Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?

Мнениеот mistreated » 22 мар 2010 09:32

blue magic написа:
Мача с Литекс го загубихме,но такава свинщина не сме правили.Още повече,че в Мездра гола падна в 62 мин. и до края оставаше половин час игрово време-достатъчно за да се опитат ЦСКА да направят някакъв обрат.

Едно е агитката да е в сектора, охраняван с полицаи, друго е да е на 5 метра от терена в сектор пълен с камъни и без полиция. Разликата е огромна! И пак казвам - по никакъв начин не приемам действията на феновете и преиграване няма да има. Но това са ненормални условия за мач. Не сравнявайте мачовете в Англия с мачовете тук. Първо - цените на билетите там са страшно високи и малко от тези наркоманчета могат да си позволят да идат на мач, второ - за да влезнеш на стадиона минаваш през проверка, каквато никъде в България няма, трето и най-важно - работят законите срещу футболното хулиганство. Така че не ми сравнявайте мачовете тук с мачовете в Англия, първо трябва да спазваме законите, като тях, да си направим стадиони, като техните и тогава да имаме публика, като тяхната![/quote]
Агитката на ЦСКА в Ловеч бе охранявана от полицаи, но това не им попречи да разбият загражденията и отново да излязат на пистата. Дори имаше и нахлуване на терена, при което мачът бе спрян за известно време. Така че проблемът не е в полицията.[/quote]

Недопускането на такива идиоти на стадиона е също част от задълженията на организаторите на мача. Просто тези хора нямат място там, кой постоянно им позволява да бъдат на стадиона? Разберете, че 200-300 лумпени не са нито феновете на ЦСКА, нито на Левски. С какво аз или ти сме виновни за този идиотизъм?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 мар 2010 09:32

POPCORN написа:
Veso1913 написа:Авторе!Какво преиграване?ЦСКА са рецидивисти в това отношение.Имам в предвид феновете.Все едно да питаш за някой сериен изнасилвач,отърван от правосъдната система и хванат на поредното изнасилване,дали не трябва да го пуснат отново да ,,преиграе" изнасилването,че белким се окаже не изнасилване,а едно обикновено е.б.а.н.е.Според мен служебна загуба,отнемане на точки,лишаване от домакинство за няколко мача/до края на първенството/и примерно една година без фенове на НИКОЙ БГ стадион.Това изглежда справедливо.А онези лумпени трябва да ги издирят по видеозаписите/оказа се че записите на спортни срещи важат/и да ги насметат с цялата строгост на закона.Без разните му там пробации и други чудесии.Нека ги вкарат по затворите за определено време/там да им нацепят задниците/и без право на посещение на мач до живот.Ако някой престъпи ограничението-в пандиза.И след две години можем да казваме гордо,че 20 гарда пазят мач с 20000 публика без проблеми.Вярвате ли че ще е така?Аз да!И ще станем като на острова.Ама там колко хора полежаха в панделата?И колко не стъпват вече на мач?С подписка преди всеки един мач!Това е пътят.Няма нужда да го побългаряваме отново,като всяко едно друго нещо.

прочети какво е рецедивив и тогава ми говори!тука всички станахте много компетентни.Да ви вземем направо в комисиите?Това не е рецедивив.По твойта логика сега има нахлуване и ако след 2 години има пак, рецедивив ли е?Ми то след 2 години могат да станат много неща?Много обичам такива професорчета.Гледайте си отборите и не се занимавайте с ЦСКА!ЦСКА си има ръководство има си и органи които ще накажат ЦСКА по правилника.Вместо да злобете малките клубчета , си направете добра организация за мачовете а, не хора да ми седят до скамейката на ЦСКа и некви такива.

Аха, ясно. Значи по веднъж всеки сезон ви е разрешено... Ясно. Интересно ми е само, какво ще стане ако такова нещо направят феновете на, примерно, Миньор...

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 22 мар 2010 09:33

Вярно ,че ние българите сме изроди и не трябва да ни допускат до по-малко от 50 метра от терена,но какво бе разстоянието на мача на ЦСКА в Ловеч,на Армията с Черно Море?
И Дучето не вижда ли,че това деяние на феновете му,а и неговото безобразно хилене по време на ексцесиите,а и откровено глупавите му коментари след мача по разни телевизии,настроиха доста негативно цяла България против ЦСКА.Представя ли си от сега нататък как ще бъдат посрещани привържениците на армейците по стадионите из страната?Съзнава ли,че чрез простотиите му и на целия фен клуб се създава критична обстановка по всички стадиони където ще играят мачове армейците?Да не дава господ да стане това за което си мислим!И пак го казвам-временно този клуб трябва да бъде изваден от професионалния футбол поне за година,за да се уталожат нещата.ЦСКА е бил и ще бъде велик клуб и ще може да се измъкне от нищото за да постигне пак тези успеки,както в миналото,но хората като т.н. Дуче и останалата дрогирана сган трябва да се отстранят от ЦСКА,защото не заслужават да са там!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 мар 2010 09:33

НЕ :!: Иначе,в бъдеще феновете на губещия отбор ще навлизат на терена преди края на мача,за да се преиграе мача :!:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 мар 2010 09:34

POPCORN написа:
Агитката на ЦСКА в Ловеч бе охранявана от полицаи, но това не им попречи да разбият загражденията и отново да излязат на пистата. Дори имаше и нахлуване на терена, при което мачът бе спрян за известно време. Така че проблемът не е в полицията.

еми полицайте като си бъркат в носа така е.седят до решетката и като тръгне да прескачка го бие с палката да видиме дали ще прескочи нали?А не да ми седят на 20 метра от решетката!Айде все ЦСКА ви е виновен на всички за всичко.Всеки кой не се запознал с нещо и го коментира.А като е имало полиция , защо са пуснали дрогираните и пияни фенове на стадиона да те питам пък аз?

Вече се оспорва и компетентността на полицията. И ЦСКА пак не е виновна. Впрочем това че са пияни или дрогирани го твърдите вие - феновете на ЦСКА. Не знам някой да е доказано дрогиран или пиян.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 22 мар 2010 09:36

emo_cska1 написа:Ние не можем да си избираме феновете,те са най-многобройните и пръснати из цяла България.Но ЦСКА ги има и винаги ще е така,те си остават най успелия български отбор,колкото и да не ви се иска ГОВЕДА МРЪСНИ!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Бравос! Вие сте за Гинес,бе човек...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 09:36

Lyubaka01 написа:
POPCORN написа:
Veso1913 написа:Авторе!Какво преиграване?ЦСКА са рецидивисти в това отношение.Имам в предвид феновете.Все едно да питаш за някой сериен изнасилвач,отърван от правосъдната система и хванат на поредното изнасилване,дали не трябва да го пуснат отново да ,,преиграе" изнасилването,че белким се окаже не изнасилване,а едно обикновено е.б.а.н.е.Според мен служебна загуба,отнемане на точки,лишаване от домакинство за няколко мача/до края на първенството/и примерно една година без фенове на НИКОЙ БГ стадион.Това изглежда справедливо.А онези лумпени трябва да ги издирят по видеозаписите/оказа се че записите на спортни срещи важат/и да ги насметат с цялата строгост на закона.Без разните му там пробации и други чудесии.Нека ги вкарат по затворите за определено време/там да им нацепят задниците/и без право на посещение на мач до живот.Ако някой престъпи ограничението-в пандиза.И след две години можем да казваме гордо,че 20 гарда пазят мач с 20000 публика без проблеми.Вярвате ли че ще е така?Аз да!И ще станем като на острова.Ама там колко хора полежаха в панделата?И колко не стъпват вече на мач?С подписка преди всеки един мач!Това е пътят.Няма нужда да го побългаряваме отново,като всяко едно друго нещо.

прочети какво е рецедивив и тогава ми говори!тука всички станахте много компетентни.Да ви вземем направо в комисиите?Това не е рецедивив.По твойта логика сега има нахлуване и ако след 2 години има пак, рецедивив ли е?Ми то след 2 години могат да станат много неща?Много обичам такива професорчета.Гледайте си отборите и не се занимавайте с ЦСКА!ЦСКА си има ръководство има си и органи които ще накажат ЦСКА по правилника.Вместо да злобете малките клубчета , си направете добра организация за мачовете а, не хора да ми седят до скамейката на ЦСКа и некви такива.

Аха, ясно. Значи по веднъж всеки сезон ви е разрешено... Ясно. Интересно ми е само, какво ще стане ако такова нещо направят феновете на, примерно, Миньор...

еми да.като сменят правилника тогава.нито ЦСКА са писали правилниците нито нищо.Изрично е написано в една футболна година!Докато клубовете не се научат на организация така ще е !Мача ми почва до вратата на Мездра има 500 човека?Как може да си нормален ,човек и допуснеш такова нещо!Като знаех феновете на ЦСКА какви са?Тия БФС да си взимат чантичките и всички по домовете.какви ръководители са?Какво прави тоя делегат на мача ?За кво ни е като нищо не прави?Оставили ги до чакъла.Еми много ясно че ще стане такава простотия , ако мача не въврви в полза на ЦСКА!Да не говорим какво правят тия фенове на стадиона където са дрогирани и пияни?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 09:39

blue magic написа:
POPCORN написа:
Агитката на ЦСКА в Ловеч бе охранявана от полицаи, но това не им попречи да разбият загражденията и отново да излязат на пистата. Дори имаше и нахлуване на терена, при което мачът бе спрян за известно време. Така че проблемът не е в полицията.

еми полицайте като си бъркат в носа така е.седят до решетката и като тръгне да прескачка го бие с палката да видиме дали ще прескочи нали?А не да ми седят на 20 метра от решетката!Айде все ЦСКА ви е виновен на всички за всичко.Всеки кой не се запознал с нещо и го коментира.А като е имало полиция , защо са пуснали дрогираните и пияни фенове на стадиона да те питам пък аз?

Вече се оспорва и компетентността на полицията. И ЦСКА пак не е виновна. Впрочем това че са пияни или дрогирани го твърдите вие - феновете на ЦСКА. Не знам някой да е доказано дрогиран или пиян.

абе брат вземи си свали тия очила вече бе.тука не говориме дали цска - ще бие левски и обратното ,че да си ми пристрастен!не били дрогирани и пияни не.ти все едно не ходиш в Б сектор и незнаеш какви са 90% от феновете там.Кой нормален, чвоек ще тръгне да нахлува на терена и ще иска да навреди на отбора си.Айде вземете се стегнете тука всичките и не ми говорете глупости!Много ясно, че ще успорвам компетентноста!Къде е полицията бе?Това не е театър!Това е мач.Нагледали сме се на какви ли не простоти във футбола!Полиция трбява да има особено в България!И пак питам, кой пусна тези фенове на стадиона?Май пияни фенове не трябва да има на стадиона?Локо М3 забогатяха ли с тия 500 човека са с по 5 кинта?Айде са като трбява да платят 10 -20 хилияди глоба да са им одма!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 22 мар 2010 09:39

И това ако е европейски отбор здраве му кажи .Д.Борисов да си гледа сметта и да си я прибере от сектор Г барабар с Дучето и неговите сол ташаци,които гледаха като пребозали,как едни лумпени трошат що годе приличния стадион на Мездра.Не само че не трябва да се преиграва мача а трябва да им вземат и точки защото това е рецидив.Спомнете си мача с Черно море на Васил Левски,мача с Литекс и сега този,трябва ли да има български Хейзел та ония тикви от БФС да се чукнат по манерките, че така не става.

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 22 мар 2010 09:40

маи трябва да се върнат старите методи на работа специялно за агитката на Цска , както преди 10 години и веднага припомням тогавашните гостувания в Благоевград и Петрич където бяха изненадани от близо 2000 полицая още на гарата и смлени от бои продалжил до самите трибуни
OFK PIRIN

Върни се в “Футбол - България”