Хайде да си ги мерим!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Хайде да си ги мерим!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 мар 2010 21:47

ЛЕВСКАРКА написа:Анкетата на Ринг хич не е обективна, защото всеки може да гласува по-колкото си иска пъти.
За анкетите в Спортал и в фейсбук също не ги коментирам.
В нито 1 от тях не съм гласувала.
Моето мнение е, че отборът ми Левски е на сърцето ми, а не в някакви резултати от гласуване.

+1 :) Просто накрая анкетата на "Ринг" ще покаже, че сред привържениците на единия отбор балъците са повече! :mrgreen:
Другите анкети пък, кой знае защо, ми напомнят анкетата на радио "Атлантик" за най-обичаната българка! :lol: :lol: :lol:
И защо вместо да се занимаваме с простотии не дарим един лев за някой в нужда? Смятам да направя това веднага, щом завърша писането тук. :) Опитайте и вие на http://www.dmsbg.com :)
И накрая, на колегата, който е написал, че "Левски" е най-мразеният отбор във България ще кажа: Приятелю, и "Байерн" е най-мразеният отбор в Германия извън Бавария, но привържениците на другите немски отбори ще ги видят да постигат успехите на "Байерн" едва в следващия си живот! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2010 22:02

Captain Stottlemeyer написа:И накрая, на колегата, който е написал, че "Левски" е най-мразеният отбор във България ще кажа: Приятелю, и "Байерн" е най-мразеният отбор в Германия извън Бавария, но привържениците на другите немски отбори ще ги видят да постигат успехите на "Байерн" едва в следващия си живот! :lol: :lol: :lol:

Успехите на "Левски"?!?А "Байерн" има ли такива провали, каквито има "Левски" (изключвам финала през 1999-а, но тогава те водеха с 1 гол, а вашите водеха с 2 в Антверпен, че и в Мостар)
А дали от "Байерн" кълнат всички други, само не и себе си след загуба в Германия?"Байерн" сменял ли е съдийският шеф в ГФС, само заради това, че е слаб и не може да мери сили в даден момент?

Да сравняваш несравнимото е кощунство, спрямо качеството!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 19 мар 2010 22:04

Тази анкета по Ринг е за внасяне на яснота,колко са балъците сред футболните фенове.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 19 мар 2010 22:05

Captain Stottlemeyer написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Анкетата на Ринг хич не е обективна, защото всеки може да гласува по-колкото си иска пъти.
За анкетите в Спортал и в фейсбук също не ги коментирам.
В нито 1 от тях не съм гласувала.
Моето мнение е, че отборът ми Левски е на сърцето ми, а не в някакви резултати от гласуване.

+1 :) Просто накрая анкетата на "Ринг" ще покаже, че сред привържениците на единия отбор балъците са повече! :mrgreen:
Другите анкети пък, кой знае защо, ми напомнят анкетата на радио "Атлантик" за най-обичаната българка! :lol: :lol: :lol:
И защо вместо да се занимаваме с простотии не дарим един лев за някой в нужда? Смятам да направя това веднага, щом завърша писането тук. :) Опитайте и вие на http://www.dmsbg.com :)
И накрая, на колегата, който е написал, че "Левски" е най-мразеният отбор във България ще кажа: Приятелю, и "Байерн" е най-мразеният отбор в Германия извън Бавария, но привържениците на другите немски отбори ще ги видят да постигат успехите на "Байерн" едва в следващия си живот! :lol: :lol: :lol:

Приятелю, знаеш ли, че днес и аз си мислех същото, а имнно, че тая анкета на Ринг ще покаже кой от двата гранда има повече фенове-балъци...според мен трябва да си пълен кретен да пълниш гушите на тия...а това, че парите щели да отидат за детско-юношеската школа - забрави за тази песен любовна...Болен левскар съм, но НИКОЙ не може да ме подведе да пусна смс за тази явна шарлатанщина...

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 19 мар 2010 22:08

А бе аз за друго ви говорех в тая тема, ама карай...

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 19 мар 2010 22:15

Toninik написа:А бе аз за друго ви говорех в тая тема, ама карай...

карай ве, нали трябва тук да си чешем изиците :)

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 19 мар 2010 22:15

Всички анкети проведени от 1990г досега показват, че ЦСКА имат повече фенове от Левски.Справка анкетите проведени от вестник Труд, радио Дарик и сега анкетата от телевизия Ринг.
Коментарите са излишни.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2010 22:45

kaicho написа:Всички анкети проведени от 1990г досега показват, че ЦСКА имат повече фенове от Левски.Справка анкетите проведени от вестник Труд, радио Дарик и сега анкетата от телевизия Ринг.
Коментарите са излишни.

Цялата тема и много от постовете в нея показват само безсмислието на подобни анкети.
Някой спомена, че резултатът ще е преброяване на балъците и съм напълно съгласен с него.

Сега очаквам, загрижените за школите журналисти от "Ринг" да пуснат подобни анкети и за "Черноморец"-"Нафтекс", за "Ботев"-"Локомотив"..... въобще да си изберат отбори по двойки и да помогнат и на техните школи :mrgreen:
Щом школите на двата ни "гранда" са допрели до парите от есемеси...................
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 19 мар 2010 23:15

Аз ще припомня на аудиторията някои факти,които явно са позабравени......
1. Мисля ,че беше 2002г,мача е ЛЕВСКИ - ЛИТЕКС на Герена,присъстват 30 000 зрители......
2.В годините 2006-2007 ЛЕВСКИ напълни ст.Васил Левски поне 5-6 пъти/БАРСА,ВЕРДЕР,ЧЕЛСИ,ШАЛКЕ,УДИНЕЗЕ,АРТМЕДИА/,
3.За цялото това време компкексираните фенове на ЦСКА,едва събраха 18 000 от себе си на мача с ЛИВЪРПУЛ

Това,че нашият ЛЕВСКИ в момента е откраднат от нас,не означава,че нас ни няма.Просто ние/левскарите/ наистина сме от нормалната част на
нашия народ и сме смазани от проблемите си.За нас няма мръсни пари/не ги и искаме/ и нашият отбор никога няма да стане шампион с цена фалита
на Кремиковци например.....

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 мар 2010 00:01

i7se7y написа:пич,логиката ти според мен е много тъпа...Ако всички мислят като теб,то феновете на Реал трябва само да са от Мадрид,на Ман Ю да са само от Манчестър и така.Според мен колко фенове ще има даден отбор зависи от това той как играе и какви успехи има :roll:

По тази логика не трябва да има фенове на средняците в "А" група, фенове на Локо и Ботев дето успехите им се броят на едната ръка, имат горе долу фенове колкото грандовете в Б-я. Секи си избира отбора, и секи по собствени критерии, някой доста често си го сменят(след финала на ШЛ :lol: ). Лично аз, когато станах фен на Реал Мадрид, незнаех, кой е тоя отбор, моята причина беше заради цвета на екипите(белият цвят ми е любим) тогава бях на 8, и на почивката на мача с Леверкузен през 2002, казах на брат ми, аз съм за тея белите, разбрах им името и от тогава съм им фен в радост и тъга, макар и тъгата да изобилства в последните години, но така е и в живота не може винаги да си шастлив. Важното е да подкрепяш а дори и да обичаш отбора , даже да предпочиташ да гледаш понякога любимия отбор пред това да излезеш с приятелката си(както е в повечето случаи :lol: )
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”