И съвсем нарочно ....Славия си играха безумно слабо .....за да може да си личи, че мача е "уреден" ? ! ?
Нищо ....че от началото на полусезона ...."Белите" си играят все така, както тази вечер ?
Защо ли подозирам ....че и мача с ЦСКА е "уговорен" за "синя" победа ? ...

Толкова от мен ....за "уговорките" !
.................................................................................................................
Сега за мача ......лично аз, не искам да се сещам за първото полувреме !
Беше едно невероятно кюскане ....и блъскане на горката топка !
И нормално ....гола ни падна ....след индивидуална акция, на единственият който знаеше какво да прави с тая топка - Хичо !
Второто полувреме ....вече е друга работа !
Но това е, защото Славия се пооткриха малко ( все пак изоставаха в резултата ) ....ясно е, че от известно време .....всъщност, от доста дълго време ...."Сините" немогат да играят срещу нареден в половината си отбор !
Ако не беше това индивидуално изпълнение на Хичо.....за мен и второто полувреме щеше да е доста тегаво !
Аз видях нещо друго обаче ......след като влязоха "младите" ( юношите ) ...като че ли, играта ни стана по раздвижена и свежа ? !
Освен всичко друго ....влезлите повишиха физическата издражливост ....и за пръв пръв от незнам колко време, не "угаснахме" физически след 70 мин. !
И до сега не мога да си обясня ....защо не играят малките ?
За мен най добрите на терена днес бяха : Хичо ( за мен играч на мача ) Станчев и влезлите като резерва ..... макар и играли малко Огнянов и Цачев.
Иначе интересен ход на Гонзо ....да пусне Бардон като "лек" нападател ...а Йовов да е плеймейкър ....това ме подсеща, че Ицо се справи перфектно на тази позиция !
Радващо е завръщане на Владо Гаджев в офи -мачовете ....но трябва да го пзаим на този етап ....според мен, не беше нужно пускането му в тоя решен мач !
При това, при леко изнервилите се слависти в края ...наистина беше рисковано включването му !
В заключение ....моля се, най после да направим два поредни - силни мача !
С интерес очаквам да видя, титулярният ни състав за мача с "Червените" ! ? !