Нямах намерение да коментирам, но току-що гледам пак кадрите по RING BG. Убеден съм на 100%, че нахлуването на терена е по волята на... познайте кой. Да дучето и дученцата. После ЮНАКА се включи по всички възможни медии и правеше на умряла лисица, като се опитва да обвини организагорите. Ако не бяха допуснали всички червени "фенове", мача нямаше да започне, но и стадиона можеше да пламне. Сигурен съм.
Пак, поклон на привържениците на Локомотив Мездра!!! ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СЕ ОТНЕМА РАДОСТТА ЗА НЯКАКВИ СКАЛЪПЕНИ ОБВИНЕНИЯ. Тук НЕ трябва край сухото да изгори и мокрото. И стюардите каквото можаха направиха. Защото, ако бяха оставили нещата така, както дучетата и дученцата ги обвиняват.Хората удържаха и те подпомогнаха да не се получи сблъсъка ЩЕШЕ да се лее кръв.
П.П. И стига сме се оправдавали със законите, къде какви ги имало, или нямало. Едва ли има втора страна / не само от белите/ в света, в която толкова много закони, за толкова кратко време да се приемат. И толково пъти нарушавани.
А не ви ли прави впечатление, че дучето и дученцата бяха и на шаха днес, и в залата когато се играе волейбол, баскетбол, кърлинг и ...
Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Решават съдбата на ЦСКА в понеделник вечерта
Ако мачаът се преиграе нека на мача Левски ЦСКА,ако реултатът тръгне в полза на червените нека всички фини фенове нахлуем на терена .................................по логиката на червените шефове мисля че това е най-правилно................ 

- Levski_1914 forever
- Контакти:
Re: браво на европубликата !!!
POPCORN написа:заслужаваме си наказанието каквото и да е.докато има такива лумпени по стадионите нищо хубаво не ни чака!
Пуканке,наистина много ми се повдигна в очите в това,че признаваш тази простотия,много е хубаво,че има и такива хора в агитката ви,а наистина с такива нещасници нищо добро не ни чака и ще затъваме надолу....Извода е,че случката днес е отвратителна и само показва,какви олигофрени има по стадионите.........
Искам да кажа и на един колега,който каза,че това е типично българско и,че трябва да се "гордеем,че сме българи",ами приятелю аз си се гордея,че съм българин,всичко опира до това,какъв човек си,а не каква националност си....Лека вечер на всички!
ПП:Много гадно,за свестните фенове на ЦСКА,не го заслужават,заради някакви идиоти!
Левски завинаги в моето сърце!
Съдбата на ЦСКА е ясна.Парична глоба,лишаване от домакинство и това е.Никой няма да има смелостта да ги махне от "А" група,още повече,че Перуци е начело на БФС 

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Дучето по Канал 3 каза, че Иса е направил секс предложение към агитката на ЦСКА след гола. Ето снимка с жеста, поне за мен,като безпристрастен фен не виждам нищо нередно.
[center]
[/center]

[/center]
Последна промяна от Madridist на 21 мар 2010 22:00, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
bobonikolov написа:А кой трябва да осъществява контрола над феновете?Полицията.Кой трябва да не допуска пияни и дрогурани на стадиона?Пак полицията.Кой трябва да проверява за бутилки и чадъри в чантите и шаловете?Да,пак полицията.Кой трябва да проверява за такива със забраниз а посещаване на футболни срещи?Полицията.Къде бе днес полицията?Извън стадиона.Защо не ги направи тези неща?Защото не й е платено.Кой трябва да и плати?Локомотив Мездра.А сега ми отговорете,защо и те да не понесат наказание за лоша организация?
А тия фенове за какво са тръгнали към стадиона в Мездра-да гледат мач и си подкрепят отбора, или да безчинстват и простеят?Ако ги бяха спряли на входовете щеше да има друг рев:Полицията в Мездра безчинства и не допуска редовно закупили билети фенове на ЦСКА в стадиона.И понеже полицията в България по презумция е виновна за всичко, дори за земетресенията в Хаити и Чили, журналистите щяха да го поемат и разпространят това истерично викане на Дучето, и пак вие щяхте да сте невинните, както сте невинни и сега.. горките, как да не ви съжали човек-толкова сте онеправдани от съдбата и от БФС и от НАП и от МФВС .. въобще всички ви тормозят, а вие просто искате да живеете, без да плащате и без да ви търсят сметка за золумите.Обаче гадините ви тормозят и тормозят... и тормозят.Дори от 6-7 месеца се канят да ви изхвърлят от стадиона, ако до края на месеца не си платите наема

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Много странно, гледах Ман Юн - Ливерпул и ми е много чудно как цял пълен стадион, нямаше буферна зона за гостите, нямаше клетки за гостуващия тим, а хората бяха там със семейства и подкрепяха отбора си със шалче в ръка. Като че ли там изглежда че футбола го приемат за празник, а тук повод да си покажем простотията и гордо да се наречем фенове като пребием фен на противниковия отбор.
Ами за това и посащаемостта на милата ни А група ще почне да клони към 0.
За това не ходя отдавна на мачове и нямам намерение да ходя докато нещата не станат нормални.
Ами за това и посащаемостта на милата ни А група ще почне да клони към 0.
За това не ходя отдавна на мачове и нямам намерение да ходя докато нещата не станат нормални.
Някой ще ми припомни ли какво последва като наказание за Левски когато на мача им с Литекс през есента бяха нападнати, замеряни и уцелени официални лица от делегацията на гостите - Трифон Попов, Величко Дихонов и Стойчо Стоилов?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Madridist написа:Дучето по Канал 3 каза, че Иса е направил секс предложение към агитката на ЦСКА след гола. Ето снимка с жеста, поне за мен,като безпристрастен фен не виждам нищо нередно.[center]
[/center]
Колега,ти освен лъжа какво очакваш от хора като посочения от теб лидер на олигофрените(не нормалните) фенове на ЦСКА?Нито един отговорен фактор от червения лагер не каза най-важното-защо,по дяволите,трябва да нахлуват на терена,не има ли полиция,има ли охрана,от колко хора се състои,как играе отборът им и т.н.,а на кой болен мозък му хрумва да направи подобно нещо?Колкото до твърденията на Борисов за инсценировка бих политал:в Ловеч и на финала за Купата пак ли беше инсценировка?Той дори не може да каже кой има интерес от такова нещо...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ами явно няма да ги извадят. Сашо Диков току що обясни, че за вадене от групата трябва да има рецидив, а за такъв се приема ако събитията са извършени в рамките на една календарна година. Но с интерес ще чакам решението на Дисципа.