Право на отговор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Право на отговор!

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2010 01:12

Прав си обаче - аз например всеки ден си чета 7 дни спорт в автобуса напът за работа - и къде смях - къде истина - ама оня ден се втрещих направо:
На първата страница винаги има една колонка с коментар на някой от авторите по някоя по-наболяла тема..
И какво виждат очите ми :o темата за Бербатов и изказването: И какво казва "другаря" автор .... не го помня наизуст ама горе - долу беше така: .." какво направи Бербатов - ако преди не го навиждаха 50% от Българите - то сега вече всички го мразят" :)
Ама чакай беееее - журналистче - това не е така - не го мразят 100% , даже според мен, след това интервю си спечели и доста симпатии ( както и ненавист де). Ама това ме ядоса - опитаха се да насадят мнение, което не е реално.... :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 01:17

Alex написа:
optimistik написа:10 човека - 10 мнения,а когато стане дума за национално достойнство-мнения няма,колко са верни думите на Пайсий Хилендарски : "О неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш болгарин..."Ето затова в далечния запад казват,че България е в Румъния и то не е от незнание,а защото открай време в ливадата България високите класове им махат главите,като на Левски,Ботев и Стамболов,продадени от своите и обичани от чуждите.срам ме и ми е жал за вас :!:

+1

и кво всички се дразнят, че бербо бил на високо??? трябва да се дразним, че останалите са на ниско - вярно по-лесното на първо четене е да свалим "високите", хем са малко, хем не се морим... ама в края на месеца 300 евро заплата... стойте си "на ниско" и гледайте с презрение тези, които са постигнали нещо

п.с. никой не обели и дума за това, което Бербатов прави всеки път като си дойде в България...
Алекс,това си е твое мнение,че не можем ние,в това число и аз,феновете,които не харесваме Бербо,да го харесаме заради нивото му на игра.Лично за мен,мога да твърдя,че си в пълна заблуда,както някои са в заблуда,че феновете на Левски мразят Бербо,щото бил от ЦСКА 8-)Въпрос на разбиране и вкус ;)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 мар 2010 19:29

_RoKi_ написа:
Alex написа:
optimistik написа:10 човека - 10 мнения,а когато стане дума за национално достойнство-мнения няма,колко са верни думите на Пайсий Хилендарски : "О неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш болгарин..."Ето затова в далечния запад казват,че България е в Румъния и то не е от незнание,а защото открай време в ливадата България високите класове им махат главите,като на Левски,Ботев и Стамболов,продадени от своите и обичани от чуждите.срам ме и ми е жал за вас :!:

+1

и кво всички се дразнят, че бербо бил на високо??? трябва да се дразним, че останалите са на ниско - вярно по-лесното на първо четене е да свалим "високите", хем са малко, хем не се морим... ама в края на месеца 300 евро заплата... стойте си "на ниско" и гледайте с презрение тези, които са постигнали нещо

п.с. никой не обели и дума за това, което Бербатов прави всеки път като си дойде в България...
Алекс,това си е твое мнение,че не можем ние,в това число и аз,феновете,които не харесваме Бербо,да го харесаме заради нивото му на игра.Лично за мен,мога да твърдя,че си в пълна заблуда,както някои са в заблуда,че феновете на Левски мразят Бербо,щото бил от ЦСКА 8-)Въпрос на разбиране и вкус ;)

Да не харесваш Бербо е едно (аз не харесвах Бекъм, а за Роналдо да не говоря) - всеки си има мнение...
Обаче има някакви хора, които си вярват, че са журналисти, чиято омраза не мога да разбера. Те не пишат, че е изиграл слаб мач или нещо подобно, а някакви поидигравателни и иронични коментари. (как живеел, как се държал, кое списание пишело, че е вампир (тук счупиха тъпомера), колко на високо бил , колко се е самозабравил и т.н.)... и жалкото е, че това не е само за Бербо, а много от българите така си живеят - салатата, ракийката, кебебчетата и подигравки... с това се изчерпва живота им - не само не помагат, но и пречат.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 19:39

Alex написа:Те не пишат, че е изиграл слаб мач или нещо подобно, а някакви поидигравателни и иронични коментари. (как живеел, как се държал, кое списание пишело, че е вампир (тук счупиха тъпомера), колко на високо бил , колко се е самозабравил и т.н.)... и жалкото е, че това не е само за Бербо, а много от българите така си живеят - салатата, ракийката, кебебчетата и подигравки... с това се изчерпва живота им - не само не помагат, но и пречат.
Еми въпрос на манталитет....Просто така се печели внимание,винаги "жълтото" е било по-интересно от истината за повечето българи 8-) :) :)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 мар 2010 21:18

...Еми въпрос на манталитет....Просто така се печели внимание,винаги "жълтото" е било по-интересно от истината за повечето българи 8-) :) :)

Хубаво бе, ама защо пък ние, които не сме се насрали, трябва да търпиме сранците на т. нар. жулналисти!... Щото ми се струва, че като си пуснат рядкото след поредният запой, "журналистите" си мислят, че творят!!! ТВОРЯТ ЛАЙНА С ПРАЗ!!! :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 мар 2010 00:28

Deliba6 написа:...Еми въпрос на манталитет....Просто така се печели внимание,винаги "жълтото" е било по-интересно от истината за повечето българи 8-) :) :)

Хубаво бе, ама защо пък ние, които не сме се насрали, трябва да търпиме сранците на т. нар. жулналисти!... Щото ми се струва, че като си пуснат рядкото след поредният запой, "журналистите" си мислят, че творят!!! ТВОРЯТ ЛАЙНА С ПРАЗ!!! :evil:

Еми нали разбираш,че ако няма кой да ги чете,рано или късно ще спрат или поне ще намалеят тези глупости,които творят :) 8-) Обаче ние не сме такива,ние обичаме пикантното :)

Върни се в “Футбол - Свят”