застрашени от изпадане са Пирин(македонска слава ) ,Миньор (Пк),Вихрен, Ботев,Спартак Варна,Беласица,Локо пд и може би Локо Мездра.Беласица и Вихрен винаги се измъкват от такива ситуации с някакви задкулистни игри.И този път сигурно пак ще се опитат(те вече започнаха с тях).Спартак Варна даде през есента доста точки и на пролет ще му връщат.поне мача им със Славия в София го очаквам 2-ка.Така,че ще натрупат доста точки.Пирин и те са много зле,играят антифутбол,затварят се по 10 човека в малкото си наказателно поле и чакат за 0-0.Въпреки това тази тактика дава резултати.и само малшанса им в последните минути го лиши от доста точки.За Локо пд ,неговите привърженици казват,че имали супер отбор ,но
имали проблеми нещо с президентката си и това им пречи.не съм запознат много.със сигурност ще бъдат застрашени
почти цял втори полусезон ,но едва ли тази година ще изпаднат.За Ботев.Независимо кой е новия ни собственик
и каква ще е селекцията ,ще бъде борба до последно.Имаме тежка програма-първите кръгове играем слещу силните,
а накрая с отбори на нашето ниво.Но пък в края на първенството отбори като Черно море,Сливен,Локо софия,Славия,Черноморец ще се превърнат в кръводарители.Локо Мездра както се говори че ще разпускат
състава ,не ги виждам много,но сигурно ще изпаднат чак другата година.
Моята прогноза все пак е ,че ще изпаднат-Беласица,Вихрен,Спартак
Koй ще изпадне от А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Koй ще изпадне от А група?
Ако Локо Мездра си разпродаде играчите е ясен пътник.
Беласица е втория.
Между Миньор и Спартак Варна ще е третият.
М/удругото и Локото от Пловдив и Вихренци не са много сигурни за догодина.
Беласица е втория.
Между Миньор и Спартак Варна ще е третият.
М/удругото и Локото от Пловдив и Вихренци не са много сигурни за догодина.
Беласица, Спартак и един от пловдивските отбори!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Най-противните отборчета са ми Ловяч и Вихрен заради безройните чужденци и смешните им тимчета от които футбола няма никаква полза, а и Беласица. Ако изпаднат тия 3-те селски отборчета ще бъде перфектно!
Беласица са пътници защото нямат президент, за другите 2 места ще бъде оспорвано, ако няма уговорени мачове, има доста кандидати: Ботев, Локо, Спартак, Миньор, Вихрен, Meздра, Черноморец, Слабия няма да изпадне защото там се перат кинти и са тотаджийски отбор, има много силни хора зад тях, които си перат кинтите с отбора и на практика е невъзможно да изпаднат.
Беласица са пътници защото нямат президент, за другите 2 места ще бъде оспорвано, ако няма уговорени мачове, има доста кандидати: Ботев, Локо, Спартак, Миньор, Вихрен, Meздра, Черноморец, Слабия няма да изпадне защото там се перат кинти и са тотаджийски отбор, има много силни хора зад тях, които си перат кинтите с отбора и на практика е невъзможно да изпаднат.

¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!
Според мен със сигурност отпадат Беласица, Спартак и някой измежду Вихрен и Миньор.
- sedem_!_dva
Беласица и Спартак Вн според мен изпадат на 80 %. Дано предпоследния кръг да се реши последния изпадащ, когато сме домакини на Миньоро Пеуник, за да може да ги пратим пак в Б група и да чакат пак 7 години там мач с/у нас 

NON MOLLARE MAI
- THE_INVISIBLE1
- Контакти:
-
- Контакти:
Според мен Локо Пд Беласица и Спартак (Вн)
sedem_!_dva написа:Беласица и Спартак Вн според мен изпадат на 80 %. Дано предпоследния кръг да се реши последния изпадащ, когато сме домакини на Миньоро Пеуник, за да може да ги пратим пак в Б група и да чакат пак 7 години там мач с/у нас
Ама, ако ви биеме и ви земеме титлата ще питаш майка ти, кой ти е баща!
Беласица и Спартак Вн са сигурни третия ще се реши в последствие!
-
- Контакти:
Аз мисля, че ще изпаднат Беласица, Спартак Вн и Вихрен. Не симпазирам на тези 3 отбора, а най вече на Вехрен, защото почтии целия им състав е от чужденци. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.