Роман няма да се примири докато не вземе КЕШ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

di4o
Контакти:

Re: Роман няма да се примири докато не вземе КЕШ

Мнениеот di4o » 19 мар 2010 08:39

Не става само с ядене,трябва и акъл ... (не става само с купуването на топ-играчи -трябва ти ОТБОР и треньор) :) Толкова за Челси !
Сега малко за Моуриньо ... След спечелването на КЕШ с Порто ми стана доста симпатичен . В Челси го намразих заради голямата уста. Сега го уважавам ,защото той е един от малкото дето могат да спрат Челси . Интер няма кой знае какво качество като футболисти,но Моуриньо ги е научил как да играят .
Изненада ме ,че излезе с трима нападатели -адмирации ... в един момент си помислих ,че Интер изостават в резултата... те ,това е ... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 мар 2010 11:52

Няма какво да приакзваме..малшанс и това е!Какви ли не отбори са печелили КЕШ то по няколко пъти(Порто,Звезда,Бенфика)..така че такива приказки за "големи отбори" не вървят..истината е,че Челси нямаше късмет и УЕФА също така се намеси много нагло..така че гледайте си любимите отбори които практикуват "страхотен футбол",а ние "дърварите" ще се оправим и кой знае..точно когато не е най-силен отбора ти може да спечелиш Шампионската лига..примери много..Ливърпул,Ман Ю миналата година..
И накрая да отбележа,че в последните години мачовете на Челси са едни от най-интересните справка:
Челси-Барса 4:2 после 1:2 другата година..миналата година пълна драма и жестоко рязане-1:1......също така и в групите 2:2 и 2:1/1:0 не се сещам точно..като и Левски играха в група с тях..
С Ливърпул 4:4,преди това драма половин гол,страхотен мач и страхотен футбол..
Челси-Монако ако искат,страшни мачове се получиха още преди Мауринио да дойде
Изобщо Челси когато иска можеда играе страхотно,според мен единствено Барселона,Арсенал и Лион понякога могат да играят по атрактивно от Челси.Отбори като Интер,Милан,Ювентус,Ман Ю,Байерн много трудно могат да ти доставят удоволствие от играта.. ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ,НЕКА ВСЕКИ ДА СЕ ПРЕЦЕНИ САМ ЗА СЕБЕ СИ ДАЛИ НЕ Е ТАКА..

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2010 12:10

chelseabg написа:Няма какво да приакзваме..малшанс и това е!Какви ли не отбори са печелили КЕШ то по няколко пъти(Порто,Звезда,Бенфика)..така че такива приказки за "големи отбори" не вървят..истината е,че Челси нямаше късмет и УЕФА също така се намеси много нагло..така че гледайте си любимите отбори които практикуват "страхотен футбол",а ние "дърварите" ще се оправим и кой знае..точно когато не е най-силен отбора ти може да спечелиш Шампионската лига..примери много..Ливърпул,Ман Ю миналата година..
И накрая да отбележа,че в последните години мачовете на Челси са едни от най-интересните справка:
Челси-Барса 4:2 после 1:2 другата година..миналата година пълна драма и жестоко рязане-1:1......също така и в групите 2:2 и 2:1/1:0 не се сещам точно..като и Левски играха в група с тях..
С Ливърпул 4:4,преди това драма половин гол,страхотен мач и страхотен футбол..
Челси-Монако ако искат,страшни мачове се получиха още преди Мауринио да дойде
Изобщо Челси когато иска можеда играе страхотно,според мен единствено Барселона,Арсенал и Лион понякога могат да играят по атрактивно от Челси.Отбори като Интер,Милан,Ювентус,Ман Ю,Байерн много трудно могат да ти доставят удоволствие от играта.. ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ,НЕКА ВСЕКИ ДА СЕ ПРЕЦЕНИ САМ ЗА СЕБЕ СИ ДАЛИ НЕ Е ТАКА..

Прав си приятелю !
Може наистина .....някой не толкова впечатляващ отбор на Челси да вземе Шампионска лига, в следващите години.
А дано !
Но говорим за шанса ....и късмета ? !
Според мен, прекалено много станаха тия "малките неща" дето спират Челси по пътя към трофея ! ?
Ти сам ги изброи някои калитарски ...други - субективни изпълнения...заради които "Сините" от Лондон още не са взели КЕШ.
Но всяко зло ....за добро както се казва !
Сега очаквам пределна концентрация във Висшата лига ....с оглед, че няма да се разсейват с европейски мачове повече !
И разбира се .....титла !
А догодина .....някак си, малко по друго е, когато атакуваш КЕШ ....като шампион на страната си ! ... :mrgreen: ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 мар 2010 01:04

Той и Перез трябват да разберат,че само с пари не става....Иска се време и търпение,а и без късмет не става....Трябва усилено да работят и мисля,че след сезон-два те ще бъдат носители на ШЛ

Върни се в “Челси”