garfild8 написа:nore,дето си ме цитирал направо ми е смешно.Окей,дали 15 млн за кампус и база.А инвестиция в играчи-никаква.Та какво викаш е инвестирал в играчи?Дали само веднъж за чужденец(Педриня),а другите наемници на и над 30 годишни,много ми напомня на трансферната политика,на Батков.Не взели Даксон,Паланков,Драги Коцев,защото трябвали да дават много пари(или някакви пари,няма разлика,чак толкова).Как ще ми отговориш,колега?
Ами аз съм ти отговорил, ама пак не четеш:
nore написа:...Балъков за мен не е добър треньор и няма да е лошо ако го сменят. ...
И проблемът не е в играчите (голяма част от тяк са много добри за нашето първенство), а в треньора. Само морето два пъти го биха с една и съща тактика - прибрани отзад, с наситен център и на контри в разредената им защита отпред - последните мачове всички го работят така, а той още не се е усетил. Сигурен съм, че и Своге следващия мач ще заложат на същото и ако Черноморец вземат нещо от този мач ще е само на мускули, а не заради добра тактическа постройка или друго чисто футболно качество. Те между впрочем и победите си в началото на сезона ги направиха предимно с много тичане и борба и доста по-малко футбол (е, имаше няколко проблясъка, но футболистите които бяха отговорни за тях вече не са в отбора).