Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
докато има такива фенчета като месито, всичко е ок. аз притеснения нямам, при всяка победа над нещастници като тия от овча купел ще има дитирамби и празници ,а после след поредната загуба от някой по-интелигентен тим ще търсят причината в съдийската комисия ..... тоя филм сме го гледали... да са живи и здрави !!!!
Няма какво да се заблуждаваме. Слаби сме. Лично аз смят,че играхме слабо и вчера
Славия не са мерило за футбол. Отбори,като Пирин,Берое,Миньор и т.н. в момента са по-силни от тях. Като изключиме головете,нямахме кой знае колко положения. Всичко хубаво за мен в този мач бяха Станчев,влизането на Гаджев и 3-те точки. Не трябва да се заблуждаваме,ако не променим играта още Локото ще ни разкрият.

110 години любов!
L_Messi написа:gugushito написа:за съжаление мога да констатирам само ,че си много наивен,златане !!! но .... имаш право да си мислиш така,за това футбола е интересен... ама пък чак лефски да е дал най-много на БГ- футбола в последните години.....![]()
![]()
![]()
![]()
а колко срам и мъка !!!!!
Срам и мъка носят на феновете си грандът от минало свършено време ЦСКА и този от минало всеоще несвършено - Ливърпул. Левски игра 1/4 финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ и като цяло за последните 10 години е донесъл повече точки за България от останалите ни отбори взети заедно.
Справка за последните 10 години на точките за България :
Лефски 49,5 от 10 участия ( 1 служебно ) + бонус точки за ШЛ без игра
ЦСКА 39 от 9 участия
Литекс 35 от 9 участия
Аз ли не мога да смятам или ти се правиш на интересен ?
mig31bg написа:L_Messi написа:gugushito написа:за съжаление мога да констатирам само ,че си много наивен,златане !!! но .... имаш право да си мислиш така,за това футбола е интересен... ама пък чак лефски да е дал най-много на БГ- футбола в последните години.....![]()
![]()
![]()
![]()
а колко срам и мъка !!!!!
Срам и мъка носят на феновете си грандът от минало свършено време ЦСКА и този от минало всеоще несвършено - Ливърпул. Левски игра 1/4 финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ и като цяло за последните 10 години е донесъл повече точки за България от останалите ни отбори взети заедно.
Справка за последните 10 години на точките за България :
ЦСКА 39 от 9 участия
Литекс 35 от 9 участия
Справка последните 10 години - Левски - 1/4 финал за УЕФА,групи на ШЛ и най-много мачове в Европа за 1 сезон. Факти !
110 години любов!
bobonikolov написа:Пич колкото и да ти се иска няма да се скрия.Казвам ви реални проблеми и как стоят нещата.И да Янчев не е добър халф,но Мороз е,Маркиньос също.Точно пък Сърмов недей да го споменаваш,защото вие не си го харесвате пък какво остава за другите.Може само Панку да имаме,но в Левски и такъв нямате.Виж за Гонзо си прав.Аз за това се чудя как може той от един мач да забрави проблемите в отбора и да реши,че са изчезнали като с магическа пръчка.Колкото за конспирациите и съдиите-върни се малко назад в миналото и си спомни кой ревеше за неотсъдени дузпи?Кой искаше преди 3 месеца да се смени комисията,защото видиш ли съдията не помогна да си спечелят мача с Черно море?Ще ти кажа -не беше ЦСКА.Спирам за да не наспамвам темата допълнително.Мнението си го казах.Това дали ви харесва е съвсем друго нещо.
Това че много хора не харесват Сърмов и не го искат в Левски, не го прави автоматично по-слаб от всички други халфове в България. По същата логика и Маркиньос трябва да е много слаб, след като беше толкова оплюван от вашите фенове. А пък Морозс изобщо не попада в плановете на Андоне. Накрая не ми остава нищо друго, освен да ти пожелая ЦСКА да бъде ощетен така, както бе Левски в двата мача с Литекс и в този с Морето за купата, пък тогава да видим какви ще са реакциите.
gugushito написа:докато има такива фенчета като месито, всичко е ок. аз притеснения нямам, при всяка победа над нещастници като тия от овча купел ще има дитирамби и празници ,а после след поредната загуба от някой по-интелигентен тим ще търсят причината в съдийската комисия ..... тоя филм сме го гледали... да са живи и здрави !!!!
За загубите от Локо Сф, Берое, Сливен и равния в Пловдив да не би да сме търсили причина в съдийската комисия бе, примерни фене? За загубата миналата седмица в Ловеч, пак ли търсихме там причината?
mig31bg написа:Справка за последните 10 години на точките за България :
ЦСКА 39 от 9 участия
Литекс 35 от 9 участия
Можеш да смяташ, аз съм се объркал. Но статистиката, която даваш само потвърждава тезата, че успехите, които сме постигнали накланят везната по-силно, отколкото провалите с БАТЕ, Тампере и Беверен.
- ТаралежВгащите
zlatan написа:Левски загуби от Литекс-медиите в БГ-слаб,немощен,неграмотен,разбита команда,разпада се и т.н.и т.н.Левски победи вчера, много хора се изказаха-то мача е уреден,то мача нагласен,те тези Славия са едва ли не сателит на Левски.Свикнах вече когато падаме да сме слаби,а когато бием мача да е уреден.Сега за по сериозното в темата аз не се заблуждавам от вчерашната победа,която ме радва,но си личи че Левски има младоци които играят с желание,не съм мазохист и знам че Левски ше губи и мачове,защото и той е просто футболен отбор,за разлика от някои други.Недоволство винаги ще има ,но няма да споменавам имена защото темата ще иде подяволите.Последния коментар е за думата интрига-аз незнам в Левски дали я има ,но като знам нравите на БГсъм убеден че на Герена не липсва и тази думичка.
Изводите за мен са следните-Левски има сили да излезе от тази дупка,в Левски не липсват и интригантите,но все пак Левски е дал най много на БГ-футблв последните 10год-ТОВА ПОСЛЕДНОТО ГОСПОДА Е ФАКТ.
ТОЯ ПЛАЧКО ПАК ПУСНА ПРОВОКАТИВНА ТЕМА ................ ей смешко, стига си наливал масло в огъня. Вече на всички им е ясно , че си смешено червено човече .......... пиши си във вашия червен форум ............. Левски няма нужда от твоята антиреклама !!!
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- metodito
- Контакти:
За пореден път "резервите" (Балтанов, Хичо, Огнянов, Станчев) изнесоха силен мач и ни спасиха. За пореден път в мача с Локо (Сф) ще излязат титулярите (Сплетника Сашо, Момата Мечо "На тоя пост не мо'а играя" и Сърмата Дропла) и за пореден път ще паднем! Хак да ни е! Защото след силния мач с Виляреал в Испания, тези, които играха заедно тогава не бяха пуснати отново и в още много мачове. На мен почва да ми понамирисва. А на вас?
Абе аз не знам в случая на какво може да понамирисва, но човека, който ни определя състава (може да не е Гонзо, може да е Тони Здравков, но най-вероятно е Борат или пък Баждек-OFF...) е футболно неграмотен !