Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Трансфери...

Мнениеот Madridist » 16 мар 2010 20:53

Според мен тази тема е направена с цел подигравка,противоречи на доста правила, да не говорим,че голяма част от коментарите се пишат директни обиди, и дано някой модератор и обърне внимание. Сторм, смятам, че за най-успял тим е излишно да се спори. Всички знаем,кой ФИФА обяви за отбор на 20-век. Същия отбор,който има 9 спечелени КЕШ. Не знам,кои се броят и кои не, ама доколкото съм виждал в музея на Реал са си 9,нито повече нито по-малко 8-) И наистина ми е малко странно, фен на участник в Лига Европа(и като гледам класирането в Италия, май и другата година пак ще е там) да се подиграва за осминафинал в ШЛ :?
Последна промяна от Madridist на 16 мар 2010 22:16, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

CR9 and Kaka'
Контакти:

Мнениеот CR9 and Kaka' » 16 мар 2010 20:56

Madridist съгласен съм с тебе.За всеки фен на даден отбор си има форум,за да си пише каквото иска
Футболния връх се казва Real Madrid

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 16 мар 2010 21:11

хм, абе и Ювентус и Реал са мн. велики, но "шегата" на потребителя не е мн. уместна. Вероятно модераторите ще заключат темата. Дано...

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!

Мнениеот RENAULT » 16 мар 2010 21:41

хах смешна тема :) :) :) :) но ти да ми говориш за най-великият тим в света и да кажеш ,че това не е Реал ти ставаш смешен ;) ;) ;) ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 мар 2010 21:48

Ако искат промяна, честно казано това няма да е Реал... Не искам да усмивам. Не искам да се подигравам. В последните години обаче, такъв отбор като Реал Мадрид няма. Това за мен си е чиста фирма, занимаваща се с търговска дейност. Не говоря за титли. На всеки се случва да изпадне в дупка. Просто не мисля че футболен отбор се гради на базата на постоянни многомилионни покупки и нищо повече ! Всяка година все същото и разбира се нов треньор. Така отбор не се прави. Освен това благодарение на "политиката си", в момента няма отбор който да им продаде и куц кон за по-малко от 20 млн. Имайки впредвид, че чудесните играчи които дълги години носят Реал на гърба си (Раул и Касияс), са от школата на клуба не знам защо не се погледне по-сериозно там. Последния пример бе купуването на Бензема за 35 млн при все че имаха Негредо, който в никакъв случай не е по-слаб. Това е моето мнение. Не съм се интересувал много от историята на клуба, но ми е предостатъчно да знам че половината титли на Реал са по времето на диктатор. За това е и Кралския клуб. Това е причината да мразя Реал Мадрид. Обичам футбола. А това си е чиста търговия...

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 16 мар 2010 21:49

За да си най-велики трябва да държиш някакво ниво, такова в Реал няма. Не е и Ювентус. Най-великия в последните 10 години е Барселона.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 16 мар 2010 22:09

Тази "шегичка" е стара, четох е още лятото когато беше трансферния пазар! Плюс това ти я пускаш няколко пъти вече,смятам че само първия път е за забавление, следващите си е чиста подигравка!
Хала Мадрид!

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 16 мар 2010 22:34

Te са си за подигравка. Освен да вземат балет на Болшой театр от русия за да си защитат прякора - Балета нищо друго не им остава. Колкото и да звезди да купуваш няма как да стигнеш отбора на народа - Барселона.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 16 мар 2010 22:36

el pipita написа:Тази "шегичка" е стара, четох е още лятото когато беше трансферния пазар! Плюс това ти я пускаш няколко пъти вече,смятам че само първия път е за забавление, следващите си е чиста подигравка!
Хала Мадрид!

Абе хора целта ми беше да се позабавляваме бе , не съм искал да обиждам или да се подигравам . И тази снимка днес я видях за първи път , кога съм го пускал това ,би ли ми обяснил ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 мар 2010 22:36

los77 написа:Te са си за подигравка. Освен да вземат балет на Болшой театр от русия за да си защитат прякора - Балета нищо друго не им остава. Колкото и да звезди да купуваш няма как да стигнеш отбора на народа - Барселона.

За кое да ги стигаме-титли в Испания или в Европа. И Барселона на кой народ са отбор-каталунския или испанския :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”