Хайде да си ги мерим!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Хайде да си ги мерим!
Това преброяване чрез смс за 1,20лв. е пълен цирк!200000 души за сега са пратили,а колко още ще гонаправят не е истина! Аз разбирам да пратя ,ама да знам че ще отидат за развитието на дюш на саответният отбор,а то за ринг.Е няма как и закакво да им пълним гушите!!!
Няма как която и да е анкета да бъде докрай обективна.Единственият начин да се разбере кой отбор колко фенове има(не само Левски и ЦСКА,а всички)е да се зададе въпрос от кой отбор сте по време на преброяване на населението.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Toninik написа:Май само ти знаеш за какво става въпрос в тая тема. Благодаря за мнението ти, дано поне един левскар се е замислил. И все пак не слагай всички под общ знаменател, някои се опитваме да сме по-обективни въпреки пристрастията. Не мрази левскарите (въпреки че правим всичко възможно да ни мразят), защото има и много които не реват от съдии, не се мислят за нещо повече, не се смятат за жертви на БКП и т.н. За мое огромно съжаление такива в тази тема не намерих...
Прав си, не трябва да Ви слагам под общ знаменател всичките левскари. Ако съм обидил някого незаслужено с предните си два коментара, моля за извинение!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:levskioleole написа: Да не забравяме ,че има много възрастни хора ,които са големи Левскари,които никога няма да пуснат смс...това не е реално гласуване за мен
И няма възрастни цска-ри, така ли?! Или може би пенсионерите - фенове на армейците са по-богати, че могат да си позволят един (или повече смса) или пък може би правителството им плаща сметките?!! Айде стига глупости, стига делене! Каквото е за едните, такова е и за другите, но точно заради такива изказвания като твоето, които все целят да изкарат горките левскари жертва (Жертва на какво бих желал да знам - може би на някакъв мистичен и таен заговор срещу ПФК Левски София??!), затова Ви мразят!!! Стига ревахте де! Всеки може да скръсти ръце и да ревне, че иска да получава на готово всичко..., но няма кой да Ви го даде! А хората, които седят така и циврят в най-добрият случай за тях са обект на съжаление, но в повечето случаи са обект на присмех и обиди! Т.е. наистина сами си докарвате това отношение към вас и към любимият Ви отбор с това Ви поведение: или сте вечните грандомани, или сте вечните плачковци - когато, както Ви е удобно, т.е. фурнаджийски лопати, а този тип хора никой не ги обича!!!
Ми аз само с с приятели и то близки се ебавам на тема ЦСКА, иначе честно казано въобще не ме интересува какво правят другите. И беше много тъпо преди 3 години фойерверките и т.н. Ние си гледаме нашия отбор... другите също него гледат и злобеят (аз не съм се смял на ЦСКА ние като сме слаби, а съм се ядосвал, че сме слаби - когато пък играхме в Европа беше смешно... аз гледам как бием Удинезе, некви хора ми обясняват кви сме били късметлии).
Постоянно сме били излагали България в Европа, все сме слаби, все сме имали късмет, все ще ни бият другите, все сме нямали играчи и т.н. Ама вижте фактите - най-добре се представяме в Европа от доста време (включително исе излагаме, ама поне пробваме) най-добре се представяме в Бг. имаме най-добрите юноши (нямам предвид един човек, а много хора, които играят на прилично ниво). нашите чужденци обичат отбора (даже и Рабех искаше да се върне). и на последно но не по важност място - даже и сега колкото и да сме слаби, играчите и ръководството са заедно - няма цупене и сърдене.
Аре обясни ми логично защо 1 милион се радват като гледат Левски, а останалите го гледат и злобеят - ми аз не гледам на другите в чинията (ако сте слаби - тва не виждам как ще ме зарадва)
[center]
[/center]
[/center]Re: Хайде да си ги мерим!
Беше ясно, че единия отбор ще има няколко хиляди гласа по-малко, за да се мобилизират феновете на другия. А да не говорим, че името на тая анкета реално е : "Кой е по-глупав"
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
kartago написа:svis2ov написа:Моля ви, недейте забравя, че ЦСКА се ползува от едно голямо наследство на БКП/БСП, а именно пропагандната машина на комунистите, която и до днес влияе много силно върху общественото мнение в България!
А пропагандата на комунистите, на МВР не беше ли зад "Левски"???? Или си мислиш, че всички спортисти от "Левски-Спартак" не бяха със звания?!..........Или мислиш, че едно време в милицията взимаха само безпартийци?......И двата отбора се ползвате от това наследство! Колкото и да се мъчите "Левски" да се изкарате дисиденти, "великомъченици" ( то ей така се печелят купи и първенства, ако те мачка системата?!) няма как да стане, защото и двата отбора си ходехте навсякъде със съдиите!..... Така че, не ме разсмивай за комунистическите отбори ( апропо в България никога е нямало комунизъм, а и никъде по света!), просто и двата клуба от София сте такива! "Отбора на народа"?! На кой народ? Навремето много повече хората се страхуваха от Милицията, отколкото от армията!!! За какво въобще говорим?!....И двата отбора сте обичани в България, защото тогава ни представяхте пред Европа! Но сте мразени защото почти не давахте шанс на никой друг отбор да направи това! Така е!
[offtopic]И на всичкото отгоре, се оказа, че ФК Левски е далеч по-комунистическият отбор, от този на ЦСКА, визирам агентите ТАРА и НИКОЛАЙ.
YA GUNNERS YA
crap написа:[offtopic]И на всичкото отгоре, се оказа, че ФК Левски е далеч по-комунистическият отбор, от този на ЦСКА, визирам агентите ТАРА и НИКОЛАЙ.![]()
![]()
Иначе Картаго даде доста изчерпателен коментар, и го подкрепям напълно.[/offtopic]
[offtopic]А ти виж кои са били Добри Джуров, Георги Дамянов и Милко Балев, също виж на кой отбор са били председатели
- Captain Stottlemeyer
Кашчей написа:Captain Stottlemeyer написа:И накрая, на колегата, който е написал, че "Левски" е най-мразеният отбор във България ще кажа: Приятелю, и "Байерн" е най-мразеният отбор в Германия извън Бавария, но привържениците на другите немски отбори ще ги видят да постигат успехите на "Байерн" едва в следващия си живот!![]()
![]()
Успехите на "Левски"?!?А "Байерн" има ли такива провали, каквито има "Левски" (изключвам финала през 1999-а, но тогава те водеха с 1 гол, а вашите водеха с 2 в Антверпен, че и в Мостар)
А дали от "Байерн" кълнат всички други, само не и себе си след загуба в Германия?"Байерн" сменял ли е съдийският шеф в ГФС, само заради това, че е слаб и не може да мери сили в даден момент?
Да сравняваш несравнимото е кощунство, спрямо качеството!
Приятелю, отговарям ти с известно закъснение, защото едва тази неделна вечер имах свободно време, за да вляза във форума.
1. Отзад напред: Никога не съм си и помислял да сравнявам българския футбол с германския (дори и през онези паметни години - 1994 и 1995). Иначе съм немски възпитаник, привърженик съм на немския футбол и в частност на "Байерн" и пределно ми е ясно, за какво иде реч.
2. Ти си интелигентен човек, това личи от твоите постове, така че оставям интерпретацията за синия БФС (Лечков, Костадинов, Стефан Орманджиев в изпълкома
3. Относно провалите, ами "Левски" за разлика от "Байерн" НИКОГА не е изпадал в по-долна дивизия!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
acmilan написа:Няма как която и да е анкета да бъде докрай обективна.Единственият начин да се разбере кой отбор колко фенове има(не само Левски и ЦСКА,а всички)е да се зададе въпрос от кой отбор сте по време на преброяване на населението.
Дори да стане това догодина (през 2011 г. ще има ново преброяване), да не забравяме колко наши сънародници живеят в чужбина!
Да не говорим пък (това не е майтап) че при преброяването през 2001 г. на въпроса за народност, един нашенец беше отговорил: ескимос!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Селяните ги видяхме днез....утре с мотиката и лопатата и да ринат лайната чорбарски курви
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!