Рафаел ван дер Ваарт спечели титулярно място в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Рафаел ван дер Ваарт спечели титулярно място в Реал

Мнениеот bojkyy » 20 мар 2010 00:14

Холандският полузащитник на Реал Мадрид, Рафаел ван дер Ваарт ще бъде в стартовия състав на "лос бланкос" утре вечер срещу Спортинг Хихон в мач от 27-ия кръг на Примера, пише "АС". Мануел Пелегрини е доволен от представянето му срещу Валядолид, когато отново игра титуляр на "Хосе Сорийя".

В среща от 25-ия кръг на Ла Лига пък Рафа донесе победата с 3:2 над Севиля. "Лалето" има осем мача като титуляр в испанското първенство през този сезон. Астурианският тим е любим на Ван дер Ваарт. През миналия сезон полузащитникът реализира хеттрик на хихонци. Мадрид приема Спортинг утре вечер от 21,00 часа българско време.

Време беше да му се даде шанс! Шустер му даде миналата година в първите мачове, в началото се възползва от него като отбеляза много голове, но после формата му значително много падна, след това като ,че ли беше забравен до трансферния прозорец, а бях толкова щастлив като го купихме :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Re: Рафаел ван дер Ваарт спечели титулярно място в Реал

Мнениеот el pipita » 20 мар 2010 00:20

И Гути заслужава такова ! :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 мар 2010 00:21

el pipita написа:И Гути заслужава такова ! :)

Да прав си, но Гути не е на годините на Рафа, и се съмнявам да е толкова издражлив като преди

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 20 мар 2010 00:31

bojkyy написа:
Холандският полузащитник на Реал Мадрид, Рафаел ван дер Ваарт ще бъде в стартовия състав на "лос бланкос" утре вечер срещу Спортинг Хихон в мач от 27-ия кръг на Примера, пише "АС". Мануел Пелегрини е доволен от представянето му срещу Валядолид, когато отново игра титуляр на "Хосе Сорийя".

В среща от 25-ия кръг на Ла Лига пък Рафа донесе победата с 3:2 над Севиля. "Лалето" има осем мача като титуляр в испанското първенство през този сезон. Астурианският тим е любим на Ван дер Ваарт. През миналия сезон полузащитникът реализира хеттрик на хихонци. Мадрид приема Спортинг утре вечер от 21,00 часа българско време.

Време беше да му се даде шанс! Шустер му даде миналата година в първите мачове, в началото се възползва от него като отбеляза много голове, но после формата му значително много падна, след това като ,че ли беше забравен до трансферния прозорец, а бях толкова щастлив като го купихме :)

формата въобще не му беше паднала.В Реал просто не му даваха шанс.иначе за мен той е един от най добрите футболисти.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 мар 2010 01:08

difeza написа:
bojkyy написа:

формата въобще не му беше паднала.В Реал просто не му даваха шанс.иначе за мен той е един от най добрите футболисти.

Напротив в началото почна бомбено сезона с няколко гола в първите мача, след тва беше отчайващ, секи си има мерило за качество, за мен играта му не беше на ниво

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 мар 2010 01:22

Гути в момента е в най-добрата си форма,откакто го помня. А Ван Дер Ваарт според мен е титлуяр,освен заради добрата си игра, също така и заради контузията на Кака. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2010 06:50

Реал М имаха най-добрия разиграващ халф в света Уесли Снайдер(Снайпер),но го продадоха,имат изключителен нападател като Игуаин и него ще го загубят,заради някакъв смешник френски-Рибери-така се пише,кво да говорим за политика това не е футболен тим това е спортно-финансов-икономически отбор,който на всичко отгоре е отбор който аз обичам и ме е яд,иначе Рафаел е перфектен играч и жалко за формата на Кака.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 мар 2010 09:58

от дълго време се бореше за него и си го зашлужи ...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 мар 2010 15:06

zlatan написа:Реал М имаха най-добрия разиграващ халф в света Уесли Снайдер(Снайпер),но го продадоха,имат изключителен нападател като Игуаин и него ще го загубят,заради някакъв смешник френски-Рибери-така се пише,кво да говорим за политика това не е футболен тим това е спортно-финансов-икономически отбор,който на всичко отгоре е отбор който аз обичам и ме е яд,иначе Рафаел е перфектен играч и жалко за формата на Кака.

С един приятел точно за това си говорихме вчера колко щеше да се спести ако не беше копувал Чаби Алонсо а беше оставил Снайдер, щото същото което прави Чаби го прави и Уесли в Интер, за Робен също, сега ако беше в отбора спокойно можеха да си пускат Роналдо нападател като сега, но да има помощ и по крилата, не само през центара

headmaster3336
Контакти:

Мнениеот headmaster3336 » 21 мар 2010 02:08

съгласен съм абсолютно със мнението на zlatan . :cry:

Върни се в “Реал Мадрид”