RedeviL написа:Няма да се очудя ако Перес иска да вземе Рууни, но ако погледнем реално това нямма как да стане...
Всъщност има, доказа го по начина по който купи Роналдо, демек с пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RedeviL написа:Няма да се очудя ако Перес иска да вземе Рууни, но ако погледнем реално това нямма как да стане...
RedeviL написа:Madridist написа:Абсолютно съм съгласен за Солдадо и Бензема. В момента си имаме достатъчно добър отбор и според мен е нужно време да се сработи. Не трябва да се взимат нови играчи, хубаво е да се погледне и в школата. В събота гледах Хетафе и Майорка. Хетафе вкара гол и коментатоърт вика, пореден гол за юношата на Реал. После вкараха още един, и коментатоърт каза- и другата юноша на Реал се разписа в мача. Кaто фен на отбора, смятам, че трябва да се даде шанс и на талантливите ни млади играчи![]()
Никой няма да позволи налагането на юноши в Реал.Това отдавна не влиза в политиката на отбора.
bojkyy написа:Напротив стила му е точно като за Реал бърз играч е и е консуматор, а на Реал им трябва точно такъв, друг е въпроса, че тва е най-противния поне според мен играч, и не искам да го виждам с бялата фланелкаАко ще взима нападател Дон Флорентино то поне тва да е Вийя(незнам как точно се пише името му).
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:bojkyy написа:Напротив стила му е точно като за Реал бърз играч е и е консуматор, а на Реал им трябва точно такъв, друг е въпроса, че тва е най-противния поне според мен играч, и не искам да го виждам с бялата фланелкаАко ще взима нападател Дон Флорентино то поне тва да е Вийя(незнам как точно се пише името му).
Съгласен съм - по-добре Давид Вия и Давид Силва, отколкото Руни ... само не знам с кой ще се раздели Реал - Бензема или Игуаин ...П.П. пише се виЯ ...
nikopp1 написа:Според мене Реал Мадрид нямат нужда от Руни при положение, че сега Бензема и Игуаин се борят за 1 място....А ако дойде Руни, някой трябва да се продаде, а другият да седи на пейката...Според мене най-добрият вариант е след като се откаже Раул да се върне Негредо...Той е по-класен от Солдадо...
bojkyy написа:Напротив стила му е точно като за Реал бърз играч е и е консуматор, а на Реал им трябва точно такъв, друг е въпроса, че тва е най-противния поне според мен играч, и не искам да го виждам с бялата фланелкаАко ще взима нападател Дон Флорентино то поне тва да е Вийя(незнам как точно се пише името му).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост