Джерард се измъкна пак.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Джерард се измъкна пак.

Мнениеот JohnnieWalker » 16 мар 2010 22:35

Абсолютно дивашка постъпка... Само дето не ми изпаднаха очите от очуднване като видях, че не му дигнаха червен картон... Мани другото ами и жълт нямаше :evil:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 16 мар 2010 22:38

Lord of memory написа:За негово огромно съжаление следващия мач, ще съжали че не са го баннали за 3 мача. :roll:
Абсолютно безумие на Джерард.Определено трябва да бъде наказан!

Абсолютно никакъв шанс няма да го накажат, понеже комисията (както съм цитирал по-долу) е отказала да повдигне обвинение за тва т.е тва е абсолютно нормално и в реда на нещата. Нека децата гледат и се учат от него.
Иначе да не се налага да търся информация сега, как Рио за същото нещо (даже ако се вгледаме в детайлите ще се окаже по-невинно) го баниха за 4 мача.

Не ти отива на ника, който ползваш, нито на това, че си фен на Ман Ю да имаш каквито и да е претенции към Джерард за вчерашния случай!!! Понеже си се кръстил гордо "Lord of memory", дали ще ми припомниш какво се случи на мача Стоук С- Манчестър Ю на 26.12.2008 г.? И ако евентуално не се сещаш за какво ти говоря, то аз ще те подсетя:
1. Интервенцията с лакът на Рууни при опит да "откачи" главата на Фулър от мястото и!
2. Същото упражнение от страна на Роналдо към друг футболист на домакините в изблик на безпомощност!
Сега ще припомниш ли какви точно санкции отнесоха двамата главореза ( Рууни и Роналдо) както от страна на съдията по време на мача, така и след това от съответната комисия, която да раздаде правосъдие на база видеозапис? Аз ще ти кажа- абсолютно никакви наказания и за двамата!!! Затова първо виж гредата в собственото си око, преди да видиш сламката в очите на другите!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 мар 2010 22:42

Да ми говориш за груба игра срещу Уимбълдън...опа...Стоук Сити е смешно, Фабрегас заслужаваше поне 2 червени картона срещу тях и накрая и жълт не му дадаха.
Когато играят такива отбора винаги съдията се приготвя за тежък мач.

Не просто Барса ги измори още първите минути, с бързия си футбол, а Манчестер с грозната си игра 1 положение не създадоха

Бате, Барса никога няма да се доближи даже до величието на Юнайтед, приеми го.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 16 мар 2010 22:51

Една ше кажа Джерард е виновен за червен картон е и за 3 мача аут, не са му ги назначили не са точка. Не съм фен на Ливърпул, а на Ман Юнайтед, но определено ми писна да чета заяжданията на феновете на Ман. Юнайтед и по специялно на лорда .. :evil: :evil: :evil:
Изображение

Върни се в “Ливърпул”