Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Мнениеот Conan » 16 мар 2010 22:52

hmm написа:
Conan написа:Бранимиров чудесно би се допълвал с един Платини , Дуду или Божилов в атаката на тима ...

и ти едно време си викал за НАФТАТА май
всички шарани сте от този тип
викам за който е в а група

истинските фенове на Черноморец не гледат мачовете на този отбор

Дааа , в бързината съм събрал Бранимир Костадинов в едно име :) По случайност това е фамилията на един бивш защитник на Нефтохимик . Това е за тези които не са разбрали ;)
Едно време ходех на мачовете и на Черноморец , и на Нефтохимик , без значение в коя група са... този сезон е четвъртия поред откакто спрях да ходя по стадионите . Гледам това което дават по телевизията .

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 мар 2010 09:44

hmm написа:
Conan написа:Бранимиров чудесно би се допълвал с един Платини , Дуду или Божилов в атаката на тима ...

и ти едно време си викал за НАФТАТА май
всички шарани сте от този тип
викам за който е в а група

истинските фенове на Черноморец не гледат мачовете на този отбор

Ти явно си от късните фенове на отбора станали такива след силните му игри и успехи в А група.Колкото до феновете на Черноморец,те ходеха да викат за Нефтохимик още докато играеха в Б група,понеже въпросния отбор нямаше агитка по това време.Ако познаваш някой по стар мазут,попитай го кой правеше агитката на отбора при решителния за влизане в А група мач през сезон 92-93 срещу Спартак във Варна ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 мар 2010 12:10

Аз съм от по-възрастните. Живеех до стадион Нефтохимик. Не изпусках мачовете на отбора още от В групата. Тогава единствения представителен отбор беше Черноморец. Стадион 9-ти септември пращеше от народ. Когато Нафтата играеше с Карлово, Сопот, Смолян се събирахме около 600 човека. Нафтата започна да става " проект", елеминира Левски за последната купа на СА и интереса към отбора стана по-голям. От тогава отбора започна да мачка с по 4-5 парцала във В групата и влезе в Б група 90/91 г.След няколко неуспешни опита влезе в А група 94/95 и възхода на отбора стана факт.
Обичам и двата отбора. Трябва да кажа, че през годините и двата тима се "използваха" един друг. Колелото на историята се е въртяло винаги. Сега ми е болно, когато бургазлии се ядете кой какъв фен бил. Аз лично имам и време и възможност да подържам двата тима, защото знам, че разликата между тях е само в главите ни. Болно ми беше, когато Нефтохимик изчезна. Пак казвам Нефтохимик изчезна още по Костово време, когато кранчето на НХК беше завъртяно в посока към София. Отбора беше унищожен от тогавашната политическа върхушка. Нафтекс вече беше "печат" на Събев и вече не беше нашия Нефтохимик с Велиян, Милен, Тошко, Илийката, Малин, Митето Трендафилов, Станчо, Станимир и бол още играчи. Тогава трябваше да РЕВЕМ, а не за погребената марка на Събевия Нафтекс ( то и името си му бе фирма де )
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 17 мар 2010 18:07

ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ.Гледайте си СМЕШНИТЕ грандове, ЖАЛКИТЕ отборчета и не си давайте ФЕНСКОТО си мнение.ИДЕИ МНОГО,НО НИКОЙ НЕ МУ СЕ ИСКА,С"ДУПЕТО ДА СТИСКА,ДА НЕ СЕ ПОДРИСКА".

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 18 мар 2010 00:22

ntodorov написа:Аз съм от по-възрастните. Живеех до стадион Нефтохимик. Не изпусках мачовете на отбора още от В групата. Тогава единствения представителен отбор беше Черноморец. Стадион 9-ти септември пращеше от народ. Когато Нафтата играеше с Карлово, Сопот, Смолян се събирахме около 600 човека. Нафтата започна да става " проект", елеминира Левски за последната купа на СА и интереса към отбора стана по-голям. От тогава отбора започна да мачка с по 4-5 парцала във В групата и влезе в Б група 90/91 г.След няколко неуспешни опита влезе в А група 94/95 и възхода на отбора стана факт.
Обичам и двата отбора. Трябва да кажа, че през годините и двата тима се "използваха" един друг. Колелото на историята се е въртяло винаги. Сега ми е болно, когато бургазлии се ядете кой какъв фен бил. Аз лично имам и време и възможност да подържам двата тима, защото знам, че разликата между тях е само в главите ни. Болно ми беше, когато Нефтохимик изчезна. Пак казвам Нефтохимик изчезна още по Костово време, когато кранчето на НХК беше завъртяно в посока към София. Отбора беше унищожен от тогавашната политическа върхушка. Нафтекс вече беше "печат" на Събев и вече не беше нашия Нефтохимик с Велиян, Милен, Тошко, Илийката, Малин, Митето Трендафилов, Станчо, Станимир и бол още играчи. Тогава трябваше да РЕВЕМ, а не за погребената марка на Събевия Нафтекс ( то и името си му бе фирма де )

Ти да си чул някой някога да вика "Нафтекс"? Всички привърженици си му казваха "Нефтохимик", а на Събев не мога да му забраня да сложи каквото си иска име, защото това става само с едно заявление до търговския регистър. И ако наистина посещаваш редовно мачовете (не се съмнявам впрочем) ще знаеш, че протести имаше и то не един, два или десет.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2010 23:02

Ей модераторитее, това мнение от 17 Мар 2010 18:07 защо още не е изтрито?? Ние тук си обсъждаме културно и възпитано. Нежелаем олигофрени да ни досаждат с простотии. Ако има модератор изтрийте и мойто мнение и онова!!!!

Върни се в “Черноморец”