Локомотив Мз - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batelevski
Контакти:

Re: Локомотив Мз - ЦСКА

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 17:20

А локо пд извадиха ли ги когато некви викинги целеха с тухли и чупеха глави..просто не мога да разбера как не ви е срам да говорите тея работи като всички сте един дол дренки..такива работа има дори и в б групите днес ако сте гледали мача дунав-спартак вн..тея бяха като обезумели..метаха некви факли та единия сектор беше пълен само от едната половина..е какво е това..просто не искам да изброявам много други случаи..сички сме един дол дренки..просто сме такива..айде кажете ми че фенове на черно море никога не са се били или на левски или на който и да било отбор..верно че си заслужаваме да загубим да ни глобят и много други, но чак пък за вадене от а група..може би трябва, но моля обяснете при какви ТОЧНО обстоятелства се вади даден отбор от групата..а това за ботев изобщо не е вярно нито са само 500 000 нито е само заради това господин компетентност :x :x
понеже темата където писах това е заключена за това го пускам тука :mrgreen:

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 17:24

Защо пък всички мразите така наречените грандове според вас..защото те правят класата в България, за това ли ? Ако Левски и ЦСКА не бяха влезли в ЛЕ кой щеше да влезе..кажете ? Ако Левски не бяха влезли в ШЛ кой щеше ? Локо Мз ли..тези "псевдо грандове" са най добрите отбори на българия и винаги ще са..защо дербито на българия не е Локо Мз-Сливен, а ЦСКА-ЛЕВСКИ, кажете?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 мар 2010 17:25

еееее шефът ви се изложи много!!!!!! преиграване??????????????????? нямали условия?????????????????? стига де.........

не казвам, че има проблеми с организацията, ама наглостта си има граница!!!!!!!!!!!!!!

сега разбрах какъв е проблемът - Иса....... вместо да коментирате Батков си разкарайте вашите идиоти (и някой ден може да гледаме пак интересни дербита)
[center]Изображение[/center]

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 21 мар 2010 17:25

Alex написа:аз за това си живея в чужбина. :)

Ами пиши си в чужди форуми тогава, жалък емигрант...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 мар 2010 17:25

ЦСКА ИСКА ПРЕИГРАВАНЕ НА МАЧА :) :) :) КАКВА НАГЛОСТ
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 мар 2010 17:32

dodo7271 написа:ЦСКА ИСКА ПРЕИГРАВАНЕ НА МАЧА :) :) :) КАКВА НАГЛОСТ

МНОГО ГОЛЯМА НАГЛОСТ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 мар 2010 17:34

Опасен чар написа:
Alex написа:аз за това си живея в чужбина. :)

Ами пиши си в чужди форуми тогава, жалък емигрант...

Пиша си...
Не знам как реши, че съм жалък - човек има някакъв предел на търпимост - тия, дето бяха на терена са и на улицата... (не съм и емигрант, ама ти липсва акъл да го разбереш)

аз искам да ходя и да гледам мач... не мога като ида да изгоня всички наркомани, дето бяха на стадиона - решението е просто... не ходя на мача. Искам да живея в България... не става, явно хората там имат различно виждане за света...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 мар 2010 17:36

Те на Цска им стана навик да правят така (говоря за феновете),ако не се лъжа миналата година на мача с Литекс пак нахлуха на терена...

Потребителски аватар
Болярина Армеец
Контакти:

Мнениеот Болярина Армеец » 21 мар 2010 17:40

МНОГО СЛАБА ИГРА НА ЦСКА С ТАЯ ИГРА НЯМА ДА СТАНЕМ ШАМПИОНИ

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 17:40

Добре де айде някой да ми каже никой отбор ли е нямал такива изцепки..айде разбрахме за какво трябва да се продължава..българия е зле зараи такива наркомани като тея от мача, но и заради такива като вас чиято злоба просто няма край..футболистите за какво са виновни..за какво те трябва да търпят наказанията..заради няколко дрогирани фенове с червени шалчета..заради това ли ? Може би решението е да искат медицинско за да ходиш на мач..отиваш на лекар и ти дават бележка че можеш да ходиш на мач и отиваш..за какво трябва да има такива наркомани просто не мога да разбера..за какво аз трябва да търпя и всички нормални фенове техните глупави постъпки :evil: :evil: :evil:

Върни се в “ЦСКА”