Д.Бербатов : Friends and Supporters

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Д.Бербатов : Friends and Supporters

Мнениеот Бижутера » 16 мар 2010 21:31

Бяга от тренировки, за да си пише в блога :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 16 мар 2010 21:33

Не само квалитетен футболист,но и голям човек!Браво!Може би това е най-точното послание към хора като Журналиста Александров!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 мар 2010 21:54

[offtopic]
Бижутера написа:Бяга от тренировки, за да си пише в блога :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 16 мар 2010 21:55

veseo написа:Нечовешка наглост и надменност, тоя човек тотално се самозабрави кой е...

За себе си ли говориш...????
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 мар 2010 22:13

Абе тоя малко да вземе и да поиграе свестен футбол... Ако не - да си писателства... Или да поръчва да пишат от негово име, той и буквите сигурно не знае.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 мар 2010 22:19

los77 написа:Да се съсредоточи на терена по добре вместо да пише. Щот от депресията че не му подават толкова често колкото иска и не е най голямата звезда в Юнайтед се е излъгал че може да си оправи имиджа като се заяжда с Българите в глуповатите си постчета

Що се месите в разговори между други хора???
Не е адресирано към теб и толкова. Това си е между Бербо и феновете му - на нас си ни харесва. И аз съм българин - Бербо не се е заял с мен (нека да не правим обобщения с понятие като "българи"... мисля, че Бербо не се е заял с българите, а с една част от тях... не ме слагай в кюпа с хора, към които не принадлежа)

А бе, що това стана такъв проблем? Известен човек си обръща към феновете си. Че някой хора (футболисти) написаха биографии... само че в тази на Митко няма да има "The boss ме прасна с една бутонка, че манекенствах".

едит: в който се обръща към своите недоброжелатели и своите привърженици..... излагате се понякога хора...
[center]Изображение[/center]

radisanbg
Контакти:

Мнениеот radisanbg » 16 мар 2010 22:21

Срам!!! Спрете да плюете и ще се почувствате по-добре. Бербатов е главния офицер в армията на Сър Алекс. Интелект и класа лъха от Бербатов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 мар 2010 22:25

Подкрепям Митко в това, което е казал, а и да не го беше казал, като Българин, няма и как да спра да го подкрепям!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 мар 2010 22:44

а аз още твърдя, че тея писания не са от Бербатов!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 мар 2010 22:50

los77 написа:Да се съсредоточи на терена по добре вместо да пише. Щот от депресията че не му подават толкова често колкото иска и не е най голямата звезда в Юнайтед се е излъгал че може да си оправи имиджа като се заяжда с Българите в глуповатите си постчета

Както виждам,наистина мислиш колкото един лос,аз мисля,че човека му писна от пасквилите на журналистите и има право да се защити,а заслужава възхищение,че го прави по един интелигентен и умен начин,лошото е,че такива като теб ги има само да си избиват комплексите като плюят срещу можещите.По-добре погледни отвъд рогата си и си направи сам преценката на какво се радваш в този живот и ако няма на какво вземи си счупи огледалото,защото може би физиономията в нея те кара да се озлобяваш повече и да невиждаш малкото хубави неща които ни радват. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”