Как да спрем вандалите по стадионите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Как да спрем вандалите по стадионите?

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:17

Dobri написа:Точно феновете на ЦСКА , Левск , Локо и Ботев са най-опасни и всичко може да се очаква от тях!Полиция без мач, завършва по-този начин!Има ли полиция няма проблеми

Пуканке, тогава вие поемайте разходите за полиция. Другия вариант е на Гришата, но не ви допада.
Накрая искам да попитам нещо. Вашите фенове изпочупват стадиона. По правилник вашия клуб плаща ремонта. Стадиона трябва да е ремонтиран до следващото домакиство, но Титан не плаща на време. Това редно ли е? Аз ако съм футболен президен като ми направите веднъж проблем, следващия път цената за билет ще е 1000 лева.

абе ние.ние си осигуряваме полиция на нашите маочве бе.ние като играхме с вас вие последният път ни счупихте стадиона ама не влезнахте на пистата нали?А вие платихте ли ни на време , за другият мач?кви правила?Тука няма правила бе брато, разбери това.И вие сте ги погазвали и ние и всеки отбор!Правила дрън дрън!Правила в българският футнбол няма, затова сме на това дередже!Като нямат пари мене кво ми пука?И ние нямаме пари ама сме се разбрали с полицията и ни охранява нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:18

POPCORN написа:
Dobri написа:
POPCORN написа:чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!

Миналата година в Ловеч си бяхте в клетката, имаше полиция и пак нахлухте. След мача даже се оплакахте, че сте били бити от полицията.
Във Варна същата работа, с тази разлика че полицията ви спря на пистата. В този случай имаше ранен полицай, а и десетина ваши "фена" по болниците. Но БФС покри цялата работа. Просто "ултрасите" ви са за зандана.

а ама не ходиха да се бият с другат аагитка и да бият футболистите нали?А тогава бяхме също толкова трагични.Замисли се малко с тоя син мозък моля те.В тая решетка ако си ходил едвам се диша.После нека около решетката да има полиция и да ги бият с палките да видиме как ще излезнат от нея!Какъв е тоя мач , където феновете са на по- малко от 10 метра до вратата.И то не са 2-3 ма човека ми 100-200 човека?Как може да позволиш да има и мач и съдията и кво ли не?БФС не спазват правилниците и съдите също.А да видим дали ако е в някоя друга държава мача ще започне така, при положение че феновете са на пистата а?

Когато тате ме водеше на мачове преди 25-30 години, нямаше клетки, феновете бяха на една ръка разстояние и пак беше спокойно.
Сега проблема не в полицията и организацията, а в ултрасите. Трябва да им се наложат персонални глоби от по 15-20 000 лева и да им се забрани да стъпват на стадионите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2010 21:21

Ей заради тия ултраси,сектори,дучета и гугутки стават тия работи!!!!
Сега остава да се молим БФС да даде поне да се доиграе мача!НИЕ(нормалните фенове) както и ЦСКА какво сме виновни че някакви си дебилчета са решили да провалят мача??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:22

абе ние.ние си осигуряваме полиция на нашите маочве бе.ние като играхме с вас вие последният път ни счупихте стадиона ама не влезнахте на пистата нали?А вие платихте ли ни на време , за другият мач?кви правила?Тука няма правила бе брато, разбери това.И вие сте ги погазвали и ние и всеки отбор!Правила дрън дрън!Правила в българският футнбол няма, затова сме на това дередже!Като нямат пари мене кво ми пука?И ние нямаме пари ама сме се разбрали с полицията и ни охранява нали?

Тогава отиваме на моя вариант. 1000 лева билет за феновете на ЦСКА, Левски и другите проблемни агитки.
Хем пестя пари по охрана, хем пестя от ремонт.
Това ако съм президент на отбор различен от ЦСКА и Левски. (защото гостуващата ми агиткиа е малобройна)
Последна промяна от Dobri на 21 мар 2010 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:23

Когато тате ме водеше на мачове преди 25-30 години, нямаше клетки, феновете бяха на една ръка разстояние и пак беше спокойно.
Сега проблема не в полицията и организацията, а в ултрасите. Трябва да им се наложат персонални глоби от по 15-20 000 лева и да им се забрани да стъпват на стадионите.

еми съгласен съм с тебе!Обаче днеска не спирате да плуете по ЦСКА!Какво е виновено ръкодостот на ЦСКА, че има такива идиоти?Какво сме виновени ние нормалните фенове на ЦСКА?Добре друго да те попитам.Ти говориш за правила!Кажи ми като има на входовете полиция и гледа фена.Ами като тоя фен е пия и видимо не в добро състояние не се пуска.А какво ще направят тия стюарди ли са какви са частни охранители?Те дори не са ги проверили аз съм сигурен.Взимат парите и айде!Прав ли съм?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:24

delqnski47 написа:Ей заради тия ултраси,сектори,дучета и гугутки стават тия работи!!!!
Сега остава да се молим БФС да даде поне да се доиграе мача!НИЕ(нормалните фенове) както и ЦСКА какво сме виновни че някакви си дебилчета са решили да провалят мача??

не искам преиграване бе братле.Искам само да ги накажат тия тъпаци феновете които са нахлули, а не да наказват клуба заради тия идиоти!За кво ни е това преиграване ?И да нямаше такова нещо, нямаше да бием.Виж как играхме.Аз толкова слаб ЦСКА не съм виждал!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 21 мар 2010 21:27

Парите за охрана да идват от билетите .Не 5 направете билета 10-15 лв или колкото трябва и ще има за полицията.
Щели да намалеят феновете ами като намалеят ще намалеят и разходите за охрана и така пак ще стигнат.
И да влиза всеки който си плати за охрана /билета/.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 21:29

POPCORN написа:

еми съгласен съм с тебе!Обаче днеска не спирате да плуете по ЦСКА!Какво е виновено ръкодостот на ЦСКА, че има такива идиоти?Какво сме виновени ние нормалните фенове на ЦСКА?Добре друго да те попитам.Ти говориш за правила!Кажи ми като има на входовете полиция и гледа фена.Ами като тоя фен е пия и видимо не в добро състояние не се пуска.А какво ще направят тия стюарди ли са какви са частни охранители?Те дори не са ги проверили аз съм сигурен.Взимат парите и айде!Прав ли съм?

Да. По принцип стюардите могат да откажат достъп до стадиона на съмнителни фенове. Ако това стана цялата акитка със сигурност ще се нахвърли върху стюарда. Страх ги е просто хората. А законите са ни глупави. Напълно съм обеден, че никой няма да е наказан за футболното хулиганство днес. Може да има записи с дебилите, може да се разпознаят и накажат, но нищо няма да се направи. Просто така е по-лесно. А ние сме мързеливо племе.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 21 мар 2010 21:30

POPCORN написа:
delqnski47 написа:Ей заради тия ултраси,сектори,дучета и гугутки стават тия работи!!!!

не искам преиграване бе братле.Искам само да ги накажат тия тъпаци феновете които са нахлули, а не да наказват клуба заради тия идиоти!За кво ни е това преиграване ?И да нямаше такова нещо, нямаше да бием.Виж как играхме.Аз толкова слаб ЦСКА не съм виждал!

Така е.Да ги намерят тези герои и да ги накажат!Това е важното,за да няма повече подобни ексцесии от които старадем ние,истинските фенове на ЦСКА.Тези там,които правиха мизерии не бяха!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 21:31

Dobri написа:
POPCORN написа:

Да. По принцип стюардите могат да откажат достъп до стадиона на съмнителни фенове. Ако това стана цялата акитка със сигурност ще се нахвърли върху стюарда. Страх ги е просто хората. А законите са ни глупави. Напълно съм обеден, че никой няма да е наказан за футболното хулиганство днес. Може да има записи с дебилите, може да се разпознаят и накажат, но нищо няма да се направи. Просто така е по-лесно. А ние сме мързеливо племе.

еми ето ти едно доста лесничко и просто правило.Пияни и дрогирани хора, не трбяв ада посещават мачовете!Или по стадионите или незнам някъде отпреде да има дрегери и така!Това е най-простото правило ,което никой не го спазва!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”