Черно море ---,,Между два стола''

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

kenny
Контакти:

Re: Черно море ---,,Между два стола''

Мнениеот kenny » 18 мар 2010 14:38

Абе стига с тая Англия. Играли по 2-3 мача на седмица. Ми вижте им играчите, вижте им вложените пари. Бербатов хубаво го каза: една тренировка в Англия е един мач в БГ. С оглед ниската класа на футбола ни и изобщото малкото пари, които се въртят, е напълно нормално да се играе по 1 мач седмично и една сгъстена програма eбaвa мaмaта на който и да е отбор.

Абсурдно е за 365 дена в годината да имаш около 40 мача и само за 10 дена да изиграеш 4 от тях!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2010 15:07

kenny написа:Абе стига с тая Англия. Играли по 2-3 мача на седмица. Ми вижте им играчите, вижте им вложените пари. Бербатов хубаво го каза: една тренировка в Англия е един мач в БГ. С оглед ниската класа на футбола ни и изобщото малкото пари, които се въртят, е напълно нормално да се играе по 1 мач седмично и една сгъстена програма eбaвa мaмaта на който и да е отбор.

Абсурдно е за 365 дена в годината да имаш около 40 мача и само за 10 дена да изиграеш 4 от тях!

Много си прав. Направо е абсурд да се играе така. Аз бих казал че не по 40 а 32,33 мача играят на сезон повечето отбори от А група. И от тия 32,33 мача 15 да изиграеш за 2 месеца а да правиш подготовка 4 месеца!!! Такъв абсурд може да има само в България!!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 мар 2010 15:53

4MVN написа:Kaкво ще кажете за тази статия...Вие какво мислите ??? Къде трябва да се съсредоточим --купата или първенството ???

Според мен и на двете ,но ще бъде много трудно...

КУПАТА----играем 3-мача...

ПЪРВЕНСТВОТО---имаме лесна програма...

И къде я видя тая лесна програма? Имате гостувания на Миньор, Литекс, Славия, на нас и на Цска... Гостувате на четири от първите шест отбора...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 мар 2010 17:03

Да не стане накрая от два стола и на земята :)

Трудна задача е все пак, а и за Купата и за първенството доста труд трябва да се хвърли и да се очаква сериозна съпротива и на двата "фланга".
Въпроса тук е дали Черно Море ще има силите да се справи с това след очевидно слабият сезон тази година за отбора :roll:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 мар 2010 17:12

paceto написа:Да не стане накрая от два стола и на земята :)

Трудна задача е все пак, а и за Купата и за първенството доста труд трябва да се хвърли и да се очаква сериозна съпротива и на двата "фланга".
Въпроса тук е дали Черно Море ще има силите да се справи с това след очевидно слабият сезон тази година за отбора :roll:

Koлега,кое му е слабото на сезона?Делим 5-7 място,на три точки от 4-я и четвъртфинал за купата.На кое викаш слабо? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 мар 2010 17:16

Слабо с оглед миналогодишната ви игра и класиране.
Сега сте на 6-то място и ако се спънете някъде може и да паднете още надолу, защото след вас има доста отбори на 2-3 точки разлика.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 мар 2010 17:20

И ти си прав по принцип,но има още време до края на сезона.Засега не можем да кажем,че ни е слаб сезона.Направихме селекция,намираме играта си и новия стил,имаме добър състав и остава да видим,само докъде ще стигнем.
Само Черно море.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 мар 2010 17:24

Така е рано е още, но и преди няколко месеца вие самите си казвахте, че сезона е слаб за вас поне през есента.
Сега направихте добър старт да видим до кога ще е така - да се надяваме за повече време.
Ако отпаднете за Купата битката ви за квота ще е доста люта ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 мар 2010 17:26

За есента съм съгласен.Определено бе слаба.И сега ще наваксваме.Дано да успеем. :)
Само Черно море.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 18 мар 2010 20:00

Искам да направя една корекция на анализа на Весо. Според мен, хората, които трябва да бъдат опазени на всяка цена от картони са Сашко в центъра и двата ни опорни халфа Димов и Наката. За всички други имаме алтернативи. Колкото и да ви е чудно, сигурен съм, че отсъствието на Жоро може да остане незабелязано. Как ви се струва атакуващата линия изградена от Юруков, Дани и Ратников? Мисля, че изглежда доста добре. Да не забравяме Адемар, Александров и Ели Маркес.

Върни се в “Черно море”