.Обаче какво стана?Веднага се образува кордон от полицаи,настъплението на агитката бе спряно,а мачът си продължи.Клубовете не могат да носят отговорнсот за това кой влиза на стадиона.За това отговаря полицията или фирмата осигуряваща охраната.Обаче частните охранители от къде да знаят кой е наказан да не ходи на мачове и кой не?И освен това въобще не им пука кой влиза.Те нали си взимат парите.Организацията не е дело на гостуващия тим,а на домакина.Вчера освен тези изроди другата причина беше лошата организация или по-скоро липсата на такава.Друг е въпроса,че и стадиона им не струва.Не може през един вход и един изход да извеждаш агитките на двата отбора.Недопустимо е.Това никъде го няма.При така вече създалата се ситуация,не е ли по-лочгични и Локо Мездра да бъдат наказани заради лошата организация?Според мен е логично,заедно с ЦСКА и те да си понесат последствията.За този инцидент няма само един виновен а са много повече.Кактос е очертава наказаният обаче пак ще бъде само един.
cska_evropeiski написа:Не би трябвало заради тези 15-20 дрогирани фена, сега да наказват целия отбор на ЦСКА и всички останали фенове на ЦСКА да страдат заради тези 15-20 гамена. Не е справедливо, а и не е изключено във феновете на ЦСКА де са били внедрени фенове на друг отбор, които нарочно са организирали това, което се случи с цел отнемане на точки на ЦСКА. Всичко е възможно.
А ти какво шмърка , че си видял само "15-20 гамена" да нахлуят?!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- cska_evropeiski
- Контакти:
Rivaldo10 написа:А ти какво шмърка , че си видял само "15-20 гамена" да нахлуят?!
Ами ти не си ли чувал за "психология на тълпата", 15-20 гамена са достатъчни да повлекат и останалите.
2009-10-23
- bigbonusprize
- Контакти:
Къде са ви стюардите, които да попречат на своите да нахлуят???
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Къде са ви стюардите, които да попречат на своите да нахлуят???
Стюардите стояха и се подхилкваха отстрани
- DrAvalanche
- Контакти:
xWarden написа:bigbonusprize написа:Къде са ви стюардите, които да попречат на своите да нахлуят???
Сега чета, че футболистите на ЦСКА бойкотирали заради неплатени възнаграждения, явно Дучан и компания също са бойкотирали. А може и да са подбудили. Както на един мач със Сиони, едни други индивиди.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:xWarden написа:bigbonusprize написа:Къде са ви стюардите, които да попречат на своите да нахлуят???
Сега чета, че футболистите на ЦСКА бойкотирали заради неплатени възнаграждения, явно Дучан и компания също са бойкотирали. А може и да са подбудили. Както на един мач със Сиони, едни други индивиди.

Само Черно море.
Във всеки случай, доста време трябваше шмотльовците, които охраняваха мача да се молят и усмихват на феновете, докато по-дивите от тях разберат, че тука могат да правят каквото си искат. И решиха, че трябва да направят нещо, та да има и тая седмица банкет в Ловеч. И аз на млади години съм участвал в разни диващини с агитката на ЦСКА, ама не ги правехме по стадионите, щото там имаше милиционери с гадни комунистически навици. И на Мездра би било много хубаво да им отнемат 10-тина точки, та да не правят повече такива икономии. А ЦСКА както и да ги накажат, ще бъде заслужено, защото си е от нас и хич няма да съжалявам и да обвинявам БФС.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.