Берое-Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Берое-Локо Пд*Петък-19 март*

Мнениеот paceto » 18 мар 2010 10:26

Мача май си мирише на хикс 1:1 :roll:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 18 мар 2010 10:36

аз също мисля че ни чака ужасно труден мач! след отбора на живота ми ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, най-много у нас симпатизирам на отбора на БЕРОЕ,особено в сегашния му вид със сегашния му треньор! за мен този мач е най-трудния ни от началото на сезона защото никой друг отбор у нас не играе само с футболни аргументи както заралии! ние също след идването на КОКО ДИНЕВ играем добър футбол но единственото което не ни достига е сработеност в защитата и халфовата линия!!! очаквам трудна победа за Берое но не изключвам и другите два знака защото ако утре играта ни върви аи ако малко повечко късмета е на наша страна,може и ние да вземем точките и хич няма да е невъзможно! УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ НИ ЛОКОМОТИВ! ИМАМЕ КРЕЩЯЩА НУЖДА ОТ ТОЧКИ И УТРЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ ПОНЕ ЕДНА! надявам се да няма ексцесии защото общо взето двете агитки се уважаваме доста а и повечето ни врагове са все едни и същи! ще има провокации и от двете страни но нека реакциите на някои групички хора да не са определящи за мирното минаване на утрешния празник!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 мар 2010 10:45

Очертава се много завързан мач,надявам се Берое да продължи да трупа точки,разбира се не искам и Локо-то да изпада.Така че ще отида на мача с нагласата за победа на нашите,пък каквото стане.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 18 мар 2010 10:51

След Локомотив Пловдив,втори по симпатии ми е Берое,но все пак тези точки ни трябват.Това,че изместиха мача в петък за много хора е равносилно на трагедия.Моята прогноза е 1:2 и три точки за Пловдивския любимец.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 мар 2010 11:28

Аз мисля, че ще стане много хубав мач, и ще е жалко, че много хора няма да могат да го гледат. За сметка на това през уикенда ще гледаме безкрайно интересните мачове Сливен - Миньор и Спортист - Черноморец. Прогнози не искам да правя - нека победи по-добрия а ние и феновете на Берое да покажем как се обича и подкрепя любимия отбор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 мар 2010 12:00

Имам чувството,че в тв Ринг,идеята им е колкото се може по малко хора да отиват по стадионите.Как ще пуснат този мач в петък?Еба си малоумщината.Но не им е за сефте.На Черно море-Черноморец,мач игран в понеделник на обяд,в гадно време е имало гледаемост 12%!!!Самите играчи от тв казаха,че ако е бил мача в прайм тайма или в уикенда е щял да постави рекорд.На мача с Локо пд,въпреки прякото предаване и не дотам доброто време имаше около 5000 човека на Тича+сериозна агитка от Пловдив.Респект за което.Ето и сега с Берое.Какви интереси обслужват от Ринг?Не знам,но не са на зрителите.За мен това са двата най интересни мача в два поредни кръга и е грехота да не остават хората да ги гледат.Говоря за двата мача на Локо с морето и зарата.И защо е така?Ами защото тези трите отбора играят футбол!И на всичко отгоре в тези срещи има голям заряд.На Локо ще им са трудни и други мачове,но дали ще има такъв интерес например срещу Славия?Категорично-НЕ!Желая успех на Локо в борбата за оцеляване,също така и на Берое.Отбори практикуващи футбол,за разлика от някои други медийни балони.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 18 мар 2010 12:10

Супер интересен мач ще е , с кеф ще го изгледам

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 мар 2010 12:59

За уникално идиотското решение на Ринг мачът да е в петък вече писахме,простотията ходи по хората и стремежът на спортната телевизия да опорочи посещаемостта на мача между два от най-обичаните български клубове,е доказателство за това.Колкото до мача,надявам се да победим.Това няма да попречи на Локомотив да остане в групата ;) Дано има поне 5 хиляди зрители и да покажем на Ринг,че когато и да играем,стадион Берое пак ще е най-посетен в кръга :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

shustera
Контакти:

Мнениеот shustera » 18 мар 2010 13:21

МОМЧЕТА,НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ,МАЧА МОЖЕ И ДА ИЗГЛЕЖДА ОСПОРВАН,НО БЕРОЙЦИ СА КАВАЛЕРИ И ПАК ПОВТАРЯМ,ЧЕ ЩЕ ИМА ТОЧКА ПОНЕ ЗА ЛОКОТО.САМИЯ ПЕТКОВ НАМЕКНА ,ЧЕ ПОВЕЧЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ЛОКОТО,ОТКОЛКОТО ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ.ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТЯТ ЛОКО МЕЗДРА НА ГЛУХ КОЛОВОЗ И ТОВА Е СЦЕНАРИЯТ.ЛОКО ПЛОВДИВ ИМА БЪДЕЩЕ И ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ.ЗАКЛЕТ БЕРОЕЦ ОТ 1976 Г.

Върни се в “Берое”