Как да спрем вандалите по стадионите?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Как да спрем вандалите по стадионите?
Днес пак се изложихме.Ама здраво.Не може така трябва да има жестоки закони за тези лумпени.Забрана да ходят доживот на стадиона и десетки години лежане в затвора!Това е решението.Навсякъде в Европа са се оправили с хулиганството.Ние пак изоставаме.Защо не псоледваме патеката отъпкана от другите страни в тази насока?Нека тези които нахлуха днес на стадиона бъдат арестувани и осъдени!Има ги на запис на камери.Заради футболните хулигани истинските фенове напуснаха стадионите.Как да заведеш детето си на наш стадион.Като е възможно да го осакатят за цял живот както осакатиха едно момиче с пиратка! 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Как да спрем вандалите по стадионите?
ами, аз и баджанака можем да се справим с 3-5 лумпена, а ако са наркомани, то и двойно, но пак остават още няколко стотин, ще ни трябва помощ!

Викат му закони, но законодателя няма файда от сурови наказания.
Първо, защото суровите наказания ще хванат тях
Второ, защото суровите наказания ще хванат техен роднина
Трето, защото суровите наказания водят до затвори, а в България липсват такива, които да отговарят на изискванията на ЕС, което от своя страна води до дела и парични загуби за страната
Четвърто, когато има закони те не се прилагат от изпълнителната власт
Първо, защото суровите наказания ще хванат тях
Второ, защото суровите наказания ще хванат техен роднина
Трето, защото суровите наказания водят до затвори, а в България липсват такива, които да отговарят на изискванията на ЕС, което от своя страна води до дела и парични загуби за страната
Четвърто, когато има закони те не се прилагат от изпълнителната власт
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
makedonski написа:Един психиатър ми каза, че само определен вид хора стават привърженици на Цска. Това често са идивиди с изкривено възприятие на света свързано с детството, както и с такива с психични разстройства. Тези хора са поддатливи на наркотична и всякаква друга зависимост. Това е психологичен феномен, който се е повтаярял многократно през годините. За пример може да се посочи рязането на греди - единствения случай в света. Към това можем да прибавим побоищата над футболисти и треньори случвали се многократно в цска. Днешното нахлуване на цялата агитка показва, че нормални привърженици на цска просто не съществуват.
Тежко ли ти е?
emarkon написа:makedonski написа:Един психиатър ми каза, че само определен вид хора стават привърженици на Цска. Това често са идивиди с изкривено възприятие на света свързано с детството, както и с такива с психични разстройства. Тези хора са поддатливи на наркотична и всякаква друга зависимост. Това е психологичен феномен, който се е повтаярял многократно през годините. За пример може да се посочи рязането на греди - единствения случай в света. Към това можем да прибавим побоищата над футболисти и треньори случвали се многократно в цска. Днешното нахлуване на цялата агитка показва, че нормални привърженици на цска просто не съществуват.
Тежко ли ти е?
Забавно е! Сега отново влизам в Гонг и какво да видя ...
как да не се смея в такъв момент...Фенове на цска нашамарили Андоне

- blue magic
- Контакти:
А Петре, Панку и Платини едвам ги изкарали от съблекалнята от шубе да не ги нашамарят!

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
blue magic написа:А Петре, Панку и Платини едвам ги изкарали от съблекалнята от шубе да не ги нашамарят!![]()
Тия до няколко дена сигурно ще избягат от България!

Parmalat написа:Това е решението.Навсякъде в Европа са се оправили с хулиганството.
Тс! Трябва закон задължително да се ходи на мач. И ако на стадиона има по малко от 80% посещаемост мача да не се играе.

Не може всички фенове да се поставят под общ знаменател.
Както има лумпени в агитката на ЦСКА така ги има и във другите агитки ,ако някой опровергае това твърдение значи не гледа реално на нещата.
Има лумпени и при футболистите в отборите а в Локо мездра има доста - като почнеш от Пажин .... и стигнеш до Коприваров просто се възползваха умело да провокират агитката .
И при такаво охрана какво очакват?Йовов например скоро не се проявявал.
Даже да бяхме паднали 4 на 0 нямяше да ме е яд както сега.
Голяма простотия !!!!!!
Не може 100 фена да са фактор във футболното първенство.
А бе много ме е яд.Трябваше мача да се доиграе да се види има ли характер в ЦСКА.
Както има лумпени в агитката на ЦСКА така ги има и във другите агитки ,ако някой опровергае това твърдение значи не гледа реално на нещата.
Има лумпени и при футболистите в отборите а в Локо мездра има доста - като почнеш от Пажин .... и стигнеш до Коприваров просто се възползваха умело да провокират агитката .
И при такаво охрана какво очакват?Йовов например скоро не се проявявал.
Даже да бяхме паднали 4 на 0 нямяше да ме е яд както сега.
Голяма простотия !!!!!!
Не може 100 фена да са фактор във футболното първенство.
А бе много ме е яд.Трябваше мача да се доиграе да се види има ли характер в ЦСКА.
- анто маина
Трябва закон ,ама закон който да върши работа.Не е нужно всички да се вкарват в затвора.Да се взаимства от другите държави,
Ей ги човека пуска сериозна тема ,те си пишат кой колко шамара отнесъл, кво да им кажеш на такива...
Ей ги човека пуска сериозна тема ,те си пишат кой колко шамара отнесъл, кво да им кажеш на такива...
Върни се в “Футбол - България”