http://www.zovzaistina.com/MATERIAL-LOKO-CSKA2010.htm
Как да спрем вандалите по стадионите?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Как да спрем вандалите по стадионите?
чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ей сега да гледат босовете на ЦСКА записите от вандалщината и тея които са я предизвикали да бъдат привикани от вратлетата и да бъдат накарани те да платят глобите, а и загубите от лишаванията от домакинствааааа....само така тия малоумни лумпенчета ще се замислят другия път!!! 

POPCORN написа:чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!
Приятелю, пак ти казвам за стотен път тази вечер ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ВИНОВНА, че има много наркоманчета у вашата публика!
- Captain Stottlemeyer
plamen etov написа:makedonski написа:Един психиатър ми каза, че само определен вид хора стават привърженици на Цска. Това често са идивиди с изкривено възприятие на света свързано с детството, както и с такива с психични разстройства. Тези хора са поддатливи на наркотична и всякаква друга зависимост. Това е психологичен феномен, който се е повтаярял многократно през годините. За пример може да се посочи рязането на греди - единствения случай в света. Към това можем да прибавим побоищата над футболисти и треньори случвали се многократно в цска. Днешното нахлуване на цялата агитка показва, че нормални привърженици на цска просто не съществуват.
Същия корифей сподели че същите симптоми ги има и в Люлин ,а там май че ги има най -разспространители на дрога ,май че имаще някакъв фен клуб запад,а те принадлежат към отбор започваш с буквата Л..........
... .и завършващ на ...окомотив!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
POPCORN написа:чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!
Миналата година в Ловеч си бяхте в клетката, имаше полиция и пак нахлухте. След мача даже се оплакахте, че сте били бити от полицията.
Във Варна същата работа, с тази разлика че полицията ви спря на пистата. В този случай имаше ранен полицай, а и десетина ваши "фена" по болниците. Но БФС покри цялата работа. Просто "ултрасите" ви са за зандана.
- POPCORN
- Контакти:
LSFC 1914 написа:POPCORN написа:чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!
Приятелю, пак ти казвам за стотен път тази вечер ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ВИНОВНА, че има много наркоманчета у вашата публика!
приятелю точно ввъв вашата агитка са най-големите наркомани така че не ми говори за наркомани.Полицията няма вина, че са влезли на терена разбира се , защото не са охранявали мача.Но полицията трябва да е там!Точно феновете на ЦСКА , Левск , Локо и Ботев са най-опасни и всичко може да се очаква от тях!Полиция без мач, завършва по-този начин!Има ли полиция няма проблеми
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Незнам,до колко,моето мнение,ще помогне и дали въобще някой ще му обърне внимание,но аз искам да го изкажа.
Как да спрем вандалите на стадионите......ами,като спрем футбола в нашата хубава България.Някой ще кажат,защо.Защото,той самият е "спрял".Единят отбор нямал пари да плати на полцията,другият дължал много пари на МВР-то,третият играе на друг стадион защото неговият нямал лиценз,четвъртичт му пречела тревата.......пети пък им забавели заплатите,ами,СТОП!!!
Според мен фудбола в България,трябва да се спре до тогава до когато не се оправят всичките косури в него.Като се почне от А група та се стигне до Щ група.Ако трябва и 5 години да няма,ами да няма,но неможе да продължава така,Всички знаят от каде да се почне : Детско-Юношиските школи,тях никаде ги няма.Базите,ами и тях ги няма.Треньотите,ужас всеки втори е треньор.Съдиите,ами за тях незнам какво не е казано.Собствениците или босовете, извинявайте ама тях ги боли......за футбола.БФС-то...no coment.Така че 5 години има много време тези хора да направят така че да има Футбол в България.Всеки знае кои са вандалите,ами като ги знае да ги спре до живот да посещават мачове.На всяка футболна среща вече има тв камери,и лицата на тези хора се виждат,но някой трябва да се поразмърда заседялите задни части.Не трябва да има стадион-подобие,като този в Мездра и на още много места в страната.Някой ще кажи ами нямало пари,като няма вън.За пет години(примерно),ако искаш да има футбол в твоя град трябва да се направи нещо,ако не ще гледаме само Висша лига,Испанско и Италянско.....Нито стадионите на Левски,нито на Цска стават.Може би тези в Ловеч и в Бургас са на едно добро ниво,но само стях не сатва.Който иска да има футбол трябва да направи така че да има.И тук е мястото и на държвата,като такава.Трябва да направи така,че тези хора които градят и създават футбол,а и не само футбол,да им помага а не да им пречи.Не може тя,държавата да стои на страна,безучасна за хора като Митьо селския,Лупи,Глупи,Юри и тем подобни.Защото заради такива като тях,а и не само,сме на този хал.Евала на хора,като Митко Събев,Гриша Ганчев но,пак идваме до тук,малко са,като тях.
Ето за това трябва да се спре,футбола в България.Много малко хора наистина им пука за футбола.Така че докато няма хора,които да милеят и да знаят как да оправляват футбола,няма да има такъв.
PS :г-н Русев, Томи,с такива тикви няма оправия
Как да спрем вандалите на стадионите......ами,като спрем футбола в нашата хубава България.Някой ще кажат,защо.Защото,той самият е "спрял".Единят отбор нямал пари да плати на полцията,другият дължал много пари на МВР-то,третият играе на друг стадион защото неговият нямал лиценз,четвъртичт му пречела тревата.......пети пък им забавели заплатите,ами,СТОП!!!
Според мен фудбола в България,трябва да се спре до тогава до когато не се оправят всичките косури в него.Като се почне от А група та се стигне до Щ група.Ако трябва и 5 години да няма,ами да няма,но неможе да продължава така,Всички знаят от каде да се почне : Детско-Юношиските школи,тях никаде ги няма.Базите,ами и тях ги няма.Треньотите,ужас всеки втори е треньор.Съдиите,ами за тях незнам какво не е казано.Собствениците или босовете, извинявайте ама тях ги боли......за футбола.БФС-то...no coment.Така че 5 години има много време тези хора да направят така че да има Футбол в България.Всеки знае кои са вандалите,ами като ги знае да ги спре до живот да посещават мачове.На всяка футболна среща вече има тв камери,и лицата на тези хора се виждат,но някой трябва да се поразмърда заседялите задни части.Не трябва да има стадион-подобие,като този в Мездра и на още много места в страната.Някой ще кажи ами нямало пари,като няма вън.За пет години(примерно),ако искаш да има футбол в твоя град трябва да се направи нещо,ако не ще гледаме само Висша лига,Испанско и Италянско.....Нито стадионите на Левски,нито на Цска стават.Може би тези в Ловеч и в Бургас са на едно добро ниво,но само стях не сатва.Който иска да има футбол трябва да направи така че да има.И тук е мястото и на държвата,като такава.Трябва да направи така,че тези хора които градят и създават футбол,а и не само футбол,да им помага а не да им пречи.Не може тя,държавата да стои на страна,безучасна за хора като Митьо селския,Лупи,Глупи,Юри и тем подобни.Защото заради такива като тях,а и не само,сме на този хал.Евала на хора,като Митко Събев,Гриша Ганчев но,пак идваме до тук,малко са,като тях.
Ето за това трябва да се спре,футбола в България.Много малко хора наистина им пука за футбола.Така че докато няма хора,които да милеят и да знаят как да оправляват футбола,няма да има такъв.
PS :г-н Русев, Томи,с такива тикви няма оправия
- POPCORN
- Контакти:
Dobri написа:POPCORN написа:чакайте сега.ми ние на ЦСКА - Минор бяхме 2 хилияди човека.Играхме на Армията.Тогава пак можеше да направим такива изцепки?Отбора игра също толкова зле колкото днеска, само където Минор ни тресна 3 на 0 на Армията, а не 1 на 0 в 60 мин!Защо не стана ли?Защото хората си седят там където е по трибуните и защото имаше полиция!Незнам не оправдаам тия кретени, но ако си бяха в клетката и полицията беше до клетката , надали щеше да стане!
Миналата година в Ловеч си бяхте в клетката, имаше полиция и пак нахлухте. След мача даже се оплакахте, че сте били бити от полицията.
Във Варна същата работа, с тази разлика че полицията ви спря на пистата. В този случай имаше ранен полицай, а и десетина ваши "фена" по болниците. Но БФС покри цялата работа. Просто "ултрасите" ви са за зандана.
а ама не ходиха да се бият с другат аагитка и да бият футболистите нали?А тогава бяхме също толкова трагични.Замисли се малко с тоя син мозък моля те.В тая решетка ако си ходил едвам се диша.После нека около решетката да има полиция и да ги бият с палките да видиме как ще излезнат от нея!Какъв е тоя мач , където феновете са на по- малко от 10 метра до вратата.И то не са 2-3 ма човека ми 100-200 човека?Как може да позволиш да има и мач и съдията и кво ли не?БФС не спазват правилниците и съдите също.А да видим дали ако е в някоя друга държава мача ще започне така, при положение че феновете са на пистата а?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Точно феновете на ЦСКА , Левск , Локо и Ботев са най-опасни и всичко може да се очаква от тях!Полиция без мач, завършва по-този начин!Има ли полиция няма проблеми
Пуканке, тогава вие поемайте разходите за полиция. Другия вариант е на Гришата, но не ви допада.
Накрая искам да попитам нещо. Вашите фенове изпочупват стадиона. По правилник вашия клуб плаща ремонта. Стадиона трябва да е ремонтиран до следващото домакиство, но Титан не плаща на време. Това редно ли е? Аз ако съм футболен президен като ми направите веднъж проблем, следващия път цената за билет ще е 1000 лева.
Пуканке, тогава вие поемайте разходите за полиция. Другия вариант е на Гришата, но не ви допада.
Накрая искам да попитам нещо. Вашите фенове изпочупват стадиона. По правилник вашия клуб плаща ремонта. Стадиона трябва да е ремонтиран до следващото домакиство, но Титан не плаща на време. Това редно ли е? Аз ако съм футболен президен като ми направите веднъж проблем, следващия път цената за билет ще е 1000 лева.
Върни се в “Футбол - България”