КОЙ подкрепи Гонзо?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КОЙ подкрепи Гонзо?!
И аз не мисля, че Гонзо е готов за да се справи с треньорската работа в Левски, но не виждам много специалисти да се натискат да седнат на мястото му
И преди време в една друга тема писах, че ми е много любопитно кой треньор би се наел със задачата да работи в Левски, с оглед на състоянието, в което е клубът в момента.
Аз съм твърдо зад Гонзо и твърдо против Батков 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
L_Messi написа:И аз не мисля, че Гонзо е готов за да се справи с треньорската работа в Левски, но не виждам много специалисти да се натискат да седнат на мястото муИ преди време в една друга тема писах, че ми е много любопитно кой треньор би се наел със задачата да работи в Левски, с оглед на състоянието, в което е клубът в момента.
ХУубав гол вкара Лео;)А по въпроса за състоянието...Няма дългове,стиснат и глупав "собственик"-марионетка...Но все пак ние не сме помияри...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Имам
да и с Рейджърс и още много други, от последните 25 години, идеята ми е , че в усилията си да критикуваме , забравяме да подкрепяме и да гледаме реално на нещата. Едва ли на някой му харесва Левски в момента, но това е следстви е от много неща случили се последните години, но най-вече от непостоянството на ръководство и фенове, който и да е трябва да се остави да работи, бях против смяната на Мъри, Вуцов беше недоразумение, бях против смяната на Кокала, дойде другото недоразумение Достанич, сега следвайки тоя ред, след Гонзо ни чака нещо страшно.........В двата изминали мача реално погледнато Гонзо нямаше алтернатива на тия лигочи, но такъв ни е футбола на национално равнище, така ,че мисля не е редно да се дават оценки на тренерските му възможности.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
rsk написа:Аз съм твърдо зад Гонзо и твърдо против Батков
Бат...оф не е за коментар..Той е просто...тъп нещастник,с извинение пред ...модераторите;)
bacedesko написа:Имамда и с Рейджърс и още много други, от последните 25 години, идеята ми е , че в усилията си да критикуваме , забравяме да подкрепяме и да гледаме реално на нещата. Едва ли на някой му харесва Левски в момента, но това е следстви е от много неща случили се последните години, но най-вече от непостоянството на ръководство и фенове, който и да е трябва да се остави да работи, бях против смяната на Мъри, Вуцов беше недоразумение, бях против смяната на Кокала, дойде другото недоразумение Достанич, сега следвайки тоя ред, след Гонзо ни чака нещо страшно.........В двата изминали мача реално погледнато Гонзо нямаше алтернатива на тия лигочи, но такъв ни е футбола на национално равнище, така ,че мисля не е редно да се дават оценки на тренерските му възможности.
Не си прав..Прочети началото...Берое има звезди ли?!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
МЕЦИ написа:rsk написа:Аз съм твърдо зад Гонзо и твърдо против Батков
Бат...оф не е за коментар..Той е просто...тъп нещастник,с извинение пред ...модераторите;)
[offtopic]За доказани факти няма защо да се извиняваш
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
САМО ЛЕВСКИ!
Аз и още 2014 човека мразим Батков.Със сигурност и 2000014 също
Аз и още 2014 човека мразим Батков.Със сигурност и 2000014 също
Последна промяна от МЕЦИ на 17 мар 2010 22:17, променено общо 1 път.
МЕЦИ написа:L_Messi написа:И аз не мисля, че Гонзо е готов за да се справи с треньорската работа в Левски, но не виждам много специалисти да се натискат да седнат на мястото муИ преди време в една друга тема писах, че ми е много любопитно кой треньор би се наел със задачата да работи в Левски, с оглед на състоянието, в което е клубът в момента.
ХУубав гол вкара Лео;)А по въпроса за състоянието...Няма дългове,стиснат и глупав "собственик"-марионетка...Но все пак ние не сме помияри...
Собственик - използвач, ялова селекция без изгледи за по-добра такава през лятото, но пък за сметка на това високи цели. Това са неща, които биха разубедили който и да е добър треньор.
Cesc Fabregas написа:Аз пък подкрепям Гонзо!Май забравихте, кой е той, колко ни е радвал, и как в най-тежкия момент се хвърли да помогне с квото може(след махането на Достанич), тогава нямаше абсолютно никой да поеме отбора! Казвал съм и аз не толкова добри неща за него, но е било под влияние на емоции, за което съжалявам!
![]()
Гонзо-завинаги един от нас!
Точно така, но Гонзо трябваше да остане ВРЕМЕНЕН треньор. Сега всички ще са срещу него. Ако беше сменен през зимата - перфектно, би Лацио и върна Левски в борбата за титлата. Сега обаче остава от Славия да паднем...
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени