Ххахахахахаха като чета коментарите ми стана много забавно

Явно тука хората са си загубили ума или по-точно си избиват комплексите (сините да си гледат жалкото подобие на отбор).Не знам какво е тази злоба да изгонат ЦСКА от А група.Имате желание догодина в А група да играят Несебър ,Банско и още някое смешен отбор.Нали се сещате ,че ако изгонят ЦСКА бъдат изгонени догодина в евротурнирите ще има много смях.Литекс или Локо Сф стават шампиони и играят кфалификации за ШЛ,а в решаващият мач ,тоест третият кръг на домакинския мач в единия случай бройката не минава 2000 хиляди ,а във втория семейството на Гигов и на футболистите дерат гърла за своя отбор.В други турнир Лига Европа Черноморец също учавства ,в този случай Митко Събев се разхожда по центъра на града и предлага на жителите пари ,за да напълнят стадиона ,а при гостуването ще има една групичка от десет души ,които ще подкрепят великя си отбор.Това не само в защита на ЦСКА,това е просто едно изказване зазащита на всички футболни отбори ,които в момента не са в А група.Списъкът е дълъг като започнем с Ботев, Нафтекс (където на мач в трета девизия се събра повече публика от колкото на мачове на Черноморец в елита),Спартак Плевен ,Дунав Русе(които може би ще влязат в А група -а дано де),отбор от Хасково ,Шумен ,Видин и прочие и прочие (сигурно изпускам някой футболен град или отбор).И после хората се чудят защо отобри като Локомотив София и Мездра ,Спортист Своге ,Славия (какво да ви кажа симпатичен отбор ,но е жалко да има 100 души на мач),Черноморец(против изкуствено създадените отбори съм) и естествено Литекс(смешно е на дерби хората от Ловеч на мача да не надхвърлят 4000хиляди души (а това е много).И вие господа предлагате да изхвърлят ЦСКА от А група

Знаете ли в момента нещата стават по-зле очаква се в А ГРУПА да влиза и Банско

Сами си правете изводите ,но е смешно на евромачове и то с велики отбори стадионите да са празни