Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот Madridist » 21 мар 2010 17:58

Какво значи провокирани, много пъти сме гледали как, някой като вкара гол отива и дразни публиката. Веднага се сещам за Адебайор, вкара гол на Арсенал и пробяга целия терен да отиде пред тяхната агитка и да ги ядосва. Твърдо съм против такава "провокация",според мен Иса трябва да бъде наказан жестоко, но в този случай, агитката на ЦСКА няма оправдание. Имам приятел,голям цесекар, с който говорихме преди малко и той каза, че се чувства страшно обиден от тези лумпени и наркомани, които се подиграват с такъв славен отбор.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 21 мар 2010 17:58

Един сериозен въпрос: Истинските фенове на ЦСКА ще ошамарят ли наркоманите и диваците, заради които стават подобни глупости??

venom

Мнениеот venom » 21 мар 2010 17:59

xWarden написа:
Cukyens написа:Преди известно време , Миньор Перник беше изваден от "А" гр. , когато започна да вали дъжд от камъни по терена на мача с Левски !?!?!

Сега и ЦСКА трябва да бъде изваден, защото феновете нахлуха и прекратиха мача !

Тогава Миньор си изпаднаха по естествен път, не бяха извадени. Не говорете глупости, досега няма случай в България отбор да е бил изваден за каквото и да било, освен Ботев, които нямаха футболисти, за да сформират отбор.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 мар 2010 18:01

Едно изваждане от А група ще ни направи по-силни и ще се отървем от доста лумпени, които ходят да рушат!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 мар 2010 18:01

Madridist написа:Какво значи провокирани, много пъти сме гледали как, някой като вкара гол отива и дразни публиката. Веднага се сещам за Адебайор, вкара гол на Арсенал и пробяга целия терен да отиде пред тяхната агитка и да ги ядосва. Твърдо съм против такава "провокация",според мен Иса трябва да бъде наказан жестоко, но в този случай, агитката на ЦСКА няма оправдание. Имам приятел,голям цесекар, с който говорихме преди малко и той каза, че се чувства страшно обиден от тези лумпени и наркомани, които се подиграват с такъв славен отбор.

Както и Мишел Платини отиде да провокира публиката на Локо Пловдив в Бургас, но те нямаше как да нахлуят на терена, защото клетката на Лазур е може би най-добрата в България, а има и полицаи ....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 21 мар 2010 18:02

Кажете нещо за тва,че МОЖЕбИ са шамарили деца и са им прибрали телефоните...Мъжкари :o
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 21 мар 2010 18:02

POPCORN написа:ето човека на охраната кво казва.ония показвал не прилични жестове, коприваров пък ритлнал топката към агитката на ЦСКА и ударил някакво момче.тогава ккаво искате ?така ли трявба да правят футболистите?като са пияни и дрогирани при такива неща съвсем нормално!

А пак сега Живков каза че не може така вие да "плащате на всички"и да играете на такав стадион смях смях

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 мар 2010 18:02

Левски и ЦСКА ги пази БФС-то! Така,че очаквайте смешни наказания :oops: Правилно Д.Пенев предложи,че двата отбора трябва да се обединят.Така,ще има едно зло по-малко :idea:

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 21 мар 2010 18:05

Converse написа:
Madridist написа:Какво значи провокирани, много пъти сме гледали как, някой като вкара гол отива и дразни публиката. Веднага се сещам за Адебайор, вкара гол на Арсенал и пробяга целия терен да отиде пред тяхната агитка и да ги ядосва. Твърдо съм против такава "провокация",според мен Иса трябва да бъде наказан жестоко, но в този случай, агитката на ЦСКА няма оправдание. Имам приятел,голям цесекар, с който говорихме преди малко и той каза, че се чувства страшно обиден от тези лумпени и наркомани, които се подиграват с такъв славен отбор.

Както и Мишел Платини отиде да провокира публиката на Локо Пловдив в Бургас, но те нямаше как да нахлуят на терена, защото клетката на Лазур е може би най-добрата в България, а има и полицаи ....

а ония палячо руи мигел къде се радваше като ни вкара гол при 1-0 ?
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Върни се в “Архив”