Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот avitohola » 21 мар 2010 18:34

Не грамотен, грамотен се е тая смешни сте всички фенове , може би без тея на левски щото сте повече! Аз през живота си седалка не съм счупил не съм се бил с полиция а съм ходил във всички футболни градове на мач с феновете и в сектор Г съм ходил и ще ходя за да пея и да поткрепям не да се бия така че не ми говорете коклко фен съм защото малко са ходили повече от мен на мачове из България! Епа дано ни извадят да си остатене банско и несебърв А група и черноморец и черно море в лига европа да ви видим какви сте силни и колко фенове сте!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 мар 2010 18:34

gld_84 написа:Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях?

Виж се какво жалко мислене имаш. Айде да не те обиждам сега, че ....

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 21 мар 2010 18:35

baltimore написа:Ако е вярно това което е написал по-горе МЕЦИ, защо изобщо е започнал мача ??

Това е предположение-според наредбата..
А защо изобщо започва първенството?!Това футбол ли е?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 21 мар 2010 18:35

Това е рецидив и по ВСИЧКИ правила на БФС ЦСКА трябва да са аут от А група.

Всички ние се сещаме обаче кога това ще го видим у нас- правило да се спазва... :| :| :|
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 18:36

Kapetano написа:
Sagittarius написа:Не искам да коментирам дебилски изказвания на Дучето за огради и решетки,сякаш в Англия има решетки и хората не са на 1 метър от терена :?: .Сякаш в България не отиваш на мач,а да правиш золуми,да трошиш и чупиш щом видиш лабаво някъде?Къде и какво беше лошото на охраната?Нормална охрана,частна,да не сме милиционерска страна и да трябва навсякъде да има по 500 полицая с палки и кучета като във военно време?Да няма война тука?Има,защото такива като тоя Дучето са виновните това да се случва или бързо забравиха кадрите в които озверялата му муцуна надъхваше същите тези лумпени да нахлуят на финала през 2006,да пробягат 150 метра,за да се бият с фенове на Черно Море?Пак ли охраната е слаба,или огради нямаше насред Националния стадион?На идиотите само оправдания да им слушаш.Че то половината България не гледа мачове наживо заради такива дебили като тоя Дуче събрали още идиоти около себе си готови човек да убият бе.Тези бяха готови да убият човек за един келяв селски мач,пребиха децата с топките на тъча за няколко мобилни телефона и анцуга :!: :!: :!: КАКВИ ОПРАВДАНИЯ БЕ,КАКВИ 5 ЛЕВА?ТОЗ ДУЧЕ Е ЗА ЗАТВОР ОТ ГОДИНИ ЗА ПРОВОКАЦИИТЕ НА БЕЗРЕДИЦИ В НЕ ЕДИН СЛУЧАЙ,А В МНОГО :!:

ПС:Не намесвам Левски,даже си спомням как скандираха селяни селяни.Просто казвам,че тези клубове не се наказват както трябва,а се ползват с протекции и лумпените им фенове(които не са много на фона на голямата им фенска маса) се чувстват безнаказани,над законите,над всичко!Защото ето го факта - ЦСКА дължи милиони,а е протекциониран,а Ботев за 500 000 изваден от А група!Е,ТОВА ЛИ Е ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,ТАКА ЛИ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИ,ТАКА ЛИ СЕ ДАВА ПРИМЕР?НИМА АРШИНА НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ?Какви за тези рипания към Локо Мз,един беден клуб разчитащ на продажби на играчи?Защо ЦСКА не са му платили 650 000 лева?Защо БФС си затваря очите пред това в полза на ЦСКА?За това питам аз,защо за едни Перуката е тъй,за други онака?Надявам се УЕФА да вземе някакво отношение и да натисне тоя палячо Михайлов да вземе нужните решения

Не мога да не се съглася с теб!!!
Добър коментар.

За чии чеп па ще ни сравняваш с Англия..

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 мар 2010 18:36

gld_84 написа:Няма никакъв спор затова, че постъпката е безумна, грозна, малоумна, дебилна и каквато още може да се нарече. Да гледат видеозаписите от камерите и всички до един да получат присъди (не глоба 50 лв) и доживот да не стъпват на мач. Но искам най-човешки да попитам:

1) Кой допуска да се продадат повече билети за сектора за гости, отколкото места има в сектора?
2) Кой разрешава да се провежда мач с 50-100 човека публика на 5 метра от аут линията?
3) Кой разрешава мач да се играе на стадион, на който има буци с бетон и чакъл до терена?
4) Кой допуска на стадиона очевидно пияни и дрогирани фенове? Нали е забранено? Каква е гаранцията, че там не са присъствали хора със забрана да посещават мачове, но като няма кой да проверява са отишли?
5) Защо мачът се охранява от 20 пенсионирани охранители, при положение, че на стадиона има над 5 000?
6) Каква вина носи ПФК ЦСКА за постъпката на тези лумпени и как би могъл отборът да предотврати подобни инциденти, за да не търпи санкции?
7) Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях? Очевидно това не е решението!!!
Жестоки наказания, глоби, ПРИСЪДИ за всеки нахлул на терена. Същите санкции и за всички тези, отговорни за 7-те ми въпроса.
И последно - Дуче , на твое място бих се скрил и не бих посетил мач повече, да ти пи*ам на лидера и тартора......

Всичко това е много вярно и съм абсолютно съгласен. Обаче се питам, абе защо не го написа в 10-та минута на мача, а при резултат 1:0 за Локо Мз.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 мар 2010 18:36

venom написа:
garfild8 написа:
venom написа:Тогава Миньор си изпаднаха по естествен път, не бяха извадени. Не говорете глупости, досега няма случай в България отбор да е бил изваден за каквото и да било, освен Ботев, които нямаха футболисти, за да сформират отбор.

Колега,не те знам имаш ли повече от 16-20 години.Щеше да знаеш че Спартак Пл ги изхвърлиха,за уреждане на мач през 1982 или 1983г.Янтра ги изхвърлиха за същото през 1993г.А Металург през 1999г,пак за същото.Не говори наизуст.

През 82-ра съм бил малък другарю garfild8 и не съм разбрал, а другите два случая съм ги пропуснал и от теб за първи път чувам, че в България има разкрит уреден мач и ми звучи класическо, чак не ми се вярва.

Простено ти е,тогава. :) Аз 1982година,започнах да гледам мачове.Бил съм на 10 години и спомените ми са от Световното 1982г.в Испания.
Само Черно море.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 18:36

зелена_ракия написа:Това е рецидив и по ВСИЧКИ правила на БФС ЦСКА трябва да са аут от А група.

Всички ние се сещаме обаче кога това ще го видим у нас- правило да се спазва... :| :| :|

И по кое правило трябва да бъдем извадени от "А" група ? :lol:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 мар 2010 18:37

Siegfried написа:Според мен ЦСКА като фигура в българския футбол трябва да се срамува от онези фенове , които влязоха на стадиона . Не от други , а само от онези .

Да ама като гледаш в момента Дучето дали се срамува от тях, или се срамува че е гостувал в Мездра, защото "мръсните селяни" не са си свършили работата, пък тва че и чорбите имат вина (даже в пъти по-голяма) :roll: Шопа срама няма...

gld_84 написа:6) Каква вина носи ПФК ЦСКА за постъпката на тези лумпени и как би могъл отборът да предотврати подобни инциденти, за да не търпи санкции?
7) Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях? Очевидно това не е решението!!!
Жестоки наказания, глоби, ПРИСЪДИ за всеки нахлул на терена. Същите санкции и за всички тези, отговорни за 7-те ми въпроса.И последно - Дуче , на твое място бих се скрил и не бих посетил мач повече, да ти пи*ам на лидера и тартора......

6) Каквато носят феновете на провинциалните отбори, които ни наказват с по 3-4+ мача за в пъти по-малки провинения.
7) Само дето тва не са левскари, най-малкото имаше един гологлавот вашите дето едва стоеше прав, ама опитваше да бутне и оградата на централната трибуна, който го помня и от боевете с Черно Море (където пак не можеше да стои прав, затва го помня :lol: )
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

joro bad

Мнениеот joro bad » 21 мар 2010 18:38

gld_84 написа:Няма никакъв спор затова, че постъпката е безумна, грозна, малоумна, дебилна и каквато още може да се нарече. Да гледат видеозаписите от камерите и всички до един да получат присъди (не глоба 50 лв) и доживот да не стъпват на мач. Но искам най-човешки да попитам:

1) Кой допуска да се продадат повече билети за сектора за гости, отколкото места има в сектора?
2) Кой разрешава да се провежда мач с 50-100 човека публика на 5 метра от аут линията?
3) Кой разрешава мач да се играе на стадион, на който има буци с бетон и чакъл до терена?
4) Кой допуска на стадиона очевидно пияни и дрогирани фенове? Нали е забранено? Каква е гаранцията, че там не са присъствали хора със забрана да посещават мачове, но като няма кой да проверява са отишли?
5) Защо мачът се охранява от 20 пенсионирани охранители, при положение, че на стадиона има над 5 000?
6) Каква вина носи ПФК ЦСКА за постъпката на тези лумпени и как би могъл отборът да предотврати подобни инциденти, за да не търпи санкции?
Жестоки наказания, глоби, ПРИСЪДИ за всеки нахлул на терена. Същите санкции и за всички тези, отговорни за 7-те ми въпроса.
И последно - Дуче , на твое място бих се скрил и не бих посетил мач повече, да ти пи*ам на лидера и тартора......

СМЕШНО И ПАК ТЪРСЕНЕ НА ВИНА НА ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, НО НЕ И ТАМ КЪДЕТО СТАНА И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НА КЛУБА. ТЕЗИ ФЕНОВЕ ДА НЕ СА ФЕНОВЕ НА ДОЛНО САМАРЦИ. АЙДЕ СТИГА С БЕЗМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ. И МАЧА С ЧЕРНО МОРЕ ЛИ ПАК ДРУГИ ВИ БЯХА ВИНОВНИ, АМИ С ЛИТЕКС....... АРЕ СТИГА :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Последна промяна от joro bad на 21 мар 2010 18:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”