Пуканке, аз това пиша - ПЕРСОНАЛНИ наказания. Имам в предвит точно лумпените.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
NO MERCY написа:Не пич не съм като тия наркомачета,ама това за иса ме издразни,хората по цял свят на такива напечени мачове го прават, ти се огледа в иса,да момчето е левскарче нормално.Примерно в събота на дербито Панку да ни вкара гол и да се израдва пред публиката на левски и кво трябва да влезнем и да го линчува ме ли
Dobri написа:Когато тате ме водеше на мачове преди 25-30 години, нямаше клетки, феновете бяха на една ръка разстояние и пак беше спокойно.
Сега проблема не в полицията и организацията, а в ултрасите. Трябва да им се наложат персонални глоби от по 15-20 000 лева и да им се забрани да стъпват на стадионите.
Parmalat написа:Днес пак се изложихме.Ама здраво.Не може така трябва да има жестоки закони за тези лумпени.Забрана да ходят доживот на стадиона и десетки години лежане в затвора!Това е решението.Навсякъде в Европа са се оправили с хулиганството.Ние пак изоставаме.Защо не псоледваме патеката отъпкана от другите страни в тази насока?Нека тези които нахлуха днес на стадиона бъдат арестувани и осъдени!Има ги на запис на камери.Заради футболните хулигани истинските фенове напуснаха стадионите.Как да заведеш детето си на наш стадион.Като е възможно да го осакатят за цял живот както осакатиха едно момиче с пиратка!
G0nzi написа:Пращаме чорбата там където им е мястото - при БКР, АПК, ТКЗС, НРБ и т.н. просто края на абреввиатурите!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта