Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: фирма за изработка на жълто-червени шалове
Ако Батков си тръгне без да бъде намерен някой който е по-богат от него и е готов да ги влага в отбора отиваме към фалит.
- levskar forever
- Контакти:
И аз мислех да пускам подобна тема за шал1етата.И не виждам, какво ще плагиатстваме.Просто и ние искаме да изразим недоволството си от собственика на клуба.Ако развеем белите кърпички пак ще сме плагиати така ли?А за сини рицари съм сигурен,че ще се намерят такаива,никой няма да остави най-големия футболен клуб в Бг. да фалира.Само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- plamen etov
- Контакти:
Явно някой пак ще направи кинти за сметка на недоволните фенове 

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Дайте да си пуснем мустаци и на някой от мачовете на Герена да се съберем в сектор А под ложите и да направим едно ритуално бръснене в протест срещу адвокатчето.
Ще трябва да се трепе!
НАРЕД!!!

НАРЕД!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Форми за протест много,но работата е там че на шефовете на Герена не им пука какво мислят хората които наистина обичат Левски.За това предлагам да го ударим на молба г-н Батков да се връзуми и да продаде отбора на човек с пари или да развърже кисията и да намери качествен треньор и да забрани на г-н Иванов да се занимава с треньорска дейност в ПФК Левски,защото по-безидеен и тактически по-неграмотен отбор надали има и във селските групи в момента.Това е!
ilsengard написа:ееее какво не му харесвате на Батков? мен пък ме кефи пич е, ларж чорбаджия и пуска майтапи

Само Черно море.
изгонете Батков че близнака му Христолов скоро питаше няма ли да продава
- milen.hristov
- Контакти:
anti78 написа:Дайте да си пуснем мустаци и на някой от мачовете на Герена да се съберем в сектор А под ложите и да направим едно ритуално бръснене в протест срещу адвокатчето.
Да,да и да!!!
какви мустаци бе, те ултрасите ни са 14 годишни има да ги чакаме 6 години докато им пораснат мустаците, дотогава може Батков да ни е закрил. Иначе аз съм против всякаква форма на протест срещу адвоката