Славия - този отбор във момента несъществува

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Славия - този отбор във момента несъществува

Мнениеот white power » 21 мар 2010 00:39

Може би съм много афектиран от мача с Левски, но прибирайки се от стадиона реших да напиша няколко реда, които съм сигурен че са позиция и на голяма част от привържениците на Славия.
Просто в момента Славия е само едно име със славна история и без настояще и бъдеще, а белия екип се носи от пълни бездушници и страхливци. Били уплашени - от кой , от какво, от тези юноши. Това не е моят отбор, не е моята Славия - тази която може да згуби от всеки , но от която лидерите треперят. С този президент, с този треньор и неговия помощник не виждам никакво бъдеще за любимия ми отбор. Щом може Букарев да направи изявление че е радващо че не сме паднали разгромно - само 3:0 и че не можем да се мерим с отборите от челото, значи мястото изобщо не му е в Славия, още повече като имаме предвид състава с който излезе Левски. Букарев, Букарев май с Вили много си повярвахте, а сте много жалки с тези изказвания. Терена беше лош, времето не беше хубаво - та ние спечелихме точките си първите три мача благодарение именно на тези лоши терени, защото футбола който играем е грозен и силов. За три месеца подготовка не виждам никаква пложителна промяна в играта и заявените от Вуцов амбиции изглеждат просто смешни - никакво нападение, абсолютно неефективна средна линия, плахи защитници и един добър вратар на когото впрочем дължим голяма част от точките си. Футбола Вили не е само тичане и борба (да хубаво е да се бориш до последно и да имаш хъс) но когато топката се подава само назад и настрани и се рита напосоки това е супер ама спорта се казва ръгби. За да играеш добър футбол трябва много повече - тактика, техника, комбинации, но какво да изброявам повече след като си изиграл повече мачове отколкото голове си вкарал, впрочем по малко голове са вкарали само Спортист и Ботев(с 15 мача).И за каква преса говореше Вили преди мача като излезнахме с 10 футболисти - Тодор Колев изобщо не знам отигра ли една топка правилно, а пък за смяната Вълев просто no comment. И изобщо не е вярно че запазихме отбора си през зимата, след като имаме само един чист нападател а продадохме Дубала и преотстъпихме Ортега. Нали не мислите че изобщо е имало някакви оферти за страшните ни защитници и халфове. Вили каза по повод Ортега че му трябвали 3 месеца да го вкара във форма, ами този Вълев не може да вкара и на тренировка та камо ли на мач. Колко време му трябва, на този 30 годишен талант!!!!
А за Венци Стефанов какво да кажа - превърна отбора в търговско дружество целта на което е само да продава футболисти и мачове. Да, направи една прилична база и за сметка на това превърна един от най славните отбори в България в сателит, средняк и отбор без цели. За това господин Стефанов мога само да ви кажа че няма да е далече времето когато на стадиона ще бъдете само Вие и охраната,защото ние привържениците на Славия сме отвратени от Вас и ви мразим от дъното на душата си. Хората не идват на стадиона защото се умориха да слушат глупостите и лъжите Ви "ако се играе честно Славия не трябва да излиза от тройката". А истината е че Славия благодарение на вашето управление повече от едно десетилетие изгуби своя чар и красота в играта, играе грозен и старомоден футбол и мястото и е там - при средняците. Само когато побеждаваш отбори като Левски и Цска може да мислиш за нещо повече. И докога ще търпим всички тези левскари в Славия, къде са десетките бели легенди, къде са Жужо, Чаво, Кано. Те са личности и са слависти и в мозъка на костите си, печелили много пъти дербита и купи, но не са Ви удобни за продажби и машинации, каквито наблюдаваме непрекъснато.
И след първите 4 мача, макар да имах голяма надежда след последния мач с Локо за купата, изобщо не вярвам че можем да направим нещо повече от това да отстраним Етрополе. А с тази игра за каква Европа говорим - там Славия няма място нито с този президент, нито с тези треньори. Славия в момента е мъртва и дано не чакаме още 50 години да се прероди.
Накрая искам да кажа на всички фенове на Славия - подкрепяите безрезервно любимия си отбор и каузата Славия защото тя е много повече от това което представлява отбора в момента.
САМО СЛАВИЯ!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Славия - този отбор във момента несъществува

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 00:44

Човек , като родния ми клуб - Черноморец - го бият като тъпан на сватба , значи ли , че той не съществува ? Ще се оправите . Ако сега паднете духом какво остава за останалите мачове ...

Славия си е отбор-легенда . Може и да има нередности в него . Че в кой БГ клуб няма .... Но според мен си малко краен ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 21 мар 2010 00:51

Черноморец има инвеститор ! Славия има един продажен президент !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 мар 2010 00:55

Колко отбора "духовно" съществуват?Къде е публиката по стадионите?При нас трагедията е още по-голяма. :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 21 мар 2010 01:06

Siegfried написа:Човек , като родния ми клуб - Черноморец - го бият като тъпан на сватба , значи ли , че той не съществува ? Ще се оправите . Ако сега паднете духом какво остава за останалите мачове ...

Славия си е отбор-легенда . Може и да има нередности в него . Че в кой БГ клуб няма .... Но според мен си малко краен ...

Извинявай ама не мога да сравнявам Славия с Черноморец. И не съм паднал духом, напротив.
Просто мисля че още на следващия мач в сряда ще покажем на Букарев, че мястото не му е в Славия( както не мисля че и Вили му е там мястото)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 21 мар 2010 01:09

Трагедията в българския футбол е пълна.Ние не сме фенове,ние сме мазохисти. :)
Изображение

krisss7
Контакти:

Мнениеот krisss7 » 21 мар 2010 01:10

Прав си! този отбор е мъртъв с такъв президент и тоя треньор! :|

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 мар 2010 01:51

Чакайте малко...Това,че паднахте не значи нищо...Вие от Левски имате един синдром,който в последните години се засили.Каквото и да правите,все записвате загуби и това ви води до тежко психологическо положение преди и по време на този мач :) :) Вдигате глави и следващия мач биете ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 мар 2010 02:22

Жалко е, че Славия играе такъв футбол !
Бил съм юноша на този отбор и съм гледам много мачове макар да не съм фен на отбора и смело мога да заявя ,че по слаб отбор и по слаб треньор от този Славия не е имала никога !
За Венци какво да кажем той е ясен !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 мар 2010 03:47

White power , изчетох поста ти и мисля , че си казал всичко ,което трябва и аз съм изцяло съгласен с теб :) Омръзна ми след всеки мач с Левски и ЦСКА да ми е криво , а тези п.утки нашите футболисти да не им дреме въобще ... Писна ми да реанимираме псевдограндовете , всички други отбори вземат точки на Левски и ЦСКА , как пък 1 път ние не се излъгахме да го направим бе да му се не види :( Не е нормално да сме вкарали едва 17 гола , от 4 мача през този полусезон да имаме едва 1 гол отбелязан и да играем ужасно грозен и отблъскващ футбол :evil: Букарев тъпунгера като го слушах и ми идеше да отида и да му счупя главата ,говореше сякаш сме загубили от Барселона , а не от Бижутера ,Хичо и компания ... Вили Вуцов има огромна вина относно селекцията , изгонихме над 10 човека , които повечето действително не ставаха за Славия - ОК , но нали трябват замесници , при това по-добри ... Огромна грешка че махнахме Ду Бала и Ортега , та ние в момента имаме отпред един Жуниор , един безобразен Тодор Колев и дървото Вълев :evil: Да не говоря и за административните проблеми на Томаш и Илия Илиев , първият пропусна първите 2 мача , вторият не знам дали въобще ще заиграе за нас - колосални гафове на ръководството ни в кавички :shock: Да не говорим , че преди всеки мач имаме минимум 5-6 контузени , това нормално ли е и не е от днес или от вчера , що за медицински щаб и кондиционни треньори са това :?: :?: Новите ни Дани Пеев и Петър Димитров- тотални разочарования дотук , и т.н. , и т.н . , мога и до утре да пиша , файда никаква ;)
И все пак главният виновник за тези срамни години и тази липса на манталитет е човекът с инициалите В.С. , той ни докара дотук да ни се подиграват и да се гаврят с нас , заради него страшно много хора отдавна се отказаха да си късат нервите на стадиона и малцина останаха мазохистите :cry: Този човек е вреден не само за Славия , той е вреден за БГ футбола и дано скоро имаме и ние нормален президент , искрено го желая на всички слависти :!:
Изображение

Върни се в “Славия”