Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Cukyens
Контакти:

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот Cukyens » 21 мар 2010 17:41

POPCORN написа:ето човека на охраната кво казва.ония показвал не прилични жестове, коприваров пък ритлнал топката към агитката на ЦСКА и ударил някакво момче.тогава ккаво искате ?така ли трявба да правят футболистите?като са пияни и дрогирани при такива неща съвсем нормално!

Абе ... Показвал е жестове , а те като ги псуват кво , не е ли същото ? :) много сте смешни ей !

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 мар 2010 17:41

Някъде виждали ли сте полицай на мач в Англия?Аз не.Следя Англия от може би 20 г.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 21 мар 2010 17:41

slavia_forever написа:Сега ще си покаже, дали ще се гледа справедливо и с "еднакъв аршин", на всички отбори в "А" група.

Ей пич,понеже гледам,че си много отворен ще ти кажа всичко директно.Първо знам че поради много съображения подобно нещо с вашия отбор не може да стане,второ вече слушай сега-да ти кажа честно тези идиоти ,които нахлуха на терена не знаеш колко много ги обичам сега просто!Едни наркомави и лумпени.Това ли са феновете на ЦСКА?Не са!!!И никой няма право да сравнява мен и моите приятели,които ходим на мачове с тези лумпени и наркомани!На нас ни е нервно,защото от 20 години се появиха едни идиоти в нашата агитка и не можеш да критикуваш така.На мен и на нас останалите нормални фенове,не ни е болно,плаче ни се.Плаче ни се,защото за пореден незнам кой си път пак ще духаме супата заради една групичка идиоти.Много е неприятно.Просто не мога да говоря в момента,не мога да си намеря място.Няма такова нещо
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 мар 2010 17:42

petrof написа:
slavia_forever написа:Сега ще си покаже, дали ще се гледа справедливо и с "еднакъв аршин", на всички отбори в "А" група.

Така е, но си мисля че сега за пореден път ще проличи, че за "грандовете" ЦСКА и Левски наказания няма. Очаквам смешно наказание от няколко мача лишаване от домакинство и парична глоба

Служебна загуба за ЦСКА ; 20 000 лв. да платят ; 3 мача без домакинство ! Така казаха по Канал 3,а и още някъде го четох,че така било според правилник...според мен,ако има еднакви критерий ЦСКА трябва да бъдат извадени от "А" група,но това няма да стане както знаем ! Според Дучан и Титаните,Мездра са виновни,а БФС са виновни,че стадионите в България са стари ! То е така и БФС и Държавата имат вина,но за дълговете на ЦСКА и за слабата им игра,за идиотското поведение на част от феновете на ЦСКА пак са виновни стадионите,нали ? :lol: Сега,ако сме в нормална държава,ЦСКА,както Ботев,трябва да бъде изхвърлен от "Елита"...споко,червени,няма да стане ! Само спрете да говорите,че БФС е синьо ;)

П.П. И при нас има такива фенове,така че не слагайте всички фенове на ЦСКА и на ЛЕВСКИ под общ знаменател ! Такива фенове са срам за и за нас,нормалните фенове и за отборите ни !
Последна промяна от Blue_Lion на 21 мар 2010 17:43, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 21 мар 2010 17:42

Дучето каза че най-честното решение е служебна победа за ЦСКА и наказание за Локо Мездра!!! Преди 2 мин. по канал 3

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 17:43

Кой се е омазал бе..аз не съм се омазвал не съм се дрогирал и аз и не съм нахлул аз на терена..защо трябва аз да търпя наказанията..някой италиански отбор беше затворил стадиона до края на стадиона ли какво беше..ми явно в нашия случай това е решението :mrgreen: :mrgreen: без феновете..само пред телевизора

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 21 мар 2010 17:43

galin56 написа:Дучето каза че най-честното решение е служебна победа за ЦСКА и наказание за Локо Мездра!!! Преди 2 мин. по канал 3

И служебна титла за Цска !
Така каза и така ще бъде ! :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 мар 2010 17:44

galin56 написа:Дучето каза че най-честното решение е служебна победа за ЦСКА и наказание за Локо Мездра!!! Преди 2 мин. по канал 3

Тоя тип явно не си е взел дозата или му е дошла малко! :lol:

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 21 мар 2010 17:44

задължително трябва да ги извадят от А група!но си мисля че пак ще им се прости.

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 21 мар 2010 17:44

Преди известно време , Миньор Перник беше изваден от "А" гр. , когато започна да вали дъжд от камъни по терена на мача с Левски !?!?!

Върни се в “Архив”