Барса - Арсенал 1/4 финал на ШЛ, предварителни коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Барса - Арсенал 1/4 финал на ШЛ, предварителни коментари

Мнениеот durex » 19 мар 2010 16:39

megan fox написа:
durex написа:Че аз не съм казал да не си подкрепяш отбора...просто прекалено много пишеш,че ще отстраните всеки,лошо няма в това, въпроса е след това ако стане така,че отпаднете да си признаеш,че сте загубили засужено ;)

Стига да е било заслужено ще го направя! Но ако паднем заради съдията или с дузпи, няма да го направя! ;)
И бтв миналата година казвах, че ще направим Златен Требъл още зимата - тогава никой не ми вярваше, дори повечето фенове на Барса..., но в крайна сметка кой позна? Аз!
Още в началото на сезона казах, че Барса ще жертва купата за Краля и че ще спечели 5 трофея за този сезон! 3 трофея вече са факт, остават другите 2!!! ;)

Така като ти гледам регистрацията си от скоро при нас

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 19 мар 2010 16:40

lewstherin написа:megan fox, губиш се в превода. Размера на стадиона е 250-220-незнам външен или вътрешен, но е без значение, щото за да опънеш на тея размери терена, трябва той да е под трибуните. Да, терена може да се направи над тези размери дадени от УЕФА, но с по няколко метра, незнам колко точно, но не е със 150 метра отгоре.

Допустимите размери за стадион са: от 90 до 120 дължина и от 45 до 90 ширина, иначе за 3,4,5 звезди трява да са фиксирани 105х68 за шампионска лига.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 16:41

AceVentura написа:И да Арсенал имат ПО-ГОЛЯМ ТЕРЕН ОТ КАМП НОУ!

Ахахахахаа смешко... не се обаждай повече - излагаш се!!! Пуише си го черно бяло, че максималният позволен терен за ЕКТ е с размери 105х68 метра!!! Как по дяволите Арсенал играят домакинските си мачове на Емирейтс, ако надхвърлят МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМИЯТ РАЗМЕР, РАЗРЕШЕН ОТ УЕФА??! Ще бъдеш ли така добър да ми обясниш?!
И ако отпадне това ограничение за големината на терана НИТО ЕДИН СТАДИОН НА СВЕТА НЯМА ПО-ГОЛЯМ ТЕРЕН ОТ КАМП НОУ!!! Айде тишинка вече! Дори бавно развиващ се или пък бързо изоставащ щеше да разбере досега, че не си прав, така че тихо, моля!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 мар 2010 16:44

За мен това са двата най-стойностни отбора и очаквам най-интересния мач за тоя сезон.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 16:45

durex написа:Така като ти гледам регистрацията си от скоро при нас

Тази да! Най-старата ми регистрация тук е от 2008-а година! ;)

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 19 мар 2010 16:46

megan fox написа:
AceVentura написа:И да Арсенал имат ПО-ГОЛЯМ ТЕРЕН ОТ КАМП НОУ!

Ахахахахаа смешко... не се обаждай повече - излагаш се!!! Пуише си го черно бяло, че максималният позволен терен за ЕКТ е с размери 105х68 метра!!! Как по дяволите Арсенал играят домакинските си мачове на Емирейтс, ако надхвърлят МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМИЯТ РАЗМЕР, РАЗРЕШЕН ОТ УЕФА??! Ще бъдеш ли така добър да ми обясниш?!
И ако отпадне това ограничение за големината на терана НИТО ЕДИН СТАДИОН НА СВЕТА НЯМА ПО-ГОЛЯМ ТЕРЕН ОТ КАМП НОУ!!! Айде тишинка вече! Дори бавно развиващ се или пък бързо изоставащ щеше да разбере досега, че не си прав, така че тихо, моля!

Само където ти не разбираш, никой не ти говори на какви размери играят, а на какви могат да играят! И ако можеш да си преведеш статията която ти прати щеше да разбереш, че си в грешка, но явно неможеш.

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 19 мар 2010 16:48

Абе meganfox кво ми се фукаш с тоя стадион ,големата работа бил малко по голям ,нали се сещаш че който си пожелае мое да си напраи 190389138 на 109382193 метра стадион ,да не говориме за отборите от Англия

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 16:50

AceVentura написа:Само където ти не разбираш, никой не ти говори на какви размери играят, а на какви могат да играят! И ако можеш да си преведеш статията която ти прати щеше да разбереш, че си в грешка, но явно неможеш.

Не твърдя да знам отлично английски! - Изобщо не е така! Но знам нещо друго и то е историята на Барселона (в това число и на Камп Ноу)!!! Мога спокойно да ти кажа, че терена на Емирейтс (сравнени максималните им размери, без никакви ограничения) е много по-малък от нашият!!!! Максималните размери на Камп Ноу, на които може да се играе футбол без никакви ограничения са 132х82 метра! Нещо да кажеш по въпроса?!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 16:52

manchesteR*und написа:Абе meganfox кво ми се фукаш с тоя стадион ,големата работа бил малко по голям ,нали се сещаш че който си пожелае мое да си напраи 190389138 на 109382193 метра стадион ,да не говориме за отборите от Англия
И какво за отборите от Англия?! Че няма нито един отбор в Англия, който да има по-голям стадион от нашият! С по-голям капацитет брой седящи места от нашият и НЯМА НИТО ЕДИН ОТБОР В АНГЛИЯ С ПО-ВИСОКА ПОСЕЩАЕМОСТ ОТ НАШАТА, защото нито един отобр в Англия не може да побере 98 800 зрители на стадиона си!!! А ние можем и средната ни посещаемост за сезона е над 80 000 души - доста повече от максималният капацитет на 90% от стадионите в твоята кирлива Англия!!!

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 19 мар 2010 17:04

И кво като няма по-голям стадион бе ? И пак ти казвам не са решили не са направили ,защото ако мислиш че като строиха Уембли им е било проблем да сложат още 6,7 хиляди седалки се лъжеш . А доколкото посещаемоста на мачовете жестоко ме съмнява в Испания да е по-голяма от колкото в Англия ама не ми се спори сега .Но едно е ясно Англииското първенство е най-интересното и най гледаното в целия свят и това е факт !

Върни се в “Барселона”