Ticha написа:Радвам се за Локото, защото са ми много симпатичен отбор. Ако трябва обаче да съм честен докрай със себе си, гледайки целия мач, трябва да призная че у мен остават сериозни съмнения относно това, което споделиха доста колега във форума, а и журналистите след мача.

Благодаря за симпатиите.Виж сега,когато Берое ни развинтиха на Лаута предишния мач,никой нищо не каза.Хващам се за последните ти думи - тези,за журналистите...Футболните журналисти,които коментират мачовете по радио и ТВ предавания,по принцип са на хранилка при двата столични "гранда" - червения и синия.Тяхната работа е да възхваляват и славословят ЦСКА и "Левски" и да тръбят че "половината България е синя,а другата половина - червена"/цитирам/.Срещу съответните облаги и софри,разбира се.Някои от тях си прекарват чудесно,отразявайки изявите на любимите си отбори.И когато видят,че се заформя свестен отбор,бързат да го оплюят.Защо ли ? Много просто...защото техните любими отбори ще имат проблем.Защото в Пловдив нЕкои грандове ще имат проблем,както с Берое,с Пирин,с Черно море,защо не и с Миньор...Вече и с Локо Пд.С тези отбори "грандовете" няма да могат "рутинно" да взимат по 3 точки,а това означава проблем с "резервираните" места в Евротурнирите.А от там следват финансови проблеми,което автоматично намаляват журналистическите "кьорсофри",командировките в чужбина по време на лагери ,мачове и т.н. Има няколко "необичани" от журналистите отбори в БГ.Успехите,неуспехите и самите мачове на тези отбори,се споменават с неохота от повечето журналисти. Ако паднат - отбора е слаб,ако бият- мача е купен.Ако изкараме равен - имали сме късмет.Парадоксалното е,че тези необичани от журналистите отбори,имат най-верните агитки.Феновете на тези отбори не са комплексирани от "задължителна победа и шампионска титла".Единият от тези отбори е ЛОКОМОТИВ ПД. Защо ли ? Кои са останалите ? Те си знаят.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...