Момчета, подкрепям протестите срещу Батков(аз лично не мога да го понасям). Но без да ме обвинявате ,че съм му адвокат според мен той не е най-големия проблем на "Левски" и с неговото махане или смяна нещата едва ли ще се променят съществено. Всички ни боли от сегашното състояние на "Левски",като според мен причина за това е недалновидната политика точно на Батков. Но повярвайте ми едва ли ще се появи отнякъде добрия "чичко паричко" ,който ще дойде с торбите с парите и ще налива пари без да получава възвръщаемост,ако това стане евентуалния нов собственик,ще използва "Левски" за да получи девиденти от области ,нямащи пряка връзка с футбола(по формулата на Чорни)-нещо което лично на мен не ми се нрави,а и по тази формула рано или късно "Левски" ще влезе в ролята на "прелъстена и изоставена". Който и да е този евентуален меценат(ако въобще се появи) ще налива пари 2-3 -5 години и ще му омръзне и ще притвори кранчето. Всички виждаме как такива много богати и щедри собственици като Абрамович и Берлускони ,малко отпуснаха педала и намалиха парите ,които наливат в Челси и Милан. За мен единствения път по който трябва да се развива "Левски" е като се следва холандския или сърбо -хърватския модел- много силна школа,като общо взето всеки ,който е пожелан се продава без да се преследват големи успехи. Виждаме ,че в последните години нито сръбските ,нито хърватските та дори и холандските отбори нямат сериозни успехи-просто те се издържат от трансфери на най-добрите си футболисти. Защото силния отбор гонещ успехи в ЕКТ и силната школа постоянно захранваща първия отбор са по мое мнение да не кажа взаимно изключващи се ,но трудно съвместими. Напълно нормално е при достигане на известни успехи да се загърби школата за сметка на първия отбор нека всички си спомним как през 2006 когато имахме успехи всички позабравихме на т.н. План 2007 - все пак нищо не опиянява така ,както успеха. За мен от решаващо значение е клуба да бъде направен самоиздържащ се,а това кой ще е собственика не е толкова важно. Ако някой си мисли,че може да се развива отбора с купувале на класни футболисти според мен греши- едва ли в обозримо бъдеще български отбор ще може да си позволи да закупи такива класни футболисти,които да му гарантират примерно влизане в ШЛ,а и реалнота цена на такива футболисти е такава че дори едно влизане в ШЛ може да не "върне " инвестициите. За справка- отбори като 'Ред Бул" или "Базел" с бюджети от по 35-40 милиона евро не играха в ШЛ.
За мен е по-правилно да се следва примера на Партизан(Белград),където не знам доколко отговаря на истината,но четох че са направили база за 40 милиона евро,но са продали млади играчи за над 100 милиона евро и на мястото на всяко продадено момче идват две нови момчета. По този начин се стимулират много и момчетата от школата защото в момента и те нямат стимул да се развиват- нека си спомним как когаото Мъри започна да вика момчета от школат в първия отбор цялата школа се "раздвижи и живна".
От това ,което четох по сайтовете,доколко е истина не знам,че Т.Лафчис озаедно със собственика на Твенте са оглеждали базите на Левски и се спрягат като евентуални кандидати за купувачи на Левски-ако е така чудесно холандците със сигурност знаят как се управлява футболен клуб и как се прави силна школа. Казвам това с уговорката,че не знам дали въобще имат някакъв интерес към Левски и доколко този интерес е реален.
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
До Лъва: съгласен съм, че трябва да се организираме, само, че не е добра идея да създадем нов фен-клуб, това само ще символизира разделението ни, на нас левскарите, някои неактивни фенове ще решат, че създаваме разкол. Организацията, която трябва да създадем, трябва да бъде оргазнизация, под името на националното действие - трябва да носи име, акцентиращо върху нашето решение да излезенм от кризата на това управление на доносника. Можем да се наречем организация за спасението на ценностите на ФК Левски
Re: Протест срещу БаткOFF !
Аз съм за....да ви изтребят , до крак, всички говеда и сподвижници.Боли ме хуя,че ще ме баннат и без тва повече няма да влезна в този ..лайняносин сайт
Не е толкова важно как ще се покаже,че ние феновете не сме съгласни как се управлява клуба,а наистина да бъдем много фенове на стадиона,а кой както иска така да покаже протеста си.Просто само тук с приказки няма как да стане.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Предлагам транспарант: "Господин Батков, не успяхте да останете в историята с борбата против американските шпиони. Можете да го направите с унищожението на "Левски". Желаете ли???".
Аз не одобрявам идеята за жълто-червените шалчета. Не мога да приема червеният цвят да бъде символ на победата за "Левски".
П.П. Това не е висша форма на идеализъм. Реалист съм.
Аз не одобрявам идеята за жълто-червените шалчета. Не мога да приема червеният цвят да бъде символ на победата за "Левски".
П.П. Това не е висша форма на идеализъм. Реалист съм.
Абе не обръщайте внимание на това, че екипите на цска са червени. Все пак жълто-червения цвят е цветът на първите ни екипи и има общо с историята и традициите ни. Просто не обръщайте внимание на чорбата 

Сега най-важното е мощна и безрезервна подкрепа за клуба и името ЛЕВСКИ
Не за ръководството,не за президента,не за треньора,не за футболистите, а за идеята и любимият ни клуб, ЛЕВСКИ
Нека това ,което се случва с нашият клуб, да го изразим на стадиона, без значение под каква форма
ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР, НЕ САМО КОГАТО БИЕ ВСЕКИ И СЕ КЛАСИРА ВЪВ ВСИЧКИ ТУРНИРИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-НАПРЕД, А И КОГАТО ГО СПОХОДЯТ ТРУДНИ И ТЕЖКИ МОМЕНТИ, ВСИЧКИ НА СТАДИОНА,ТАМ НИ Е МЯСТОТО, А НЕ ДА ПЛЮВАМЕ ПО ФОРУМИТЕ И ,,ДАВАНЕ НА СТРАХОТНИ ИДЕЙ ЗА ПРОТЕСТ НА КЛАВИЯТУРАТА",ПРИСЪСТВИЕТО НА СТАДИОНА, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

Последна промяна от joro bad на 18 мар 2010 13:01, променено общо 1 път.
- INZAGHI_99
- Контакти:
honda написа:Момчета, подкрепям протестите срещу Батков(аз лично не мога да го понасям). Но без да ме обвинявате ,че съм му адвокат според мен той не е най-големия проблем на "Левски" и с неговото махане или смяна нещата едва ли ще се променят съществено. Всички ни боли от сегашното състояние на "Левски",като според мен причина за това е недалновидната политика точно на Батков. Но повярвайте ми едва ли ще се появи отнякъде добрия "чичко паричко" ,който ще дойде с торбите с парите и ще налива пари без да получава възвръщаемост,ако това стане евентуалния нов собственик,ще използва "Левски" за да получи девиденти от области ,нямащи пряка връзка с футбола(по формулата на Чорни)-нещо което лично на мен не ми се нрави,а и по тази формула рано или късно "Левски" ще влезе в ролята на "прелъстена и изоставена". Който и да е този евентуален меценат(ако въобще се появи) ще налива пари 2-3 -5 години и ще му омръзне и ще притвори кранчето. Всички виждаме как такива много богати и щедри собственици като Абрамович и Берлускони ,малко отпуснаха педала и намалиха парите ,които наливат в Челси и Милан. За мен единствения път по който трябва да се развива "Левски" е като се следва холандския или сърбо -хърватския модел- много силна школа,като общо взето всеки ,който е пожелан се продава без да се преследват големи успехи. Виждаме ,че в последните години нито сръбските ,нито хърватските та дори и холандските отбори нямат сериозни успехи-просто те се издържат от трансфери на най-добрите си футболисти. Защото силния отбор гонещ успехи в ЕКТ и силната школа постоянно захранваща първия отбор са по мое мнение да не кажа взаимно изключващи се ,но трудно съвместими. Напълно нормално е при достигане на известни успехи да се загърби школата за сметка на първия отбор нека всички си спомним как през 2006 когато имахме успехи всички позабравихме на т.н. План 2007 - все пак нищо не опиянява така ,както успеха. За мен от решаващо значение е клуба да бъде направен самоиздържащ се,а това кой ще е собственика не е толкова важно. Ако някой си мисли,че може да се развива отбора с купувале на класни футболисти според мен греши- едва ли в обозримо бъдеще български отбор ще може да си позволи да закупи такива класни футболисти,които да му гарантират примерно влизане в ШЛ,а и реалнота цена на такива футболисти е такава че дори едно влизане в ШЛ може да не "върне " инвестициите. За справка- отбори като 'Ред Бул" или "Базел" с бюджети от по 35-40 милиона евро не играха в ШЛ.
За мен е по-правилно да се следва примера на Партизан(Белград),където не знам доколко отговаря на истината,но четох че са направили база за 40 милиона евро,но са продали млади играчи за над 100 милиона евро и на мястото на всяко продадено момче идват две нови момчета. По този начин се стимулират много и момчетата от школата защото в момента и те нямат стимул да се развиват- нека си спомним как когаото Мъри започна да вика момчета от школат в първия отбор цялата школа се "раздвижи и живна".
От това ,което четох по сайтовете,доколко е истина не знам,че Т.Лафчис озаедно със собственика на Твенте са оглеждали базите на Левски и се спрягат като евентуални кандидати за купувачи на Левски-ако е така чудесно холандците със сигурност знаят как се управлява футболен клуб и как се прави силна школа. Казвам това с уговорката,че не знам дали въобще имат някакъв интерес към Левски и доколко този интерес е реален.

АБСОЛЮТНО ПРАВ!! БРАВО!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Никой да не сяда в сектор Б
Всички Левскари в сектор А и В И С ГРЪБ КЪМ ТЕРЕНА
Задължително : с жълто червени шалове
В момента това не е нашия Левски - това е ФК БАТКОВ

В момента това не е нашия Левски - това е ФК БАТКОВ

Никой да не сяда в сектор Б
Всички Левскари в сектор А и В И С ГРЪБ КЪМ ТЕРЕНА
Задължително : с жълто червени шалове