Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за треньор

Мнениеот Popeye » 17 мар 2010 11:00

iast70 написа:Не СТАВА за тренер !
Точка.

Ти също !
Сега за Вили , незнам защо въобще е необходима тая тема , при положение , че трябва да си пълен олигофрен , за да не харесваш работата му , направи правилна селекция , налага нова офанзивна схема , успокои обстановката в отбора изгони правилните футболисти начело с Кривия/вижте само какъв фурор прави същия в отбора на сърцето си/, а и един въпрос за ФИенУвете , които искат да пуска Ратников/не ,че не го пусна и не , че аз не харесвам естончето/, на кого на мястото да го пусне господа ФИенувИ и треньори при положение ,че може да пусне 11човека !От мен пълна подкрепа за Вили , а мърши като тая цитираната наистина по добре да не идват на Тича !!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 мар 2010 11:27

Ратников можеше да го пусне в средата на второто полувреме на мястото на Борносузов.Явно последния физически отпадна и се загуби.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 17 мар 2010 13:12

Sole написа:Ратников можеше да го пусне в средата на второто полувреме на мястото на Борносузов.Явно последния физически отпадна и се загуби.

Sole , битката в средата на терена беше прекалено голяма , за да се остави сам Дани Димов ;) мое мнение може и да не съм прав .Ратников има бъдеще и ще го пускат все повече , освен това като гледам как вдигат картони и ще се налага да го пускат!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 17 мар 2010 13:37

Според мен е правилно да го пуска в началото за дубъла и по-малко за А отбора, за да се приспособи по-лесно и когато натрупа малко опит и самочувствие вече да го пуска и за повече време в отбора. Иначе както не е свикнал на бг футбола, ще го пусне 2-3 пъти титуляр, не се знае дали ще се представи добре - и естествено "всички" ще го освиркват. Както се случи и с Божилов - игра 1 мач титуляр и на втория вече почнаха да го псуват..Добре, че вкара много красив гол и им затвори устите ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 17 мар 2010 16:53

Колеги, някой знае ли какви са изискванията за да вземе Велизар необходимия лиценз? Да не се окаже, че тъкмо са се напаснали треньор и играчи и хоп, от лятото си търсим нов треньор?

[offtopic]Относно Ратников - мисля си, че може да го пуска за поне 20-30 минути и дори на мястото на Жоро и Дани, особено при схема 4-5-1 място за него може да се намери в средата, а в определени мачове дори и на върха на атаката. Спомняте ли си Аршавин като какъв беше купен в Арсенал? Като полузащитник, а вкара 4-ка на Ливърпул и определено е забит на върха на атаката или малко в ляво. Като гледам Ратников, имам чувството, че се движи по същия начин. (Моля да ми простите ако греша, защото не съм го гледал в контроли и в дубъла, а само тези 15-тина минути, когато го пуснаха в края на последния мач)[/offtopic]

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 17 мар 2010 17:32

cristely написа:Колеги, някой знае ли какви са изискванията за да вземе Велизар необходимия лиценз? Да не се окаже, че тъкмо са се напаснали треньор и играчи и хоп, от лятото си търсим нов треньор?

[offtopic]Относно Ратников - мисля си, че може да го пуска за поне 20-30 минути и дори на мястото на Жоро и Дани, особено при схема 4-5-1 място за него може да се намери в средата, а в определени мачове дори и на върха на атаката. Спомняте ли си Аршавин като какъв беше купен в Арсенал? Като полузащитник, а вкара 4-ка на Ливърпул и определено е забит на върха на атаката или малко в ляво. Като гледам Ратников, имам чувството, че се движи по същия начин. (Моля да ми простите ако греша, защото не съм го гледал в контроли и в дубъла, а само тези 15-тина минути, когато го пуснаха в края на последния мач)[/offtopic]

За мен е несериозно да се твърди, че могат да го сменят, защото няма лиценз. Най-малкото ще се направи нещо в стила на Левски, докато Велизар се сдобие с лиценза.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

MORSKI
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за тренюр

Мнениеот MORSKI » 17 мар 2010 18:22

iast70 написа:Помня и 1984 - 30 кръг от ,,АРФГ ,,
Стадион ,,Гагарин ,, до 70-та мин 3:0 и после пак 3:4 с ,,Черноморец Бс,,
След още 2 години , Ви изтича моята присъда.

Да ги е страх ли нещо нашите играчи от теб :mrgreen: Или феновете на отбора :shock: Опасна е твоята присъда недей така :mrgreen: Жалко е, ако си мислиш, че на някого му пука за това, че си спрял да хдоиш на мачове заради един мач, било той продаден.... Това говори що за фен си!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 мар 2010 18:27

Морски,не му се връзвай на iast70.[offtopic]Нали след 2 години идва края на света и пак няма да може да ги гледа. :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 мар 2010 18:51

garfild8 написа:Морски,не му се връзвай на iast70.[offtopic]Нали след 2 години идва края на света и пак няма да може да ги гледа. :lol:[/offtopic]

:lol: :lol: :lol: Браво! + 1 000.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 18 мар 2010 19:08

То добре в стила на Левски, но има ли кой да застане на скамейката. Аз не съм сигурен колко треньори имаме (и дали) на разположение с Про-лиценз.

Върни се в “Черно море”