Фен тема за Йордан Минев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ужасяващ дебют за Минев в национала, само той играе
добре се представи мом4ето ама тия сини говеда не спряха да пи6ат тъпи коментари какво направи георги петков (6гола),какво направи живко миланов 2 дузпи от които едната не я свириха ! МАРКОВ ВЪН СТРАХЛИВЕЦ!САМО НАФТА. 

САМО НАФТА
а аз карам на А95 бре

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Абе не,че нещо ама верно доста добре игра момчето и беше поне 100 пъти по добър от всичките ни останали защитници
.А за тъй наречения герой на мача вратарчето на Лефцки мога само едно да кажа от 10 удара във вратата 6 гола 2 греди и два спасени направо си е играч на мача мене ако питате 

А бе Петков не е виновен!Аз не го харесвам,даже изобщо.Обаче той ква вина има,като полузащитата и защитата ни бяха просто трагични... тея положения и на Оливер Кан щяха да ги вкарат ебаси.Наще си играха,все едно са в махалата... всички вън дейба тяхната майка...

Аз не съм казал,че е виновен за головете но и няма смисал чак толкова да го хвалят не е направил някакви кой знае какви спасявания.Верно спаси двете дъзпи ама и сърбина не си даваше много зор като ги биеше,за мене всички титуляри бяха безумно слаби и нито един от тях с изключение на Благо,Бербо и вратаря нямат място в този отбор.Особено зетчето дето кой не го хвана той не го развинти,него сърбите направо си го минаваха се едно го нямаше 

Да бе и аз съм на мнение,че не трябва да се хвали гошко кравата.Дузпите дето ги спаси....нямам думи... и дядо ми щеше да ги хване.Милошевич ги бие,все едно на вратата е 3-токласник.
Зетчето да си заминава там на подуяне да си рита **** сам го в нещастника.
Има толкова много по-добри бекове от него.
Зетчето да си заминава там на подуяне да си рита **** сам го в нещастника.
Има толкова много по-добри бекове от него.

Данчо Минев остава?
[quote][/quote]Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият футболист пред БТА. Към него проявяваха интерес италианските клубове Дженоа и Виченца.
"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби. При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през последните години.
Той добави, че е получил уверение от новото ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи.
"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби. При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през последните години.
Той добави, че е получил уверение от новото ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи.
- botev_1912
- Контакти:
Re: Данчо Минев остава?
mitaka84 написа:Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият футболист пред БТА. Към него проявяваха интерес италианските клубове Дженоа и Виченца.
Повече от прекрасно

Дано да е истина, около хора като Данчо трябва да се гради новият отбор!
излезна и в пловдив24 - май е вярно

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
mitaka84 написа:Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият
футболист пред БТА. Към него проявяваха интерес италианските клубове
Дженоа и Виченца.
"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше
вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби.
При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни
Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през
последните години.
Той добави, че е получил уверение от новото
ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за
пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи.

АЙДЕ НАЦИОНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

- PLOVDIV PEE 1912
Да, това ще е много добре Данчо да остане.