Как ще изглеждат екипите на Левски догодина?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Как ще изглеждат екипите на Левски догодина?
извинявам се, че се намесвам в спокойния разговор тук, но пичове, не може да сте толкова невежи и да допускате герб на блузе на отбор, различен от националния! а пък това за Италия си е направо тъпо. както отбелязва преди малко един по-умен, то там знамето на екипите има право да се носи през целия сезон САМО от шампиона. това са всеизвестни факти. и ми е чудно, че чак на 6 стр. някой е обърнал внимание на този факт. сори!
Слабо ме интересува, какъв модел са ни фанелките, на коя фирма, какъв цвят и какво ще има на тях.На гол гъз, чифте пищови. Мен ме интересува, любимият ми Левски, да побежда всеки мач и да показва хубава игра и характер. Абе пичове, какви бяха миналата седмица фанелките на литекс- какъв цвят(светъл-тъмен), на коя фирма, с какви емблеми
А на Берое
Стига отвличане на внимането с глупости и дано да сте толкова активни и в сериозните и наболяли теми във форума, както в тази

-
- Контакти:
joro bad написа:Слабо ме интересува, какъв модел са ни фанелките, на коя фирма, какъв цвят и какво ще има на тях.На гол гъз, чифте пищови. Мен ме интересува, любимият ми Левски, да побежда всеки мач и да показва хубава игра и характер. Абе пичове, какви бяха миналата седмица фанелките на литекс- какъв цвят(светъл-тъмен), на коя фирма, с какви емблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на Берое
Стига отвличане на внимането с глупости и дано да сте толкова активни и в сериозните и наболяли теми във форума, както в тази
![]()
Ами Литекс от край време си играят с Адидас,което си говори красноречиво,те имат най- хубавия екип от всички в бг първенството,иначе е истина,че не екипа в нашият случай е най-важен...
- Бижутера
- Контакти:
От фенска гледна точка е важно...едно е да играят с хубави и модерни екипи, друго е да ги гледаме с парцали, като тия пижами на националния отбор например...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
От моделите на Найк най-много ми допадат екипите на Селтик или на ПСВ,хоризонталното райе е много яко.Може да се измисли нещо с широко синьо и по-тесни червено жълти райета.Или като на ПСВ син екип с червено жълти квадратчета вертикално.Относно цвета ,сегашния си е супер това коетао предлагате е прекалено тъмно,но все пак не зависи от нас това са само предложения. 

kushtata ni gori...vie za ekipi govorite...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
- Бижутера
- Контакти:
SFHC написа:kushtata ni gori...vie za ekipi govorite...
1. пиши на кирилица
2. екипите са важни, придават имиджа на отбора
3. къщата ни не гори, просто е леко занемарена.
4. лека нощ ти пожелавам.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Още не се знае,според други източници екипите със сигурност са Kappa.Бижутера написа:Както знаете, от Улшпорт минаваме на Найк...ако някой намери някаква снимка на бъдещите екипи или поне предполагаема такава да пускаМного ми е интересно как ще изглеждат
pomiqrat, разбира се че не си прост, ти си най знаещия и информирания от всички, и си написал поста си с надежда някой да те напсува и така да направи деня ти щастлив, проблема вероятно е че тъй като няма вероятност събитието което си предсказал да се сбъдне и интереса към личността ти остана на нулево ниво