Хайде да си ги мерим!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Re: Хайде да си ги мерим!

Мнениеот infallible » 19 мар 2010 20:08

Добре си си почесал езика.. :) т.е. клавиатурата о_O
Не е толко важно кой има повече фенове.. от години се знае без анкети, че левски има предимство в феновете, но се знае и друго, а именно аз не познавам циганин(не че и по принцип познавам :Д), но и не съм чул за такъв, който да е от цска.. може да не се интересува от футбол, но във всички обратни случаи е левскар( ок 90% е не всички :| ) .., а знаеме, че ромите не са толкова малка част от БГ.. друг факт по темата с циганите е, че самата агитка на цска не позволява да има роми фенове на цска.. или поне не допуска такъв да стъпи на Армията.. (добре и тука има 1% изключение 1 път в годината :/ ) и за циганите обичащи футбола остава да сложат синята фланелка..
1) Не се заяждам с никой..
2) Не вярвам, че обърнаХ толко внимание на черните братя о_O
3) От ЦСКА съм.
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 мар 2010 20:09

megan fox написа:Аз Бг футбол не гледам и се смятам за неутрален, защото ми е все тая и за сини, и за червени, и за зелени, и за оранжеви и тн. По мое мнение доголяма степен вие феновете сте виновни да ви мразят толкова много! Точно това ваше велико самочувствие и високомерие много дразни другите фенове и затова феновете на другите отбори им е по-лесно да се погодят по м/у си, отколкото с вас! Защото Левски може да е отбора с най-много фенове в България, но със сигурност Левски е най-мразеният отбор в България!
...

Това заболя, но беше добро попадение. +1
infallible написа:Добре си си почесал езика.. :) т.е. клавиатурата о_O
Не е толко важно кой има повече фенове.. от години се знае без анкети, че левски има предимство в феновете, но се знае и друго, а именно аз не познавам циганин(не че и по принцип познавам :Д), но и не съм чул за такъв, който да е от цска.. може да не се интересува от футбол, но във всички обратни случаи е левскар( ок 90% е не всички :| ) .., а знаеме, че ромите не са толкова малка част от БГ.. друг факт по темата с циганите е, че самата агитка на цска не позволява да има роми фенове на цска.. или поне не допуска такъв да стъпи на Армията.. (добре и тука има 1% изключение 1 път в годината :/ ) и за циганите обичащи футбола остава да сложат синята фланелка..
1) Не се заяждам с никой..
2) Не вярвам, че обърнаХ толко внимание на черните братя о_O
3) От ЦСКА съм.

4)И си побъркан фашист! :evil:

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 19 мар 2010 20:12

Винаги в София феновете на Левски са били повече от на червените.В страната е обратното,а общата бройка е в полза на червените.Разликата е ,че феновете на Левски си казват винаги,че са от любимия отбор,докато много хора познавам,които щом стане за футбол въпрос казват:абе аз много футбол не гледам,но по принцип съм за ЦСКА с половин уста.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 мар 2010 20:13

megan fox написа:
Toninik написа:Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари. :)

Аз Бг футбол не гледам и се смятам за неутрален, защото ми е все тая и за сини, и за червени, и за зелени, и за оранжеви и тн. По мое мнение доголяма степен вие феновете сте виновни да ви мразят толкова много! Точно това ваше велико самочувствие и високомерие много дразни другите фенове и затова феновете на другите отбори им е по-лесно да се погодят по м/у си, отколкото с вас! Защото Левски може да е отбора с най-много фенове в България, но със сигурност Левски е най-мразеният отбор в България!
Още като почнете с това клише, че сте "отбора на народа" и всички вече са срещу вас! Какво да не би феновете на другите отбори да не са българи, да не би да не са част от българският народ??!

Та наистина поспрете се малко! Хората ви мразят заради вас самите, а ви се смеят заради Борат и заради вас самите! Най-малкото, че все още има хора, дето да му вярват на тоя кретен, докато той затрие отбора ви!!! Борат е тръгнал по пътя на Селяка, та вземете пример от Ботев! С думи и камъни по Борат няма да стане - просто го очистете! Така ще спасите любимият си отбор и ще спечелите чуждото уважение - него в момента определено не го имате! - Всичко това е лично мое мнение, не го насаждам на никого. :)
Съгласен съм и с двамата.Само с тази разлика,че следя нашия футбол.Но съм неутрален по оста Левски-ЦСКА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 19 мар 2010 20:17

Само едно уточнение, за хората оспорващи обективността на анкетата - от Ринг си казаха - можеш да гласуваш колкото искаш пъти, но всеки номер се брои само по веднъж... капиш? Всеки смс след първия не е нищо повече от дарение за школата на съответния отбор. А да си ги мерим е тъпо по начало, при положение че знаем колко хора ходят на мач. Да ги броим на стадиона е най-обективно.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 мар 2010 20:18

dafquezz написа:Само едно уточнение, за хората оспорващи обективността на анкетата - от Ринг си казаха - можеш да гласуваш колкото искаш пъти, но всеки номер се брои само по веднъж... капиш? Всеки смс след първия не е нищо повече от дарение за школата на съответния отбор. А да си ги мерим е тъпо по начало, при положение че знаем колко хора ходят на мач. Да ги броим на стадиона е най-обективно.

Точно и ясно :!:

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 19 мар 2010 20:27

niki87 написа:
dafquezz написа:Само едно уточнение, за хората оспорващи обективността на анкетата - от Ринг си казаха - можеш да гласуваш колкото искаш пъти, но всеки номер се брои само по веднъж... капиш? Всеки смс след първия не е нищо повече от дарение за школата на съответния отбор. А да си ги мерим е тъпо по начало, при положение че знаем колко хора ходят на мач. Да ги броим на стадиона е най-обективно.

Точно и ясно :!:

Ми дай тогава да сравняваме посещаемостта в ЛЕ. Или да броим средната посещаемост в А група този сезон. Даже може и утре да идем на Герена да ги преброим, няма да е трудно. На български стадион можеш да видиш само МОМЕНТНАТА ФОРМА, нищо друго. Ние като записваме антирекорди по посещаемост, това значи че сме на изчезване или че отбора е слаб?

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 мар 2010 20:29

Аз на тези sms няма да им пратя, но и така да е аз в момента имам три телефона а и доста други потребители и работещи т.е със служебни телефони са така тъй, че не съм много съгласен, че и така е обективно, а и в къщи живеят още 4 човека с телефони, кой с един кой с повече.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 19 мар 2010 20:29

Toninik написа:Ние като записваме антирекорди по посещаемост, това значи че сме на изчезване или че отбора е слаб?

Да

Edit:
Да се аргументирам все пак - преди години не е имало празно място на стадиона, сега е успех ако се напълни наполовина. Следователно се топим, говоря за футболните фенове въобще. В една анкета за това кой отбор има повече фенове са важни тези на стадиона, на никого не му дреме за тези, дето никога не са стъпвали там, но са фенове по принцип... затова, за да е обективно, преброяваш утре левскарите на Герена, преброяваме в неделя колко мездренци има в сектора за гости, правим това упражнение цял сезон и имаме картинката... и по-обективно от това не може да бъде.

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 19 мар 2010 20:50

Значи Ринг и мобилните оператори са измислили перфектна схема - гласуват примерно 40 000 човека, 1/3 с повече от един смс. Обаче се отчитат само първите. И тези пари отиват за школите. А останалите се прибират и се делят между телевизията и операторите. Брилянтно.
Честито на гласувалите!

Върни се в “Левски”