slavia_forever написа: Разбирам те напълно, че няма как да ми обясниш нещо, което не е обяснимо с адекватни думи, а само с поредица алогизми. Аз ти казах, че разделението е насадено от самата система, когато ти, може би и аз не сме били родени. Но за съжаление е станало генетична обремененост, не само в областта на спорта, а и по принцип. Ти (както каза), гледаш на живо ЦСКА от една година. Аз съм на стадион Славия от 3-4 годишен и реално имам бегли спомени. С други думи, от преди около 30 години. Знам какво е да обичаш отбора си, да не получаваш нищо, но въпреки всичко пак да си с него винаги.
А дали знаеш, какво е да спечелиш шампионата с 16 точки разлика, да ти отнемат правото да играеш и на твоето място да отиде най-големият ти противник?
Не ми пука за това, че ще ми се подиграват за това, че съм ходил на международните мачовете на червено-сините и не само на тях! Явно повечето от привържениците им не го заслужават! А би било хубаво максимално много хора, да подкрепят даден, който и да било български отбор на международна сцена, когато мачовете не се дублират във времето! Обвинете ме и за това! Но аз съм отивал без значение, дали отборът се казва Левски, ЦСКА, или друг.
Дали ти пукаше, когато ние правихме протести и си търсехме правото, което сме постигнали на терена? Тогава помисли ли за българския спорт, че шампиона на страната е отстранен. Излезе ли да протестираш, защото футболистите, които с пот са постигнали правото си да играят в Европа им е отнето. И изобщо, тогава имаше ли някой привърженик на друг отбор, който да ни подкрепи? То на стадиона е лесно. Викаш браво, пляскаш и после се прибираш по-живо по-здраво. Но когато става въпрос за това, да си търсиш правата, тогава всеки казва: - абе да се оправят. А да не споменавам, колко писания имаше - да ви закрият, да ви пратят във В група и др. , а това, че се съсипа един готов отбор за Шампионска лига, на никой не му пукаше. Едва ли ще разбереш, какво е ежедневно да хвърлят по теб злоба, простотия и ненавист. Да се излива помия, всеки ден по вестници, сайтове и форуми, а ти да се правиш, че не се е случило. Дали, ако аз всеки ден ти казвам, че си боклук, свиня, мошенник, простак и какво ли не, ти ще ме подкрепиш в даден момент? Ето за това не мога да ги подкрепям.