Пирин – Локо Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: Пирин – Локо Сф

Мнениеот moriente » 21 мар 2010 14:48

Сега да видя ще се вдигне ли гюронтия за тая дузпа ???? И после Доко не били съдийски отбор
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 мар 2010 14:50

Това си е направо подигравка с Пирин! "Орлетата" надиграха по всички показатели Локото и заслужаваха напълно 3-те точки. Стефан Спасов свири много добре целия мач и накрая се насра...май се уплаши, че показа червен картон на Марков...поради което трябва да бъде сериозно наказан. Въпреки всичко, Пирин играе най-добрия футбол от началото на втория полусезон.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 21 мар 2010 14:51

moriente , глупости щом не е за Левски дузпата си е дузпа, сам ще се убедиш

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 мар 2010 14:51

Айдеееееееее пак старата песен :!: .88 минути свири мача авторитетно и 50:50 и се омаза накрая при такава смешна ситуация :!: .Не мгоа да кажа,че е искал да бутне Локо Сф,просто се уплаши нещо,какво му стана и аз не знам на Пастата :!: .Просто едно безумно тъпо отсъждане,никаква дузпа просто,никаква,смешна работа,идиотска,Пирин смачка Локо Сф тотално през целия мач и тоя смешник Стефан Спасов се подигра с тях.Пак казвам,не мисля,че буташе Локо Сф,свири добре мача до тази ситуация в която изпадна в паника и наду свирката от страх...да не би Локо Сф да го критикуват след мача.Съдиите ги е страх от Локо Сф и Левски.Факт.Стефан Спасов-смешник и палячо
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 мар 2010 14:52

Kаква е тази измислена дузпа?Ако вместо Локо Сф,на терена бяха Своге или Мездра,нямаше да свирнат такава пресилена дузпа.
Само Черно море.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 мар 2010 14:52

Смешна история! Ограбиха "Пирин"! После Гигов нека пак да реве срещу съдиите, лошото е, че това вече се превръща в тенденция и се прави съвсем безочливо! Имаме си Пепеляшка вече ( загуби си пантофката), за ЦСКА смешна дузпа, сега тоя от Локото да го запишем в секцията за синхронно плуване, наглеца сега и интервю дава! Басси футбола дето имаме!........... :evil:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 мар 2010 14:52

Хайде сега да поспорим за дузпата...
Същата като на мача Левски и Миньор, само че свирена от друг съдия.
Според мен си е чиста дузпа, въпреки че съм левскар и бях за Пирин.
Не може защитника да зарипва в гръб нападателя, в момента на овладяване на топката в наказателното поле.
Дузпата е чиста!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 мар 2010 14:52

пичове,стига простотии, не ми трийте постовете ,какво толкова съм казал ???? като гледам всички са на едно мнение... айде престанете с тая фенщина !!!! това е форум,говорим си ,споделяме мнения, не мога сега да хваля левски ,говорим за дузпата....

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 21 мар 2010 14:52

Dobri , ми така кажи бе пич, когато нещо е в полза на левски така е заповядало синьото БФС а когато не е съдията сбъркал човека :)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 21 мар 2010 14:53

Ticha написа:Това си е направо подигравка с Пирин! "Орлетата" надиграха по всички показатели Локото и заслужаваха напълно 3-те точки. Стефан Спасов свири много добре целия мач и накрая се насра...май се уплаши, че показа червен картон на Марков...поради което трябва да бъде сериозно наказан. Въпреки всичко, Пирин играе най-добрия футбол от началото на втория полусезон.

Точно казано. Дузпата беше компенсация за червения картон. Нашите съдии сами са си виновни с тези техни компансации.
Добре, че вчера на мача в Монтана съдията бе отличен. Явно има и кадърни съдии.

Върни се в “Пирин”