Усепх на твоя отбор в битката за оцеляване, дано се справите! Иначе браво за постъпката ви да аплодирате Жоро когато беше на ръба между живота и смъртта в мача срещу вас миналата година!
Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч
Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом
С две думи- жива легенда за нас, любимец и завинаги ще остане в сърцата ни... Израснал на Тича, юноша, носещ отбора в сърцето си! Такива трябва да са футболистите, а Здарвко аз специално не му се сърдя- радвам се, че се махна... Такова дърво отдавна не беше играло при нас
Той е само един наемник и няма как да му се сърдя- той не е моряк по душа
Не е и локомотивец, приятелю.... Специално него парите го интересуват главно
Усепх на твоя отбор в битката за оцеляване, дано се справите! Иначе браво за постъпката ви да аплодирате Жоро когато беше на ръба между живота и смъртта в мача срещу вас миналата година!
- plovdivram
- Контакти:
Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...
'що пък реши, че го успорвам това?!
Мерси за пожеланията!!!

plovdivram написа:Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...
'що пък реши, че го успорвам това?!... аз лично нямам нищо против... и така трябва да бъде... Просто казвах, че на Лаута ВИНАГИ Е БИЛ ОБИЧАН толкова - колкото и на Тича... дори и в трудните за него дни, защото имаше моменти, в които играта не му вървеше толкова.. той ВИНАГИ получаваше нашата подкрепа...
Мерси за пожеланията!!!
Аз пък не оспорвам по никакъв начин това
За Жорката Илиев,мога да кажа само едно.Голям футболист,голям човек.Както спомена Морския,като го изкараха с носилка миналата пролет,вие от агитката скандирахте името му.Достойно за уважение и поклон.Успех и на вас смърфове.С този тим ще вървите само нагоре.
Само Черно море.
- plovdivram
- Контакти:
MORSKI
Ха-ха... пич.. ти все едно говориш на някой цесекар или левскар майна...
... мисля, че ние добре умеем да оценяме раздаването на терена... незнам дали има публика в БГ, която да е превръщала в едва-ли не свои легенди хора, чийто ЕДИНСТВЕНО качество е СЕБЕРАЗДАВАНЕТО на терена...
Трябва да ти кажа, че за по-голямата част от привържениците на Локо Пд имено това е качеството, което най-много се цени... Виж мъжкарството обаче е друга работа... т.е. да си БИТКАДЖИЯ не винаги означава и да си МЪЖКАР... МЪЖКАРИТЕ трябва да уважават тези, от които са получили УВАЖЕНИЕ... надявам се Жоро, който аз наистина много обичам като футболист да не го забравя това!!!
...значи, че сте усетили какъв мъжкар и биткаджия е
Ха-ха... пич.. ти все едно говориш на някой цесекар или левскар майна...