Левски загуби от Литекс-медиите в БГ-слаб,немощен,неграмотен,разбита команда,разпада се и т.н.и т.н.Левски победи вчера, много хора се изказаха-то мача е уреден,то мача нагласен,те тези Славия са едва ли не сателит на Левски.Свикнах вече когато падаме да сме слаби,а когато бием мача да е уреден.Сега за по сериозното в темата аз не се заблуждавам от вчерашната победа,която ме радва,но си личи че Левски има младоци които играят с желание,не съм мазохист и знам че Левски ше губи и мачове,защото и той е просто футболен отбор,за разлика от някои други.Недоволство винаги ще има ,но няма да споменавам имена защото темата ще иде подяволите.Последния коментар е за думата интрига-аз незнам в Левски дали я има ,но като знам нравите на БГсъм убеден че на Герена не липсва и тази думичка.
Изводите за мен са следните-Левски има сили да излезе от тази дупка,в Левски не липсват и интригантите,но все пак Левски е дал най много на БГ-футблв последните 10год-ТОВА ПОСЛЕДНОТО ГОСПОДА Е ФАКТ.
Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
LEVSKI_FOREVER
Re: Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
Определено заблуда.
kenneth написа:Определено заблуда.
Съгласен съм
- Бижутера
- Контакти:
Левски снощи игра добре и мача не беше уреден, но това е само моментно състояние - ако играеха така всеки път отдавна да сме подгонили оранжевите за първото място...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
100 % заблуда ! Левски вчера игра добре,срещу въздуха обаче ! Писна ми да гледам едно и също нещо - Левски пада във важен мач,почват некви псувни по Батков,по тоя,по оня...в следващия мач Левски мачка некви слабаци и след това,все едно нищо не се е случило ! В първия ни по-сериозен мач,думите ми ще се потвърдят ! Било след ден,два-седмица или няколко месеца! БАТКОВ,махай се от ЛЕВСКИ 

Последна промяна от Blue_Lion на 21 мар 2010 11:15, променено общо 1 път.

- delqnski47
- Контакти:
Играеш толкова,колкото ти позволи противника!Играчите на Славия не можеха да си подадат 2 паса и Славия не направи и 3 атаки нормални на кръст!Според мен ако не беше този автогол,нещата си ходеха до равен!След този автогол,Славия заигра по-безобразен футбол от този който показваше до гола!И феновете на Левски забравиха за Батков,за Матков и за всички останали агенти в отбора им,които не дават и 5 пари за Левски и така до следващия мач!
И не знам защо някои казват че мача бил уреден!Не знам на интересни ли се правят някои!?!Просто Славия беше толкова зле,че няма накъде...
И не знам защо някои казват че мача бил уреден!Не знам на интересни ли се правят някои!?!Просто Славия беше толкова зле,че няма накъде...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Не знам дали мача е е бил уреден,но факт е ,че Славия играха ганкиното!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
След загубата от Литекс писах на същата тема. Аз драми в Левски не виждам , дупки не виждам, дадох примери си Реал М, Валенсия , мога вече да добавя и Интер.
Ще кажа ,че криза в Левски има когато го видя под златната среда в първенстото и отново ще кажа ,че най-нормалното нещо е един отбор да има върхове и падения във формата и представянето си.
Проблемът в българския футбол е мотивацията на играчите , така или иначе у нас тактиките значение НЯМАТ щото това ни е дереджето. Така че тези играчи с които разполага ВСЕКИ един български отбо , с един ръжен в г*за , могат да станат шампиони. Още не съм видял отбор да тича и да се бори цял мач както е в поне 15 от първенствата в Европа вече.
Та мнението ми е май отива като "ПРОСТО ЕДИН ОТБОР" па бил той и нашият любим Левски. Паднал - паднал. Чудо голямо. Драми.
Чета тука Лафчис млафчис - не ви знам болшинството на колко сте години ама аз го помня тоя Лафчис , мизериите му и как го мразеха феновете, викаха му "гаден византиец", "грък" и т.н. Историята се повтаря неизменно, а сменете Паткофф с Лафчис и след 7-8 години ше ревете "искаме Паткофф заведе ни на 1/4 финал в УЕФА"...
Ще кажа ,че криза в Левски има когато го видя под златната среда в първенстото и отново ще кажа ,че най-нормалното нещо е един отбор да има върхове и падения във формата и представянето си.
Проблемът в българския футбол е мотивацията на играчите , така или иначе у нас тактиките значение НЯМАТ щото това ни е дереджето. Така че тези играчи с които разполага ВСЕКИ един български отбо , с един ръжен в г*за , могат да станат шампиони. Още не съм видял отбор да тича и да се бори цял мач както е в поне 15 от първенствата в Европа вече.
Та мнението ми е май отива като "ПРОСТО ЕДИН ОТБОР" па бил той и нашият любим Левски. Паднал - паднал. Чудо голямо. Драми.
Чета тука Лафчис млафчис - не ви знам болшинството на колко сте години ама аз го помня тоя Лафчис , мизериите му и как го мразеха феновете, викаха му "гаден византиец", "грък" и т.н. Историята се повтаря неизменно, а сменете Паткофф с Лафчис и след 7-8 години ше ревете "искаме Паткофф заведе ни на 1/4 финал в УЕФА"...
Нека по интелигентните левскари ми отговорят на въпроса . Със същия състав ли ще излезе Левски срещу Локо СФ и ЦСКА , и ако не , защо не ?
Смятам,че думата интрига е ключова за това първенство като цяло и предстоящата седмица ще е много "страстна" за всички водещи отбори.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.