Как да спрем вандалите по стадионите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Как да спрем вандалите по стадионите?

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2010 20:17

blue magic написа:А Петре, Панку и Платини едвам ги изкарали от съблекалнята от шубе да не ги нашамарят! :lol: :lol:

Много ли ти е смешно!
Ше те питам аз кат те подгонят 500 наркомани и пияници с цел да те пребият и аз ей така ше гледам отстрани и ше се пукам от смях!Надявам се че сега всички фенове на останалите отбори сте си направили кефа от това което стана днес!
По темата:Като се направят закони!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 21 мар 2010 20:18

Турция не е в Европаа !! Цска-отново показва че е селски отбор с селска публика ! :evil:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 мар 2010 20:25

Лесно!Като има правила.В България правила няма и нормално да има такива работи.Местата на феновете не е зад вратата, а по трибуните!Клетката побира 300 човека пускаш 300 човека и това е а не ми пуснеш 600 човека и половината да сеъдат зад вратата!В Англия нямат полиция, ама имат камери ала бала, тука какво имаме?Нищо!Мач без полиция в България не трябва да има!Сами си знаем ,че манталитета ни е такъв!Каква полиция са тия 20 човека днеска охрана?Ми те нямат никакви права?Половината са стацрци на по 60 години.Какво ще опазят?Може да ми опазят кучето, ама не и момчета на по 20-30 години.Ама Локо Мз са лакуми и затова пускат повече хора.Като цяло ги рабзирам , защото нямат пари.Едно е да вземш 5 лева от 600 човека друго то 300 нали?Всичко ни е сбъркано във футбола!И терени и играчи и публиките и ръковдствата на клубовете и така!Трябват си правила!Не може ЦСКА примерно да има 2 милиона публика и някакви си тъпанри от 200 човека да накажат нормалните хора където ходиме .Трябва да се наказват тия хора където са направили белята!А то кво се оказва?ЦСКА ще плати сега 100 бона глоба, няма да има фенове 4-5-6 мача, в което страдам и аз защото съм нормален фен и не обичам бойща и такива работи , а тия където са правили хлупостите си отиват в домовете сядат си и така.Все едно нищо не е станало!България ей това !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 21 мар 2010 20:29

LSFC 1914 написа:
emarkon написа:
makedonski написа:Един психиатър ми каза, че само определен вид хора стават привърженици на Цска. Това често са идивиди с изкривено възприятие на света свързано с детството, както и с такива с психични разстройства. Тези хора са поддатливи на наркотична и всякаква друга зависимост. Това е психологичен феномен, който се е повтаярял многократно през годините. За пример може да се посочи рязането на греди - единствения случай в света. Към това можем да прибавим побоищата над футболисти и треньори случвали се многократно в цска. Днешното нахлуване на цялата агитка показва, че нормални привърженици на цска просто не съществуват.

Тежко ли ти е?

Забавно е! Сега отново влизам в Гонг и какво да видя ...
Фенове на цска нашамарили Андоне
как да не се смея в такъв момент... :lol: :lol: :lol:

Пенчо, вашия отбор като не играе, мислите варианти по форума и сте големите "мъже". Търпете си Батков и дано винаги сте толкова жалки. Колкото и крайно да е, феновете показват, че така с фланелка на ЦСКА не се играе!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 мар 2010 20:32

makedonski написа:Един психиатър ми каза, че само определен вид хора стават привърженици на Цска. Това често са идивиди с изкривено възприятие на света свързано с детството, както и с такива с психични разстройства. Тези хора са поддатливи на наркотична и всякаква друга зависимост. Това е психологичен феномен, който се е повтаярял многократно през годините. За пример може да се посочи рязането на греди - единствения случай в света. Към това можем да прибавим побоищата над футболисти и треньори случвали се многократно в цска. Днешното нахлуване на цялата агитка показва, че нормални привърженици на цска просто не съществуват.

Същия корифей сподели че същите симптоми ги има и в Люлин ,а там май че ги има най -разспространители на дрога ,май че имаще някакъв фен клуб запад,а те принадлежат към отбор започваш с буквата Л.......... :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 21 мар 2010 20:33

priqtelj tuk nestava duma za levski i cska.Stiga s tiq pristrastiq.Tezi...ne sa za futbola.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 мар 2010 20:34

Mehanika написа:Пенчо, вашия отбор като не играе, мислите варианти по форума и сте големите "мъже". Търпете си Батков и дано винаги сте толкова жалки. Колкото и крайно да е, феновете показват, че така с фланелка на ЦСКА не се играе!

На вас какво ви е крив света, че играчите ви са КУЦИ КОНЕ! Значи и на Левски като са такива и да влизаме на стадиона и да отиваме при публиката на другия отбор и да си хвърляме фасовете по тях и да крадем телефони от малките деца ли ???

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 21 мар 2010 20:36

delqnski47 написа:
blue magic написа:А Петре, Панку и Платини едвам ги изкарали от съблекалнята от шубе да не ги нашамарят! :lol: :lol:

Много ли ти е смешно!
Ше те питам аз кат те подгонят 500 наркомани и пияници с цел да те пребият и аз ей така ше гледам отстрани и ше се пукам от смях!Надявам се че сега всички фенове на останалите отбори сте си направили кефа от това което стана днес!
По темата:Като се направят закони!

Каза го много точно.Жалко че така стана.И мен много ме е яд.Жалко че стигнахме дотам 200 наркоманчета да предтавляват агитката на ЦСКА и да ни изкарват всички нас все едно сме изроди.Може би и ние сме виновни,може би и играчите,но според мен има нещо гнило и мръсно,както каза Сашо Диков,има нещо,което мирише в цялата тази работа и това нещо скоро трябва да излезе наяве.Не може просто ей така да атакуват терена.Не го проумявам,има нещо сбъркано тук освен тези,които правиха простотиите.
Изображение

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 21 мар 2010 20:37

Съгласен съм с пуканка .Защо заради 200 човека наказват милион привърженици.
Наказват и хората дето дават пари за футбола,футболисти и треньори.
И за тея дето са виновни нищо.Що?
Да накажат който е виновен за случилото се който не е осигурил охраната, реда ,който е пазрешил да се играе футбол при опасни условия?
Предлагам следващият мач когато ЦСКА е домакин да не наема охрана и футболистите да провокират агитката и така може да спечелим някой мач и ще накажат противниците.

А пък отбора какво да го наказват?Тази случката е достатъчно наказание ще трябват месеци да се опомни отбора.
Последна промяна от moje_bi на 21 мар 2010 22:03, променено общо 2 пъти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 мар 2010 20:42

Дадох пример ЦСКА,но това не е гаранция ,че няма да го направят агитките на Локомотив Пловдив и Левски примерно.Проблема е общ.Цесекари и Левскари не си мерете на кой е по-голям ,а пишете по темата,защото си е доста сериозен проблем ;)
Последна промяна от Parmalat на 21 мар 2010 20:51, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - България”