Здравков,все футболистите ли са виновни?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Здравков,все футболистите ли са виновни?

Мнениеот Живко6461 » 19 мар 2010 17:56

pomiqrat написа:Тъй не мога да разбера кой е треньор на ПФК Левски. Здравков дава интервюта след срещите, а Гонзо стои до тъч линията. Нещо много объркано има в цялата история. Май и двамата са никакви.

...Владко Шаламанов дава умни интервюта в почивката на мачовете пред репортерката на PRO BG. Той също се вписва заслужено в определението, което си дал. Да не подценяваме и останалите от треньорският щаб, ръководещ "Левски" през най-слабия, най-трагичен и най-смешен сезон. Някои с дипломи, всички неадекватни, без достойнство.
Последна промяна от Живко6461 на 19 мар 2010 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 19 мар 2010 18:04

То вашто си е тюлен виж кви мустаки има napravo si e morj :)

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 19 мар 2010 18:18

Прочетох заглавието и първият пост но нещо не разбрах какъв е въпросът.

Сега ще си позволя да го задам с възможни отговори.

а) поради лоша и неадекватна тактика футболистите не могат да играят
б) поради крив терен и мека топка футболистите не могат да играят
в) заради феновете на противника които вдигат страхотен шум футболистите не могат да играят.
г) футболистите не могат да играят.

Аз ще заложа на Г. А ти?

Какво вие виновен Гонзо. Той горкият е толкова прост че по никакъв начин не може да повлиае на играта. Здравков го слуша т.е. и той не може да влиае. Ви да не мислите че Гонзо разбира какво прави в момента. Сигурен съм че казва на момчетата в съблекалнята
" сега илизате и гледате да биете както можете, а ако не можете тогава лошо ни се пише. И нападателите да вземат да вкарат гол. Нали сте ме глеали аз как вкарвах. А Гошо да вземе да се стегне и да пази по-добре"

То с тези футболисти какво искате да се случи. Аз един Цачев и един Табаков знам че могат да ритат. Безхалфчета така е. Кривия го гледах срещу Перник крило. Кой старец играе крило, позиция с много тичане и яко хамалогия. Както и да е няма да правя анализ. Гонзо е пътник в което няма лошо. Само да ни купи някоя мутра с много пари и ще се оправим. Левски има нужда от 40-50 млн евра годишен бюджет за да прокопса.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 мар 2010 18:30

Така или иначе когато каруцата се е обърнала, вина имат всички-от президента до феновете. И понеже за вината на всички от ръководството се е говорило много, аз ще се спра на някой факти за които вина носят именно тези които се смятат за големи левскари, а всъщност са навредили много повече на Левски от колкото са му помогнали.
Защо точно Гонзо е треньор на Левски в момента, когато можеше да имаме треньор който все пак е правил от този отбор с почти същите футболисти шампион. Да става дума за Емил Велев, който през цялото минало първенство някой хора не спряха да плюят, а човека си свърши работата по най-добрия начин, особено сравнено със сегашната ситуация.
По същия начин се води война и сега срещу Батков, но никой не се замисля какво ще се случи когато Батков си тръгне при липсата на какъвто и да било купувач. Аз се замислям и стигам до извода, че ще се случи това което се случи с Ботев.
На всички е ясно, че Велев не е най-големия треньор, но за по-добър пари няма, а Велев ни направи шампиони.Ясно е, че Батков не е идеалния за собственик на Левски и, че няма достатъчно пари за да го издържа, но друг желаещ за неговата длъжност няма, а Батков прави всичко възможно за да закърпи положението с наличното.
И още нещо.Заради феновете си Левски игра само през този сезон 2 домакински мача на неутрален терен-с Черноморец и с Миньор. За единия се оказа фатално.

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 19 мар 2010 19:03

Не знам кой носи най-голяма вина за падението ни в последните години. Но ми прави впечатление, че Батков се превръща в Христолов 2.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 мар 2010 19:33

Не,не са виновни.За това има ФБР,МИ-6 и ЕС.Ако не е някой от тях,остава баш боса,другаря Тара.
Само Черно море.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 мар 2010 02:38

Здравков и оставка=да,да....Такава подлога е тоя,че направо не мога да го трая.Един път не пое вина относно игрите и изявите на отбора,как не го е срам не знам. 8-)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 мар 2010 11:06

И аз не съм го харесвал никога, ама не е като да не са виновни футболистите. На мача с Литекс кой е виновен, че Еньо изпусна 100000% положение, а Йовов 2 ?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 20 мар 2010 15:52

rsk написа:И аз не съм го харесвал никога, ама не е като да не са виновни футболистите. На мача с Литекс кой е виновен, че Еньо изпусна 100000% положение, а Йовов 2 ?

Еньо и Йовов не са 18 годишни с не-повече от 10 мача в първия отбор и предшестваща блестяща кариера в юношеския отбор или дубъла. Това не им е първия слаб мач. Напротив, поредицата продължава прекалено дълго време. Същото важи за още няколко титуляри. Какво направи дипломираният треньор?

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 мар 2010 23:13

bono написа:Веднага ти отговарям, едва ли е възможно, щото тоя не пасе трева, с тия некадърници в нашия отбор, ако на неговите хубавци им трябва да им купуват мачове, за да са шампиони, ще ги нарита веднага.

Е не разбра ли ,че им трябва?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Левски”