Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот someone » 16 мар 2010 19:45

UltraBlue. написа:Значи от всички тези въпроси ако има два смислени е добре..

Ясно е защо не беше назначен треньор и защо няма селекция и такива Гонзо тва не го решава нито който и да е треньор докато "онзи" е собственик на клуба ...

На срещата, в която Батков уж обясняваше за казанската афера той и Гонзо казаха и обещаха, че ще има нови трансфери зимата... е ? Гонзо каза, че той ще отговаря за селекцията, че има футболисти, които не стават за Левски и ще бъдат махнати зимата... е какво изпълниха от това, което обещаха... :lol: Защо не си мълчаха тогава още, след като на мен, а струва ми се и на почти всички беше ясно, че лицето Батков няма пари...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2010 20:29

Не е моя работа да ви се меся,но това развитие на сезона беше предизвестено за Левски.Гонзо е много далеч от това да бъде ръководител или треньор на Левски.Нито има интелект,нито познания,нито дипломатичност,нито ясна концепция какво трябва да прави.Не забравяйте,че с Гонзо в състава Левски биеше ЦСКА,но нищо повече.Сините направиха големите си евроуспехи без него и това бе напълно закономерно.Той е просто един нелош бг футболист,с огромно самочувствие,много хъс и малко футболни качества.Неслучайно казвам,че е футболист,защото той все още е с мисленето на такъв.Не можах да ви разбера само защо псувахте Велев и не бяхте доволни от Боримиров,ако те бяха останали съм убеден,че щяхте да се борите сега за титлата отново и можеше дори да биете Дебрецен.Главният виновник за всичко обаче е Тодор Батков-абсолютен селянин,комунист,парвеню.Ако беше направил селекцията,която искаха Велев и Боримиров,нещата нямаше да изглеждат така.Оттук нататък,ако не се намери купувач за Левски,клубът ще затъва все повече и колкото и на много хора да не им се иска,единственият човек,който може да вдигне сините на крака се казва Наско Сираков.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 16 мар 2010 20:40

acmilan, за Гонзо си прав... за Велев не си прав и ти го казвам като човек, който ходи на всяко домакинство и на почти всички гостувания, голяма мъка беше при него... станахме шампиони единствено и само благодарение на Гонзо, може би и на Супата, който пък не става изобщо за треньор... но против Дани никой не е имал нищо, дори се искаше той да си остане спортен директор. Сега намери ли се нов собственик не знам как ще изглеждат нещата, зависи кой и какъв е той... :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2010 20:47

someone написа:acmilan, за Гонзо си прав... за Велев не си прав и ти го казвам като човек, който ходи на всяко домакинство и на почти всички гостувания, голяма мъка беше при него... станахме шампиони единствено и само благодарение на Гонзо, може би и на Супата, който пък не става изобщо за треньор... но против Дани никой не е имал нищо, дори се искаше той да си остане спортен директор. Сега намери ли се нов собственик не знам как ще изглеждат нещата, зависи кой и какъв е той... :roll:

След като изгониха двамата,много хора написаха тук,че Боримиров не е направил нищо като директор,поне така си спомням...Колкото до Велев-да,не играехте кой знае какво,съдейки от мачовете,които съм гледал,но не беше толкова зле,колкото сега,все пак.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 16 мар 2010 20:53

acmilan написа:След като изгониха двамата,много хора написаха тук,че Боримиров не е направил нищо като директор,поне така си спомням...Колкото до Велев-да,не играехте кой знае какво,съдейки от мачовете,които съм гледал,но не беше толкова зле,колкото сега,все пак.

Да оставим по-малкото зло викаш хаха ;) Е не знам какво се очаква от Боримиров да направи, не може да бъде като Наско, но ако се има предвид ситуацията с Рабех, то и като Гонзо беше спортен директор му опростиха още няколко провинения, та чак до зимната пауза, когато вече явно е било неизбежно отстраняването му от отбора... Аз не искам титла на всяка цена с грозна игра, искам Левски да играе футбол с мисъл, дори да не става шампион...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 мар 2010 21:01

alkoh0L написа:Гонзо стана поредната подлога на Батков,която той ще използва и ще изхвърли след година - две.

Нямам нерви да чета всичко и ще спра дотук!... Докато това прилепало Батков /не се сещам в момента как точно се казваха тези риби-помияри, които плуват под акулите, хранят се с остатъците им и се смятат за недосегаеми / се държи като акула, "Левски" ще е на това дередже!!! Нещата отиват към нечовешкият Сталинов девиз /валиден и за многострадалните запалянковци на "Ботев"/: "Няма човек /с малка буквичка/, няма проблем!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 мар 2010 21:20

На никой ли не му направи впечетление, че авторът ще яде сърцето на агент Тара?
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 мар 2010 08:34

crap написа:На никой ли не му направи впечетление, че авторът ще яде сърцето на агент Тара?

Няма. Все пак не сме в джунглата...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 мар 2010 08:55

Какво означава няма... искаш да кажеш може би "не, на никой не му направи впечетление"?? Много жалко.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 17 мар 2010 09:06

crap написа:На никой ли не му направи впечетление, че авторът ще яде сърцето на агент Тара?

Предполагам, че момчето не е чак такъв помияр!!! ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”