Сайт с надеждни прогнози. 100% печалба
или нещо подобно. Като я отворих и вече темата не съществуваше. Можете ли да ми кажете, какъв беше сайта точно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
2OLEGEND написа:Сезонът за Реал едва сега започва...някой помни ли как завърши сезон 06/07
Само да не стане същото...Помислете Парцалона
Lord of memory написа:Хвани ме за кура, когато Турстическия отбор излезе от сянката НЯКОГА на Реал Мадрид и когато ги изравните по титли -което няма да стане НИКОГА, ела да ми го духаш, до тогава дгд.
_RoKi_ написа:Мегън Фокс,такъв си е,не му обръщай внимание
megan fox написа:_RoKi_ написа:Мегън Фокс,такъв си е,не му обръщай внимание
А без такива! След като другите потребители отнасят банани заради обиди, сега и това леке ще си отнесе наказанието! Иначе всички ще почнем да псуваме като каруцари и къде ще му излезе краят?! Писнало ми е този дребнав човек да обижда, когато няма какво да каже, само и само да изкара любимият си отбор по-велик! Това, че може да псува като каруцар с нищо не помага на любимият му отбор! Даже напротив - излиза, че фенове на МЮ са каруцари, а това не говори добре за отбора!
П.П. Ако може някой от модовете да изтрие всички ненужни и глупави постове в темата. Благодаря предварително.
_RoKi_ написа:Еми той знаеш ли колко пъти е бил баннат...Но това не го променя,характера си е характер
megan fox написа:_RoKi_ написа:Еми той знаеш ли колко пъти е бил баннат...Но това не го променя,характера си е характер
Ами тогава при него това се явява рецидив! Да му слагат един пернаментен бан на ника и на MAK адреса на лан картата му и ще се отървем от него завинаги!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта