Челси - Интер (Вторник/16.03.2010/ 21:45ч.)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Интер (Вторник/16.03.2010/ 21:45ч.)
Егати,Мауриньо промени дори Интер
Този човек ме изненадва с всеки изминал ден.Уникален треньор е и Амбрамович сигурно се проклина,че го изгони.Честито на дурекс,Интер беше определено по-добрият отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Saint Etienne
- Контакти:
maldin1 написа:Честито ,следващият мач в Италия знаете какво да правите(паднете).durex написа:Айдееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее честита победа Интеристи голяма вечер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хайде сега къде сте хейтъри където предричахте разгром за Челси къде стееееееееееееее
Интер Смачка Челси на собствения им стадион!!!!!!
САМО ИНТЕР АЛЕ АЛЕ АЛЕ![]()
Едно хубаво нещо да стане.Според мен нямате шанс да спечелите турнира ,но поне на нас да помогнете.
Може да нямаме шанс,но поне ще пробваме да спечелим,за разлика от Великия Милан
durex написа:Хейтъри айде пишете в подфорума на Челси и там има тема.Там си показвайте пристрастията..тук пишат само фенове на Интер или такива които подкрепят отбора в този момент!
Ти щото не си злобял във форума на Милан
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Великия Милан има още много време и хляб да изядете за го стигнете.А на Дюрекс : Мач с мач ако си приличаха ехеееее........Saint Etienne написа:Може да нямаме шанс,но поне ще пробваме да спечелим,за разлика от Великия Милан
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Не виждам защо феновете на Милан злорадстват при положение,че техния отбор в момента е безумно слаб,а Интер показа игра с която могат да постигнат много 
maldin1 написа:Великия Милан има още много време и хляб да изядете за го стигнете.А на Дюрекс : Мач с мач ако си приличаха ехеееее........Saint Etienne написа:Може да нямаме шанс,но поне ще пробваме да спечелим,за разлика от Великия Милан
Ми нямаме много хляб да ти кажа...сега ако спечелим скудетото ви минаваме по титли...само ШЛ остана,така че не сме много далеч
Е слаб е да,но поне сме спечелили ШЛ/КЕШ в близките 40 години.niki87 написа:Не виждам защо феновете на Милан злорадстват при положение,че техния отбор в момента е безумно слаб,а Интер показа игра с която могат да постигнат много
П.с. Изби ме лигата.....
Викаш само някви 5 титлиdurex написа:maldin1 написа:Великия Милан има още много време и хляб да изядете за го стигнете.А на Дюрекс : Мач с мач ако си приличаха ехеееее........Saint Etienne написа:Може да нямаме шанс,но поне ще пробваме да спечелим,за разлика от Великия Милан
Ми нямаме много хляб да ти кажа...сега ако спечелим скудетото ви минаваме по титли...само ШЛ остана,така че не сме много далеч
Нали в шампионата ще сме пред вас пък...вие ще си останете с тези 7 титли в Европа...
Чакай сега това ми го кажи накрая на шампионата,защото сега са празни приказки без покритие.durex написа:Нали в шампионата ще сме пред вас пък...вие ще си останете с тези 7 титли в Европа...